Skip to main content

Simona Gherghe are un co-prezentator la Acces Direct: Alex Velea, frăţiwear

 
Simona Gherghe are un co-prezentator la Acces Direct: Alex Velea, frăţiwear

Emisiunea-tabloid a Antenei 1 are încă un prezentator. Simona Gherghe are un nou coleg la Acces Direct, în calitate de co-prezentator. Este vorba despre cântăreţul Alex Velea, anunţat pe post chiar în această seară, la noul sezon al emisiunii.

Publicitate

Emisiunea Acces Direct intă în cel de-al optulea an cu Simona Gherghe în calitate de prezentator. Ea a preluat emisiunea Acces Direct în 2010, după ce anterior emisiunea a fost prezentată de Mădălin Ionescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex bratu Alex bratu
    Trebeie schimbata simona sau macar sa.si schimbe total imaginea unii nu isi mai pot face laba. Si e mareee pacat
  • Dorina Mărgărit Dorina Mărgărit
    Eu le-am făcut cadou părinților un Philips HD Smart TV,tata a reușit să învețe să butoneze lui mama i-am făcut o grila scrisă și Când l-a văzut pe Velea a început să strige la mine că s-a mutat A 1.
  • Birlic Birlic
    Velea o sa-i manance pelea lu' Gherghe... O vad cu un picior afara pe usa... parca se potriveste emisiunea manusa lui Velea, si-asa e o mizerie unde Gherle facea si face misto de oamenii necajiti.
  • Robert Robert
    Mile, daca tu compari gunoiul ala de acces direct cu romania te iubesc care a facut atatea anchete cu toate *** din tara asta si prezinta realitatea crunta la care votantii psd ca tine au contribuit atunci esti limitat rau... daniela crudu e vedeta la tine prietene? (Nu sunt nici antenist nici protevist nici nimic, ma uit la TV doar pe Telekom si Eurosport pt ca doar sportul ma intereseaza din toate mizeriile de pe tv.
  • F F
    Mile, de unde ai mai scos-o și pe asta? Unde am zis eu la ce m-am uitat și ce legătură are cu acces direct? Ai probleme grave băiatule. Cauta ajutor profesionist.
  • mile mile
    f, tu vorbesti privitor de filme proaste a zecea oara, nu iti e rusine
  • F F
    Wow. Du-Te dr.cu nu este moderat. Moderarea paginademedia mă surprinde pe zi ce trece. :))

    Razvanele, nici nu prea am avut ce comenta despre pro în ultimul timp așa ca Bună încercare. Cat despre Asia Express, este o emisiune pe care am laudat-o de la prima ediție, când era pe 3. De altfel a ajuns pe 1 mai târziu. Dar na, când trebuie sa pupi bine o televiziune indiferent ce, este necesar sa ai memoria scurta. Nici nu știu ce legătură are Asia cu acces direct, dar daca lauzi acces direct, nu o da după în altele. Asumați ca lumea normala se va uita de sus la oricine lauda o emisiune ca acces direct. Nu te fac în multe feluri așa cum faci tu ca sunt decent. Dar sa știi ca lumea exact aia crede despre oricine lauda o astfel de emisiune. Și de asemenea se așteaptă sa aibă asemenea limbaj de mahala. :))
  • Razvan Razvan
    F du-te dracu ...aberezi întruna ce treaba am eu cu "mile" Dar asia express nu a fost pe locul unu pe comercial si 2 pe national înaintea proteveului! Nu mai abera esti prost la orice stire pupi întruna Pro -tv-ul
  • F F
    Nu mă îndoiesc mile la cât pupi antena ca tu crezi ca sunt cei mai buni. Dar ce spune publicul general? În afară de emisiunea noua, pupata bine de tine fără sa știi despre ce este vorba, antena are un program plin de producții bătute în trecut de concurenta, așadar cam slab. Nu văd oricum legătură cu știrea la care comentezi, dar da și asta este o emisiune care ia bătaie pe comercial.
  • mile mile
    rezultatele se vor vedea la viitoarele alegeri , daca antena are influnenta
  • Doru Doru
    "Pro tv-ul o sa cada rau în audiente toamna aceasta cu rivali precum "ULTIMUL TRIB" sau "EXATLON"
    Si la sfarsitul lunii cine e lider pe comercial, "Razvan" ? Cumva "Antena 1" ?

    "fa-i de ras pe postaci", "asa razvane, da-le la temelie"
    Nu stiu de ce am impresia ca "mile" si "Razvan" sunt una si aceeasi persoana...

    "postacii in continuare la servici, ieri toata ziua , acum la fel"
    Te supara adevarul de schimbi subiectul ? Nu stii ce sa raspunzi ? Jenant...

    "antena si kanal d au cel mai bun program toamna asta , restul sunt tarate"
    Tot sub "Pro TV", nu "mile" ? Normal...

    "felicitări familiei voiculescu ca investește în conținut, nu sunt zgarciti"
    Pai sa tot investeasca... Dar se pare ca fara rezultate. Locul 2-3 pe comercial. Slab...
  • mile mile
    antena si kanal d au cel mai bun program toamna asta , restul sunt tarate
  • F F
    Așa mile. Pupa antena bine peste tot, dar de ce trebuie sa vedem și noi asta? :)) lauda-l pe Alex velea, dar ce legătură are cu Exatlon? Poate nici nu l-au vrut. Așa ca din când în când mai opreste-te din pupat și uita-te în jur. Uneori poziția din care pupi te împiedică să vezi știrea si realitatea. :))
  • mila mila
    scuzati, dar nu sunt mile
    el e vedeta aici.
    eu doar o fata.
    fan protivi
  • Mile Mile
    Bravo pt alex velea, nu au reușit sa-l duca la exatlon, se vede importanta emisiunii, felicitări familiei voiculescu ca investește în conținut, nu sunt zgarciti

Trimite un comentariu

sus