Skip to main content

Maia Morgenstern, în distribuţia serialului Fructul Oprit, de pe Antena 1

 
Maia Morgenstern, în distribuţia serialului Fructul Oprit, de pe Antena 1

Actriţa Maia Morgenstern se alătură celui de-al doilea sezon al serialului Fructul Oprit, difuzat de Antena 1, în această toamnă. Serialul are premiera pe 29 august, de la ora 20.00.

Publicitate

Maia Morgenstern spune că la baza deciziei sale de a juca în „Fructul Oprit” stă o întâlnire cu actriţa Carmen Tănase, şi ea parte din distribuţia serialului.

Maia Morgenstern:

„E o poveste foarte frumoasă. M-am întâlnit într-o zi, în aeroport, cu doamna Carmen Tănase. Şi am vorbit cu ea, i-am povestit multe şi am depănat multe amintiri, foarte multă prietenie, încredere şi dragoste mă leagă de dumneaei. Apoi am primit un telefon din partea doamnei Ruxandra Ion, am primit scenariul, am ascultat povestea personajului Magda, pe care îl voi interpreta. M-a interesat, m-a emoţionat, m-a tulburat. E unul dintre acele personaje controversate. Viaţa a fost darnică cu mine în ceea ce priveşte personajele cu poveşti de viaţă controversate.”

Despre personajul pe care îl va interpreta:

„De obicei ne hazardăm să împărţim personajele în pozitive şi negative. Nu-i un personaj pozitiv, nu-i nici unul negativ. Are multe păcate, a avut multe miraje, multe iluzii. Are un soi de luciditate, uneori cinism cu care priveşte viaţa şi trecutul. Îşi asumă păcatele trecutului, dar nimic în ea nu-i lacrimogen. Nicio secundă nu-şi plânge de milă. Îşi asumă vulnerabilitatea. E un om. Are laşităţi, are speranţe, are derapaje. De iubit, ea spune că a iubit. Dacă i s-a părut că iubeşte sau chiar a iubit, ori dacă mai iubeşte vor descoperi telespectatorii pe parcursul poveştii, de-a lungul serialului. Spiritul dreptăţii, dorinţa de a-şi face dreptate există în ea. Nu ştiu dacă m-a cucerit pe mine personajul sau îl voi cuceri eu pe el. E un personaj care se naşte, un personaj viu, care se conturează, care se contrazice. Ca viaţa care vine peste noi. Un personaj pe care îl descopăr. E o luptă între mine şi personaj şi o întrebare pe care mi-o pun: Eu sunt aşa sau nu sunt aşa? Mă las eu cucerită de personaj sau îl cuceresc eu?”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    Il astept pe "mile" sa aduca laude actritei. Cand "jucase" in "Las Fierbinti" nu zicea nimic de ea...
  • marian marian
    Altceva in afara de acest serial mediocru , cine vine cine pleaca , cred ca este singura actrita de valoare restul sunt ,,,,,,, despre serialul Vlad , celelalte care se fac si la pro si la antenuta . precum si despre concursurile de la toate trei televiziuni sau ce se mai pregateste in aceasta toamna nimic doar fructul oprit in gat
  • F F
    Ia sa vedeți ce Bună actriță va fi acum pentru mile. :))

    Din punctul meu de vedere, este singura știre pentru care se merita comunicatul trimis.
  • Gt Gt
    Rapidoaica din Fierbinti

Trimite un comentariu

sus