Skip to main content

Kanal D anunţă o nouă emisiune de noapte, din acestă toamnă: „Vulturii de noapte”

 
Kanal D anunţă o nouă emisiune de noapte, din acestă toamnă: „Vulturii de noapte”

După ce Capatos a încercat să se reinventeze, acum şi Kanal D pregăteşte „reinventarea” WowBiz. Din această toamnă, postul renunţă la emisiunea tabloid, după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră, şi aduce un nou format de late night show.

Publicitate

Este vorba despre emisiunea „Vulturii de noapte”, un format care va avea trei prezentatori: Victor Slav, Giani Kiriţă şi Cătălin Cazacu.

Giani Kiriţă:

„Am rezonat din prima cu Catalin Cazacu, chiar inainte sa plecam la «Exatlon»; inainte de acel show, eu nici macar nu stiam cine este… Mi-am dat seama, din trei vorbe, ca rezonam pe toate planurile. Acest nou show pe care il vom prezenta, in curand, la Kanal D, va fi unul incendiar”, a spus Giani Kirita.

Victor Slav:

„Vom face un adevarat spectacol pe micile ecrane, cred ca este un show care ni se potriveste perfect si in care ne vom pune in valoare punctele forte care ne caracterizeaza. Va fi un format TV unic pe piata media din Romania care va revolutiona tot ceea ce inseamna aceasta industrie. De abia astept reintalnirea cu fanii nostri, sa ii binedispunem si sa le aducem zambete pe chip”

Cătălin Cazacu:

„Asocierea intre noi trei va fi clar, demna de Oscar! Eu cu Giani Kirita ne cunoastem foarte bine pentru ca am petrecut foarte mult timp impreuna, intr-o perioada foarte scurta. Cred ca Victor Slav, de cealalta parte, este cel care ne va tine pe linia de plutire si va contrabalansa situatia, atunci cand va fi cazul. Asa ca aceste ingrediente vor da nastere unui spectacol pe cinste”, a povestit Catalin Cazacu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • messi messi
    In ziua de azi gasesti mai rar o emisiune sau un program de stiri fara prezenta feminina. E si putin riscant, cred eu. Dar sunt curios totusi ce va iesi... Numele emisiunii este inspirat clar din Exatlon, unde Faimosii s-au autoporeclit "Vulturii".
  • Iuli Iuli
    @geo - te contrazic. Eu vreau sa vad barbati care arata bine. Nu ma intereseaza mironosite pe post de vedete.
  • Silvia Silvia
    @Costi si Geo .... cred ca voi sunteti de acord, vreti sa vedeti femei, nu barbati. Personal, nu ma intereseaza daca este femeie sau barbat, mi-ar placea o emisiune mondena cum face Wendy Williams in America. Hot Topics comentate pe scurt, cu multe pareri personale, atitudine, nu doar asa...sa zicem ceva sa nu se supere nimeni. Pentru asta este esential sa fie angajat cineva care sa nu aiba prieteni printre vedete, sa nu se duca la evenimente mondene. Asa este Wendy Williams, ea nu se duce la nici un eveniment, nu schimba numere de telefon cu vedete, este total neutra si comenteaza cu sinceritate.
  • Costi Costi
    @geo poate tu vrei sa te uiți la "mușchii" steroizaților astoara inteligenți ca o piatra, dar iți zic sincer ca prefer sa vad o femeie din plastic de la Capatos ca poate baga din toamna una :))
  • geo geo
    Publicul vrea sa vada un nur, un decolteu generos sau un posterior feminin...nu muschii și figurile celor trei indivizi...
  • Costi Costi
    Ce ai putea vedea la *** astea?Andrea Mantea era singura care stia sa prezinte la wowbiz e probabil singura vedeta pe care o apreciez de la Kanal D era coerenta si stia sa se descurece, Victor e de 2 lei Kirița ala e și mai ieftin și de Cazacu ala nu stiu cine e.Ce vor face astia in noua lor emisiune?Oribil
  • Mile Mile
    Si ce puna in loc , cultura , ce se caută
  • Florina Florina
    Sper sa fie de succes si nostim cu multe noutati
  • florin florin
    tre sa fii *** sa te uiti la mascaricii astia
  • Iuli Iuli
    Cătălin Cazacu: „Asocierea intre noi trei va fi clar, demna de Oscar!" asta este gluma zilei?:))))))
  • Costy Costy
    Victor vultur????
  • Dan Dan
    vulturii..eu vad doua *** si un papagal

Trimite un comentariu

sus