Skip to main content

Câştigătorul Exatlon are emisiune despre... Exatlon

 
Câştigătorul Exatlon are emisiune despre... Exatlon

Vladimir Drăghia, câştigătorul primului sezon al show-ului Exatlon, şi Ilinca Vandici vorbesc despre...Exatlon. Cei doi vor prezenta o nouă emisiune la Kanal D - „Fan Arena” - o producţie ce va analiza ediţiile celui de-al doilea sezon al reality-show-ului fenomen.

Publicitate

Pe masura ce concurentii vor fi eliminati din competitie, acestia vor veni in platoul „Fan Arena” pentru a discuta despre emisiune. Concurentii primului sezon „Exatlon” vor veni si ei pentru a-si sustine favoritii si a povesti cum se desfasoara competitia.

Ilinca Vandici:

„Am fost si sunt fan «Exatlon» si stiu ce inseamna sa arzi de curiozitate sa afli tot mai multe lucruri despre ce se intampla in Republica Dominicana. Am suferit si am explodat de bucurie de multe ori urmarind primul sezon, iar acum sunt foarte fericita ca pot sa aflu lucruri extrem de interesante la cald si ca le pot impartasi celor de acasa. Il admir enorm pe Vladimir Draghia, el reprezinta o parte importanta din „Exatlon”, prin modul in care s-a luptat, a rezistat, s-a impus prin fair play si si-a apropiat publicul.”

Vladimir Drăghia:

„Este pentru prima daca cand ma aflu in postura de prezentator. Imi va fi greu, dar tocmai acesta este unul dintre motivele pentru care am acceptat aceasta provocare. Al doilea motiv ar fi acela ca ma simt apropiat de subiectul emisiunii. Cunosc instrainarea, emotia, speranta, lupta de acolo, ceea ce ma va ajuta sa ii inteleg, sa empatizez cu concurentii noului sezon «Exatlon». Voi incerca sa le vorbesc telespectatorilor despre ceea ce nu se vede la televizor. Voi incerca sa le raspund la curiozitatile pe care, de la revenirea mea in tara, intalnindu-ma cu ei pe strada, am vazut ca le au. O sa incep chiar acum, raspunzand la cea mai frecventa intrebare: «E pe bune?». Da, totul este cat se poate de «pe bune»! Este chiar mai real decat viata de zi cu zi. Sunt bucuros ca voi face parte, iarasi, din aceasta aventura, incepand, in acelasi timp, un drum nou pentru mine.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • messi messi
    Trebuia o astfel de emisiune unde sa fie discutate evenimentele de la Exatlon. Va fi practic ceea ce a fost Wowbiz dupa editiile Exatlon din primul sezon. Probabil "Bravo, ai stil" nu va mai fi la toamna, ambele emisiuni cred ar fi prea mult totusi pentru Ilinca.

    Sunt curios de ordinea in care vor incepe cele trei show-uri de tip "Exatlon".
  • geo geo
    Ilinca Vandici cred ca are contract pe viata cu televiziunea turcilor...cum iese dintr-un show intra in altul...si tot asa...

Trimite un comentariu

sus