Skip to main content

Schimbare la Vocea României. Pavel Bartoş prezintă doar pe scenă, nu şi în culise. Cine se va ocupa de backstage

 
Schimbare la Vocea României. Pavel Bartoş prezintă doar pe scenă, nu şi în culise. Cine se va ocupa de backstage

Pavel Bartoş va avea un co-prezentator la Vocea României. El va prezenta tot ce se întâmplă pe scenă, iar noul său ajutor se va ocupa de culise. Irina Fodor va fi co-prezentatorul lui Pavel Bartoş la Vocea României, anunţă reprezentanţii postului de televiziune.

Publicitate

Aceasta va sta alături de susţinătorii concurenţilor în backstage şi va prezenta reacţiile acestora către telespectatori, rol „jucat” până acum de Pavel Bartoş.

„Eu, de când lucrez în televiziune, aproape de fiecare dată când am fost pe scenă sau în faţa camerelor, am avut noroc să fiu lângă oameni cu multă experienţă în domeniul ăsta, şi aşa am prins şi eu curaj. La fel e şi acum: atunci când eşti colegă cu Pavel Bartoş, uiţi de emoţii. Rolul meu la Vocea României e unul delicat, sau cel puţin aşa îl percep eu.

La mine se descarcă emoţiile celor care vin să susţină concurenţii: părinţi, soţi, fraţi, iubiţi sau iubite, prieteni. Eu sunt tot timpul alături de ei ca să le ofer un umăr pe care să plângă sau o pereche de braţe larg deschise pentru o îmbrăţişare din suflet.

Atunci când scaunele se întorc, ţopăim de fericire în culise. Ne pupăm şi ne îmbrăţişăm cu toţii de parcă de ştim de o viaţă, se lasă cu aplauze multe şi cu lacrimi de fericire. Când antrenorii nu apasă butoanele, în schimb, mă simt neajutorată şi încerc să îi conving să nu se declare învinşi”, spune Irina Fodor.

Irina Fodor a mai făcut parte şi din alte proiecte în cadrul trustului. În anul 2012 s-a angajat ca reporter pentru emisiunea Poveştiri adevărate, de la Acasa TV. Apoi din 2014 a prezentat, alături de Cabral, emisiunea Poveştiri de noapte.

Din primăvara acestui an prezintă, alături de bloggeriţa Andressa (Andreea Retea), o emisiune de lifestyle, în weekend, la Pro TV.

Reamintim că în acest sezon Vocea României s-au produs mai multe schimbări la nivelul juriului. Juraţii Adrian Despot şi Loredana Groza au părăsit emisiunea, fiind înlocuţi de Andra şi Irina Rimes. Postul de televiziune a anunţat încă o noutate, apariţia în cadrul show-ului a unui vlogger oficial: Laura Giurcanu.

Vocea României începe vinerea viitoare, de la ora 20:30.

GALERIE FOTO

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Silvia Silvia
    Andra ar fi trebuit sa aiba pene pana acum, la cat de des le-a spus concurentilor ca i s-a facut pielea de gaina. Sper ca la Vocea va gasi si alte expresii prin care sa se exprime.
  • Expertul Expertul
    Pavel s-a descurcat foarte bine timp de 7 sezoane, asa ca n-a vea nevoie de co-prezentator. @rodica. Esti rautacioasa! Irina Rimes compune pentru multi artisti din Romania, iar piesele ei au adunat peste 100 de milioane de vizionari pe youtube. . Nu-mi place muzica cantata de andra, dar fiind la vocea Romaniei trebuie sa fie si un jurat cu voce si sa fie un artist prezent in topuri. Andra va ramane doar la Vocea in juriu si prezenta in topuri, asa ca nu e peste tot asa cum spui tu. Sunt voci mai bune in Romania care isi vad de treaba si se comporta cu modestie. Poti sa dai si cateva nume care s-ar fi potrivit in juriul Vocea?
  • Doru Doru
    "Postacii au primit peste nas de la romani"
    Mai repede de la publicul feminin.
    Apropo, sa te vad maine ce comentezi. Azi e meciul "FCSB" cu "Rapid Viena" pe "Pro TV". Sigur audienta o sa fie de doua ori mai mare ca "Antena 1". Dar "Fructul Oprit" vad ca nu, fata de un film...
  • Mile Mile
    Postacii au primit peste nas de la romani
  • Doru Doru
    "dar tu ce comentezi orice despre antena"
    Pai noi iti raspundem tie. Daca nici tu nu scrii ceva de "Pro TV", nici noi nu scriem "despre antena". Nu ai inteles pana acum ?
  • mile mile
    dar tu ce comentezi orice despre antena , urmareste pro tv cat vrei
  • marian marian
    Urmariti antena3 sau chix factor daca nu va place acolo este Delia alta vedeta de carton
  • rodica rodica
    Desi am iubit aceasta emisiune, nu am ratat nici una, ma uitam si in reluare chiar, nu ma voi mai uita. Irina Rimes asta, nu stiu ce autoritate, ce merite are, clar nu consider ca ar fi trebuit cocotata acolo. De Andra m-am saturat ca de mere padurete, de ea si de barbatul ei. Omniprezenta, pentru ca are voce? M-am saturat sa o tot vad si aud peste tot. Sunt voci mai bune in Romania care isi vad de treaba si se comporta cu modestie. Ati pierdut vreo 10-15 telespectatori care sunt in jurul meu si vad la fel lucrurile.
  • Silvia Silvia
    Cata putere poate avea aceasta familie Fodor (Razvan si Irina), incat asa insipizi cum sunt, sa li se gaseasca mereu un loc? Sunt bogati, sunt masoni, illuminati, ce sunt?
  • qkiuwo qkiuwo
    that is so unnecessary....
  • F F
    Cam periculoase atâtea schimbări.

Trimite un comentariu

sus