Skip to main content

Maia Morgenstern, în distribuţia serialului Fructul Oprit, de pe Antena 1

 
Maia Morgenstern, în distribuţia serialului Fructul Oprit, de pe Antena 1

Actriţa Maia Morgenstern se alătură celui de-al doilea sezon al serialului Fructul Oprit, difuzat de Antena 1, în această toamnă. Serialul are premiera pe 29 august, de la ora 20.00.

Publicitate

Maia Morgenstern spune că la baza deciziei sale de a juca în „Fructul Oprit” stă o întâlnire cu actriţa Carmen Tănase, şi ea parte din distribuţia serialului.

Maia Morgenstern:

„E o poveste foarte frumoasă. M-am întâlnit într-o zi, în aeroport, cu doamna Carmen Tănase. Şi am vorbit cu ea, i-am povestit multe şi am depănat multe amintiri, foarte multă prietenie, încredere şi dragoste mă leagă de dumneaei. Apoi am primit un telefon din partea doamnei Ruxandra Ion, am primit scenariul, am ascultat povestea personajului Magda, pe care îl voi interpreta. M-a interesat, m-a emoţionat, m-a tulburat. E unul dintre acele personaje controversate. Viaţa a fost darnică cu mine în ceea ce priveşte personajele cu poveşti de viaţă controversate.”

Despre personajul pe care îl va interpreta:

„De obicei ne hazardăm să împărţim personajele în pozitive şi negative. Nu-i un personaj pozitiv, nu-i nici unul negativ. Are multe păcate, a avut multe miraje, multe iluzii. Are un soi de luciditate, uneori cinism cu care priveşte viaţa şi trecutul. Îşi asumă păcatele trecutului, dar nimic în ea nu-i lacrimogen. Nicio secundă nu-şi plânge de milă. Îşi asumă vulnerabilitatea. E un om. Are laşităţi, are speranţe, are derapaje. De iubit, ea spune că a iubit. Dacă i s-a părut că iubeşte sau chiar a iubit, ori dacă mai iubeşte vor descoperi telespectatorii pe parcursul poveştii, de-a lungul serialului. Spiritul dreptăţii, dorinţa de a-şi face dreptate există în ea. Nu ştiu dacă m-a cucerit pe mine personajul sau îl voi cuceri eu pe el. E un personaj care se naşte, un personaj viu, care se conturează, care se contrazice. Ca viaţa care vine peste noi. Un personaj pe care îl descopăr. E o luptă între mine şi personaj şi o întrebare pe care mi-o pun: Eu sunt aşa sau nu sunt aşa? Mă las eu cucerită de personaj sau îl cuceresc eu?”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "mile", dar tu de ce nu laudai "Las Fierbinti" cand "juca" si Maia Morgenstern in serial ?
    Apropo, citeste bine fiecare comentariu. Vezi ca "marian" a zis ceva de bine de Maia: "Mile ,este singura actrita buna din serial"
    Casca ochii inainte sa scrii ceva...
  • mile mile
    mareane , nu o mai lauzi acum , trebuie distrusa ca nu e la pro tv
  • marian marian
    OPS, a aparut mile ma gandeam ca te-au scos la pensie seful
  • Doru Doru
    "nu mai e buna acum postacule"
    "mile antenistule", raspunde la ce iti scriu. Nu mai abera.
  • mile mile
    doru proteveu, nu mai e buna acum postacule
  • Iulian Iulian
    Nu stiu de ce atata reclama ptr un serial penibil....
  • Doru Doru
    "Ce țeapă pt protevisti"
    Poate "țeapă" pentru "Antena 1", "Mile". Cu atatia actori o sa fie lider pe comercial iar dupa 17 episoade (sau poate mai multe). Vezi aici:
    https://www.paginademedia.ro/2018/05/audiente-premiera-dupa-17-episoade-serialul-fructul-oprit-de-pe-antena-1-lider-pe-comercial/comment-page-2?v=1/

    "ai laudati și acum pe maia"
    Pai te asteptam pe tine cu lauda. Nu te-ai prins ?
  • F F
    Mile, eu văd ca e lăudată și la antena. Tu ești ăla care brusc s-a schimbat după ce a aruncat cu gunoi ani în șir în distribuția Las fierbinti. Acum e buna ca a ajuns la antena?
  • marian marian
    Mile ,este singura actrita buna din serial restul sunt de umplutura si da este un serial mediocru , de ce nu o critici si acum , Ilinca uni actori sunt facuti la fara fecventa nu au credibilitate este facut exact pentru antenisti , prefer un documentar pe viasat histori decat acest serial
  • Ilinca Ilinca
    ..maaa da ia uitati-va voi la " cechi cean " ca alde' Marian Rîlea ,Adriana Trandafir si baiatul ala Ioan personaj ( ca- mi scapa numele acum ) va sta in git ...ce mai... actorasi de duzina !!!...mai frumi Steven Segal ala de mai vine si p- aici ca nu prea mai are ce face !! ...hai fiti seriosi sunt actori buni românii nostri si mai bun unul românesc decit turcesc....
  • Mile Mile
    Ce țeapă pt protevisti, ai laudati și acum pe maia ca și cum o facea-ti cand era la pro tv sau acum nu aveti voie postacilor , e o lovitură pt voi asta ,acum nu e buna
  • iana iana
    Nu conteaza de unde vin banii, bine ca vin...
  • bing bing
    de regula Maia Morgenstern e doar buna sa joace personaje de la tara, cu basma in cap ca de exemplu: Ţărancă de la Ţara cu gura mare
  • Alina112 Alina112
    E un serial bun mai ales pentru că au combinat actori cu excperiență cu actori începători dar totuși pricepuți.Se vede că e făcut în colaborare cu o casă de producție turcească mai ales în ultimul episod din primul sezon în care a apărut exact acea dramă specifică serialelor turcești.Mi-ar plăcea ca și România să producă seriale precum"13 Reasons Why" sau "Lucifer" și să lăsăm partea asta cu drama și dragostea complicată pentru că e o poveste deja veche și făcută de mii de ori la noi.Totuși,"Fructul oprit" aduce o nouă abordare ceea ce e destul de bine.
  • mihai mihai
    Doamna este singurul element de valoare din productia aia submediocra, nici macar gospodinele nu sunt interesate de scenariul si jocul actorasilor la nivel de amatori. Serialele turcesti sunt la putere acum, asa cum erau telenovelele cu multi ani in urma.

Trimite un comentariu

sus