Skip to main content

FOTO. Look-urile, Profit TV şi Agro TV vor avea sigle noi. Look TV îşi schimbă numele

 
CNA
CNA

Modificări de licenţe pentru posturile deţinute de omul de afaceri Adrian Tomşa, Look Plus, Look TV, Profit.ro şi Agro TV. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa publică de astăzi o serie de modificări ce vizează gilele sau denumirile celor patru televiziuni.

Publicitate

„Solicitările noastre de astăzi vin în contextul în care ne dorim să iniţiem un proces de rebranding pe produsele media din portofoliul nostru şi totdată avem intenţia de a consolida aceste produse sub o formă comună”, le-a spus Adrian Tomşa membrilor CNA, precizând că intenţionează să mai vină la CNA cu solicitări de licenţe pentru televiziuni de sport.

Iată modificările aprobate de CNA ppentru cele patru posturi:

  • Look TV devine LookSport şi are o nouă siglă.
  • Look Plus are o nouă siglă şi o schimbare minoră de denumire alăturarea LookPlus
  • Profit.ro, post de business nou-lansat, are siglă nouă
  • Agro TV, post TV operat de Agro TV Network şi deţinut tot de Adrian Tomşa, renunţă la studioul din Cluj pentru a rămâne doar cu cel din Bucureşti. Şi acest post are o nouă siglă.

Adrian Tomşa, proprietarul posturilor, în faţa CNA:

„Solicitările noastre de astăzi vin în contextul în care ne dorim să iniţiem un proces de rebranding pe produsele media din portofoliul nostru şi totdată intenţia de a consolida aceste produse sub o formă comună. Intenţionăm să demarăm o campanie de rebranding în lunile următoare. Pentru asta am solicitat schimbarea de sigle. Încercăm să ducem elemente grafice şi de identitate comune la toate produsele.”

Despre postul LookSport: „În primă etapă vom schimba doar denumirea. Intenţionăm, probabil în scurt timp, să venim cu solicitarea unor noi licenţe strict pe sport pe care le încercăm să le adăugăm la portofoliul nostru. Există mult conţinut de sport pe care avem drepturi.”

Cele trei licenţe TV sunt operate de Clever Media: Tomşa Gheorghe Adrian – asociat principal – 96.77% şi Gongolea Victor – 3.23%.

Agro TV Network, post care operează Agro TV, are următorii acţionari: Tomşa Gheorghe Adrian –70%, Pop Tudor Mircea – 12%, Lăpuşan Sorin Emil – 11%, Albu Eugen – 5% şi ATTP Telecommunications SRL – 2%.

Forul audiovizual a aprobat în şedinţa de astăzi şi noile sigle ale LookSport, LookPlus, Profit.ro şi Agro TV (click Foto pentru a le mări):

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • INSOMNIACUL INSOMNIACUL
    IMAO: Prima tv ar trebui să fie cumpărat. De ce?:
    1) Postul este în insolvență
    2) Aparatura e veche. Și camera aia în care a fost filmat Rave Party din 1997 e mai nouă și acum
    3) Unii spun că trebuie și HD acum, părerea mea este ar trebui, dar cu timpul
    4) Logo-ul. Aceeași siglă de aproape 14-15 ani, doar că a fost refăcută în 3D, o dată în 2014 și o dată în 2015

    Cât despre noile logo-uri. Nice. Ăștea încearcă să se inspire după modelul Pro. Aceeași viziune, dar nu aceeași nume. Era mai bine să facă triunghiul de la Look Sport într-o altă culoare, fiindcă nu se potrivește culoarea aia (opinie mea)
  • Iuli Iuli
    Doamne ce sigle urate. Altele n-au gasit? Parca sunt facute de copii de gradinita.
  • Mihai Mihai
    @Insomniacul: Membrii ai C.N.A. au solicitat clarificări în privința zvonurilor privind achiziția televiziunii Prima TV. "De mai bine de doi ani avem discuții și intenția pentru a colabora/achiziționa brandul/trustul Prima TV, dar mai este cale lungă. Dacă va fi ceva serios de comunicat în acest sens, veți fi primii care veți afla, chiar înainte de obligația legala de informare. E atât de multă intoxicare și dezinformare în piață", au precizat reprezentanții companiei.
  • INSOMNIACUL INSOMNIACUL
    Deci nu a fost luat Prima TV de Clever? Nu?

Trimite un comentariu

sus