Skip to main content

Noul director Antena Group, fostul şef al companiei de teleshopping din grup

 
Noul director Antena Group, fostul şef al companiei de teleshopping din grup

Antena Group are un nou director executiv. Vine de la AloShop, compania de teleshopping parte a grupului Intact.

Publicitate

Director executiv al Antena Group a fost numit Mihai Ioniţă, cel care a fost, în ultimii trei ani, CEO al Open Media Network, firma care operează AloShop.

Ioniţă (care lucrează în grupul Intact de şapte ani) va ocupa poziţia de director executiv din 1 septembrie. Coordonarea firmei de teleshopping va fi preluată de Mihaela Gherman.

Antena Group este condusă, din poziţia de director general, de George Ureche, în calitate de Director General - CEO. În ultima perioadă, în Antena Group nu a existat poziţia de director executiv - ocupată, de la 1 septembrie, de Mihai Ioniţă

Mihai Ioniţă (foto), Carte de vizită:

  • 2015-2018: CEO Open Media Network (AloShop.TV)
  • 2014-2015: Project manager Aloshop.tv
  • 2012-2018: Head of Logistics (Director Administrativ) Antena 1
  • 2011-2012: Procurement&Fleet Manager Antena 1.
  • 2009-2010: Intern Airbus Operations Manager, departamentul Strategic Procurement

Într-un anunţ către angajaţii postului TV, George Ureche - CEO Antena Group, vorbeşte despre numirea lui Mihai Ioniţă:

"Am ajuns la concluzia că este nevoie de un liant între unităţile de business şi departamentele Antena Group, care să ducă la creşterea fluenţei şi eficienţei operaţionale.

Business-ul Antena Group este unul complex (producător de conţinut, broadcaster, player semnificativ online) iar pentru viitor avem planuri de dezvoltare.

Ne dorim să avem coerenţă şi consistenţă în conţinut, să monetizăm ce producem, să dăm dovadă de eficienţă operaţională şi, mai ales, să construim o cultură a excelenţei creative şi a performanţei."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ALEXANDRU Cristina ALEXANDRU Cristina
    Erati printre primii cu emisiunile vostre.Dar ce se intimpla cu *** aia de Vulpita si Viorel ,au facut culcus la postul vostru.Va rog nu ii mai aduce-ti in emisiunea voastra. Lasa-ti sa isi vada de minciunile lor. Va perde-ti foarte multi telespettatori.
  • prapastiosu prapastiosu
    De la director administrativ la director general, banuiesc ca se pricepe!
    Alta numire PileCunostinteRelatii, cred ca palaria e cam mare pentru el. Asteptam peste un an rezultatele, who knows?
  • Ionut Ionut
    E clar si oficial,se pare.totul in antena va deveni marfa.la propriu,nu la figurat.adio cultura si inteligenta,in cazul in care s ar fi apreciat vreodata acolo, asta.atat printre si pentru "vedete",cat si printre redactori si pentru calitatea si continutul redactional.adio apreciere si investitie in ARTA tele viziunii.pana vin robotii si vor face mecanic, dar rapid si eficient TV,traiasca CEOs si promotiile lunare la raft! Si amestecaturile de ciorba cu placinta,adica arta cu sellings,la maniera consumista de produs .. efectiv (sandra stie!),depreciativ la adresa TELEVIZIUNII ca mass media.adica se vor manca e-uri pe paine si la productia tv,oficial (din nou)...oricum,pe marile site uri de angajari,prea marite,la capitolul productie de televiziune da ca rezultat productie banda,productie prelucrare lemn,metal etc.
    pare incoerent,dar cititi o din nou,pe bucati.
    ideea e ca nu va mai conta nimic decat vinderea unui mesaj cat mai bine.nu conteaza al cui e mesajul,ce spune,cum si cat conteaza impactul si emotia asupra telespectatorului.si i va face ,astfel,eoi si culti in cap,pe lingincoorists de azi si de ieri ai antenelor,care se credeau profesori in ale genului la..academia infiintata.
    Nu l cunosc pe om,pare destept,e dragut dar suna de-an...pentru ceea ce e TELEVIZIUNEA.ce a fost si ce trebuia sa mai fie.
    mai era un post tv unde oameni grei din domeniu erau umiliti de un director fost sef de banda la anumite sucuri (apropos,omul i a ridicat pe razvan si pe dani de au ajuns la postul asta,antena,sa bata campii pe mii de euro.in conditiile in care marii actori de film si teatru erau tinuti in frig,filmand 14-16 ore,si cu restante indelungate la plata).foste si ele..chestia e ca i a facut sa fie fosti SI pe cei care si faceau meseria de o viata,prin simpla lui incompententa si pasivitate.sa fim sanatosi!ati distrus prin aroganta,incompetenta si lacomie o forma de arta si de exprimare a acesteia in toate formele ei si insistati.mana in mana cu aia care fac acelasi lucru cu o tara frumoasa si bogata!ganditi va macar o secunda ce veti face chiar si voi cand veti fi ras tot sau haosul,amalgamul va va face sa nu mai stiti nici voi,creatorii lui, ce sa faceti sau cum va (va mai) cheama!
  • bing bing
    ***
  • Matei Matei
    Interesant si multa bafta.
    Curios totusi care sunt pozitiile de dinaintea celor de "manager" si ce s-a intamplat cu cel inlocuit, de ce a fost inlocuit.
    Sunt pur si simplu intrigat de drumul oamenilor in cariera si ce au facut pana a ajunge intr-un anumit punct.
  • geo geo
    Cam ” subtire” CV.
    Ceva notabil a facut ?

Trimite un comentariu

sus