Skip to main content

SHARED NEWS. Codrin Ștefănescu "lovește" viral. Declarațiile sale despre un nou miting PSD, cel mai discutat subiect în social media

 
SHARED NEWS. Codrin Ștefănescu "lovește" viral. Declarațiile sale despre un nou miting PSD, cel mai discutat subiect în social media
Sursă foto | Inquam Photos

SHARED NEWS. Condrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a fost cel mai viral personaj din politica românească, ieri, pe Facebook. Declarațiile sale, pe tema unui nou miting "uriaș" al PSD, au făcut subiectul celor mai distribuite știri în social media.

Digi24 și Adevărul au dat primele două postări din topul celor mai distribuite, cu politicianul PSD în prim-plan.

Cele două știri au adunat împreună aproximativ 9.000 de distribuiri și aprecieri, arată o monitorizare Facebrands pentru Paginademedia.ro 

Publicitate

Codrin Ștefănescu a reacționat cu privire la evenimentele din Piața Victoriei, de la Protestul Diasporei.

Acesta a vorbit despre posibilitatea unei noi manifestații din partea susținătorilor partidului din care face parte și despre mitingul din 10 august. 

Din știrea publicată de Digi24:

"El a mai afirmat că susţinătorii PSD au motive să ceară organizarea unui noi miting PSD, văzând toate aceste atrocităţi.

Referindu-se la violenţele de la mitingul de vineri seară, Codrin Ştefănescu a spus că Iohannis personal şi PNL-ul lui Orban vor deconta această mizerie, iar opoziţia trebuie să-şi asume aceste violenţe."

Materialul a strâns aproximativ 5.700 de aprecieri și distribuiri în social media.

Din știrea publicată de Adevărul:

"Codrin Ştefănescu, susţine că liderii partidului din ţară sunt presaţi de primari şi de electorat să organizeze un miting uriaş, dar până acum nu  a fost luată o o decizie în acest sens.

Ştefănescu a declarat că el doreşte un astfel de miting."

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. digi24.ro, “Codrin Ştefănescu (PSD): Liderii noştri sunt presaţi să mai facem un miting uriaş”

- 5.729 likes & shares;

2. adevarul.ro, “Codrin Ştefănescu vorbeşte despre un nou „miting uriaş“ pro-PSD care ar fi dorit de primari şi de electorat”, de George-Andrei Cristescu

- 3.341 likes & shares;

3. digi24.ro, “Imaginile cu jandarmul lovit ca în arenele K1, preluate de rapperul Snoop Dogg”

- 2.833 likes & shares;

4. adevarul.ro, “Cine au fost provocatorii de la mitingul diasporei din Piaţa Victoriei. Fost şef SRI: Au fost puşi să acţioneze violent pentru a justifica intervenţia în forţă”, de Valentin Bolocan

- 2.315 likes & shares;

5. ziare.com, “Democratie cu masca de gaze”, de Cristian Preda

- 364 likes & shares.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Saracii #rezist, ei pot maxim 50-60k.
    Sper ca acum PSD-ul sa aduca la dublu si sa le arate ca nu vor cheltui nici jumate cat au cheltuit ei ca sa ii mituiasca pe toti.
    Ma intreb aia cu rulota cat si-au luuat sa care incendiarele? Imi spunea un procuror ca urmeaza sa le stabileasca cativa ani... :)
  • Hai zau! cine se mai uita in gura slugii asteia? Ar spune orice ca sa ramina printre "alesi". Dupa ce i-a dus oala de noapte lui vadim, pe urma lui nastase, s-a aciuiat pe linga dragnea pe care acum citeva luni il tradase ca simtise ca se suceste roata. A zbircit-o, si-a bagat capul *** si *** iar ca sa se arate folositor.
    E plin pesedeu' de asemenea slugi.

Trimite un comentariu