Skip to main content

Un post de radio al RCS va fi relansat. Sub ce nume

 
Un post de radio al RCS va fi relansat. Sub ce nume

RCS&RDS pregăteşte un proiect nou cu unul dintre radiourile din portofoliu. Este vorba despre Music FM, post cu acoperire doar în Bucureşti, care va fi transformat în Chill FM, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Publicitate

Compania de media şi telecom a depus recent la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) o cerere de înregistrare a mărcii Chill FM.

Cererea a fost depusă în urmă cu aproximativ două săptămâni şi a fost publicată la începutul acestei săptămâni, adică luni, 6 august.

Music FM a fost lansat în februarie 2011 pe frecvenţa 103,8, ca un post muzical centrat pe muzica ultimilor 30 de ani. El făcea parte şi atunci din familia Pro FM.

Music FM alături de ProFM, InfoPro şi Dance FM au trecut, la începutul anului 2015, în protofoliul RCS&RDS.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mr. Gigea Mr. Gigea
    Abea astept sa ascult, daca e muzica anilor 1930 sau 1940. Se stie ca era paerioada cind se lansau hituri de mare succes si pe atunci nu erau calculatoare pentru efecte speciale si "mascarea" vocei.
  • Milu Milu
    Music Fm s-a numit initial ProFm Campus si era un post de radio cu programe realizate de studenti. Primele si singurele statii au emis in Bucuresti (Regie), Cluj ( Hasdeu) si Tirgu-Mures (Cornisa). Pacat ca magia a tinut doar un an si jumatate. Se intampla prin 2008-2009.
  • daniel daniel
    Un post fain! Muzica lor aminteste de fostul Info Pro.
  • Gaetano Gaetano
    Şi la Târgu Mureş este Music FM!!
  • Claudiu Claudiu
    Music Fm se receptioneaza si la Cluj on air

Trimite un comentariu

sus