Skip to main content

Maia Morgenstern, în distribuția serialului Fructul Oprit, de pe Antena 1

 
Maia Morgenstern, în distribuția serialului Fructul Oprit, de pe Antena 1

Actrița Maia Morgenstern se alătură celui de-al doilea sezon al serialului Fructul Oprit, difuzat de Antena 1, în această toamnă. Serialul are premiera pe 29 august, de la ora 20.00.

Publicitate

Maia Morgenstern spune că la baza deciziei sale de a juca în „Fructul Oprit” stă o întâlnire cu actrița Carmen Tănase, și ea parte din distribuția serialului. 

Maia Morgenstern:

„E o poveste foarte frumoasă. M-am întâlnit într-o zi, în aeroport, cu doamna Carmen Tănase. Și am vorbit cu ea, i-am povestit multe și am depănat multe amintiri, foarte multă prietenie, încredere și dragoste mă leagă de dumneaei. Apoi am primit un telefon din partea doamnei Ruxandra Ion, am primit scenariul, am ascultat povestea personajului Magda, pe care îl voi interpreta. M-a interesat, m-a emoționat, m-a tulburat. E unul dintre acele personaje controversate. Viața a fost darnică cu mine în ceea ce privește personajele cu povești de viață controversate.”

Despre personajul pe care îl va interpreta:

„De obicei ne hazardăm să împărțim personajele în pozitive și negative. Nu-i un personaj pozitiv, nu-i nici unul negativ. Are multe păcate, a avut multe miraje, multe iluzii. Are un soi de luciditate, uneori cinism cu care privește viața și trecutul. Își asumă păcatele trecutului, dar nimic în ea nu-i lacrimogen. Nicio secundă nu-și plânge de milă. Își asumă vulnerabilitatea. E un om. Are lașități, are speranțe, are derapaje. De iubit, ea spune că a iubit. Dacă i s-a părut că iubește sau chiar a iubit, ori dacă mai iubește vor descoperi telespectatorii pe parcursul poveștii, de-a lungul serialului. Spiritul dreptății, dorința de a-și face dreptate există în ea. Nu știu dacă m-a cucerit pe mine personajul sau îl voi cuceri eu pe el. E un personaj care se naște, un personaj viu, care se conturează, care se contrazice. Ca viața care vine peste noi. Un personaj pe care îl descopăr. E o luptă între mine și personaj și o întrebare pe care mi-o pun: Eu sunt așa sau nu sunt așa? Mă las eu cucerită de personaj sau îl cuceresc eu?”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Altceva in afara de acest serial mediocru , cine vine cine pleaca , cred ca este singura actrita de valoare restul sunt ,,,,,,, despre serialul Vlad , celelalte care se fac si la pro si la antenuta . precum si despre concursurile de la toate trei televiziuni sau ce se mai pregateste in aceasta toamna nimic doar fructul oprit in gat
  • Ia sa vedeți ce Bună actriță va fi acum pentru mile. :))

    Din punctul meu de vedere, este singura știre pentru care se merita comunicatul trimis.

Trimite un comentariu