Skip to main content

Grupul Intact a preluat două frecvenţe de radio locale. Una merge la Radio ZU, alta la Romantic FM

 
Grupul Intact a preluat două frecvenţe de radio locale. Una merge la Radio ZU, alta la Romantic FM

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat achiziţionarea de către Grupul Media Camina (proprietarul Radio ZU şi Romantic FM) a unei societăţi ce deţine două frecvenţe radio, Dream FM din Bacău şi Dream FM Clasic din Focşani.

Publicitate

Potrivit notei depuse de la CNA, pe lângă schimbarea de acţionariat, Dream FM din Bacău îşi va schimba numele în Romantic FM, în timp ce Dream FM Clasic din Focşani îşi va modifica denumirea în Radio ZU:

Marin Marius, reprezentantul postului:

„Singura problemă pe care o avem este că nu avem personal care să le opereze. În cele două localităţi, Focşani şi Bacău, este o mare problemă cu personalul care ar trebui să lucreze. Ne chinuim de luni de zile ca să angajăm oameni. Nu există, nu găsim, este o problemă cumplită. A doua problemă este că Laet Exim va fi implicat din septembrie într-un proiect foarte mare, care înseamnă prima lansare a unui satelit de telecomunicaţii românesc.”

DREAM RADIO SRL avea până acum următorii acţionari: Laet Exim SRL – 96.67%, Marin Geanina – 1.67% şi Păunescu Daniela – 1.66%. Asociaţii Laet Exim SRL: Laet – Leasing SRL – 50% şi Marin Marius – 50%. După modificare, Grupul Media Camina va avea 100% din societate.

Grupul Media Camina deţine 42 de licenţe audiovizuale: 39 de licenţe pentru Radio ZU (satelit şi 36 terestre) şi trei licenţe pentru Romantic FM (Bucureşti, Iaşi şi satelit)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mădălin Mădălin
    Mile .mai taci dilimache
  • circo circo
    De Radio 3 FM se mai aude ceva? trebuia sa emită în București pe fosta frecvență City FM, care în continuare este goală.
  • mile mile
    bravo lor , sa inveasteasca si mai mult

Trimite un comentariu

sus