Skip to main content

Emisiunea On The Rocks cu Alex Dona, scoasă de la Rock FM. Cum explică staţia decizia

 
Emisiunea On The Rocks cu Alex Dona, scoasă de la Rock FM. Cum explică staţia decizia

Emisiunea On the Rocks, realizată de Alex Dona, managing partner la Times New Roman, nu-şi va mai găsi loc în grila de toamnă a postului. Anunţul a fost făcut chiar de realizator, pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

„Conducerea trustului care deţine Rock FM a decis să scoată de pe post ”On The Rocks”. Vă mulţumesc tuturor, colegi, invitaţi, sponsori dar mai ales ascultătorilor care ne-au fost alături”, a scris Dona pe pagina sa.

Contactat de Paginademedia.ro, Alex Dona a declarat că nu i s-a dat nicio motivaţie pentru această decizie, alta decât că „nu se mai doreşte de către conducere”. El a mai menţionat şi că avea contract cu Rock FM pe o perioadă de un an, dar că a fost de acord cu întreruperea unilaterală a acestuia.

Cum explică staţia decizia:

Cristi Hrubaru, directorul Rock FM, a explicat pentru Paginademedia.ro care au fost raţiunile din spatele acestei decizii. Mai exact, motivele renunţării la proiect sunt legate de audienţe.

Cristi Hrubaru, directorul Rock FM, pentru Paginademediaro:

„Vreau să precizez încă din capul locului că a fost o plăcere să lucrăm cu Alex Dona. Eu i-am propus să facă o emisiune la Rock FM şi i-am fost alături încă de la primele ediţii. E un tip foarte mişto, cool, carismatic, acid. Din păcate, audienţele pe tronsonul acela nu au avut creşterile pe care le-am dorit. În altă ordine de idei, atunci când l-am anunţat că nu se mai face emisiunea, i-am propus să ne gândim la un alt proiect, aşa că nu îi înţeleg postarea de pe Facebook.

În continuare îl aşteptăm cu un nou proiect, să încercăm să ridicăm audienţa pe acel segment. În radio, nu contează că-mi place mie, ci ascultătorilor. Mie mi-a plăcut de Alex Dona. Noi nu am renunţat la om, ci la proiect.”

Ce va intra pe tronsonul On the rocks?

„Nu ştiu încă. Probabil ca şi până acum program de animaţii cu DJ. Se pare că nu place vorbăria multă pe acel segment.”

Ce va face Alex Dona cu emisiunea? „Încă nu ştiu direcţia proiectului ”On The Rocks” dar ştiu sigur că vreau să îl continui. Mai sunt mulţi oameni care merită aduşi în atenţia publicului iar politicienii de care are parte ţara asta aproape că cer să fie luaţi la mişto”, a scris el pe Facebook.

Anunţul integral al lui Alex Dona:

„A fost cu invitaţi mişto, a fost cu muncă, cu stres, cu nerăbdare şi cu satisfacţii. A fost cu nişte colegi geniali cărora le mulţumesc pentru ajutor dar mai ales pentru prietenie. A fost cu glume, cu emoţii, cu gafe, cu seriozitate iar uneori chiar cu indignare la adresa celor care ne conduc.
Zic că a fost pentru că nu mai este. Conducerea trustului care deţine Rock FM a decis să scoată de pe post ”On The Rocks”.

Vă mulţumesc tuturor, colegi, invitaţi, sponsori dar mai ales ascultătorilor care ne-au fost alături. Mesajele de apreciere şi susţinere, felicitările şi încurajările voastre venite de prin toată lumea au făcut să pară totul mult mai puţin greu.

Încă nu ştiu direcţia proiectului ”On The Rocks” dar ştiu sigur că vreau să îl continui. Mai sunt mulţi oameni care merită aduşi în atenţia publicului iar politicienii de care are parte ţara asta aproape că cer să fie luaţi la mişto.

#OnTheRocks”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    Facem misto de Guerrilla doar pentru ca este o Antena 3 a radiourilor : o goarna a PSD .
  • ion ion
    Roc efem e baetii aia care nu stie ca metalica are si alte cantece in afara de mastar av papetz?
  • dan dan
    @Radu....ai vrea sa iti spun care este numele celui angajat special sa Asculte DOAR muzica Guerrilla pentru a avea si ei muzica? :) asa ca tananana e doar un copycat
  • Pentru Conformitate Pentru Conformitate
    LOL! Faptul ca nu exista stire categoria Radio / Pagina de Media fara un cel putin un comentariu despre Radio Guerrilla, chiar daca materialul nu are absolut nicio legatura cu el, arata indubitabil ca ora exacta in radioul romanesc se da chiar la Radio Guerrilla sau ca Radio Guerrilla este radioul-etalon, la care se raporteaza tot FM-ul autohton sau, altfel spus, Radio Guerrilla este cel mai tare din Romania. Bravo, Radu! Radio Guerrilla Invinge!
  • AliGil AliGil
    @Hrubi, dude, nu te transforma si tu in ce au ajuns altii! Esti un tip misto si parca nu ar strica sa ramai asa. Textul asta pr-istic nu iti face vreun serviciu. Daca tu ai luat decizia de a scoate o emisiune de pe post dupa un singur val de audiente(si nici ala integral) , inseamna ca te-ai cam grabit...cum s-au grabit si altii. Bafta
  • Radu Radu
    Poate ca o sa aiba si tananana mai multa animatie din toamna, ca muzica e peste guerilla, radioul unde binile nu mai invinge din pacate, parerea mea.
  • D D
    Poate se decide si Tananana sa introduca emisiuni noi

Trimite un comentariu

sus