Skip to main content

Simona Gherghe are un co-prezentator la Acces Direct: Alex Velea, frăţiwear

 
Simona Gherghe are un co-prezentator la Acces Direct: Alex Velea, frăţiwear

Emisiunea-tabloid a Antenei 1 are încă un prezentator. Simona Gherghe are un nou coleg la Acces Direct, în calitate de co-prezentator. Este vorba despre cântăreţul Alex Velea, anunţat pe post chiar în această seară, la noul sezon al emisiunii.

Publicitate

Emisiunea Acces Direct intă în cel de-al optulea an cu Simona Gherghe în calitate de prezentator. Ea a preluat emisiunea Acces Direct în 2010, după ce anterior emisiunea a fost prezentată de Mădălin Ionescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Ma gandeam ca avem unul dar avem doi mile acum sa vedem cine este mai tare mile 1 sau 2
  • F F
    Wow. A început războiul televiziunilor? Sorry antena, dar doar audientele contează. :))

    Mi se pare amuzant ca sunt inși pe aici care fac pe alții postaci și în multe feluri, ca apoi sa laude acces direct și pe crudu. :)) chiar așa rau s-a ajuns? Eu înțeleg de ce emisiunile și vedetele astea exista, dar sa ajungi sa lauzi așa ceva, mă depaseste.
  • mila mila
    vai ce vedete, toti manelistii, ca si programul pt revelion care deja incepe rec
    bine ca nu prind antenuta la digi la parabolica mea
    vendete care nici macar liceul nu au terminat vai de antenuta si fanii sai rurari
  • mile mile
    asa razvane, da-le la temelie
  • Razvan Razvan
    Ok ... nu stiu de ce te aprinzi asa frate ... Pro tv-ul o sa cada rau în audiente toamna aceasta cu rivali precum "ULTIMUL TRIB" sau "EXATLON" sa vedem ce-o sa faci atunci o sa pupi iar antena cu rautati de genul "post de dezinformare si propaganda " ESTI PENIBIL RAU FRATE!!
  • mile mile
    postacii in continuare la servici, ieri toata ziua , acum la fel
  • Doru Doru
    "Deci ai o parere destul de proasta despre mine!"
    Pai chiar am o parere proasta despre tine "Razvan", fara suparare. Daca tu lauzi niste "facaturi" de emisiuni, gen "Gospodar fara pereche", "Schimb de mame", "Ochii din umbra".

    "De unde stii tu ca nu o facut dreptate daca nu te uiți"
    Ai dovezi ? Ca tot te uiti la emisiune...

    "Postacii la stirea despre pro tv nu comentează nimic , românia te iubesc"
    Pai nu suntem "postaci antenisti" ca tine "Mile", sa laudam postul favorit "Antena 1" pe orice stire. Ajunge doar sa ne uitam la emisiune, nu sa scriem laude, ode pe aici.
  • mile mile
    bravo razvan, fa-i de ras pe postaci
  • Razvan Razvan
    Esti prost rau la fel ca personajele tale din las prajiti "Firicel si ala laltu" poate sa fie cel mai bun dar pentru mine tot o prostie de film ramane!
  • marian marian
    Razvan Las prajiti cum ii spui tu deocamdata este cel mai bun serial de la toate televiziunile mai bun decat caricatura de serial al vostru Fructul oprit in gat , dar voi va uitati la seful vostru
  • Razvan Razvan
    Eu nu laud antena, fiecare post tv are câte o emisiune sau mai multe de succes si foarte bune cum ar fi "Gospodar fara pereche " pro tv "schimb de mame " Prima tv si Asta-i Romania ; Ochii din umbra sau roata norocului Kanal D.Deci ai o parere destul de proasta despre mine!
  • Razvan Razvan
    De unde stii tu ca nu o facut dreptate daca nu te uiți ... de te uiți la prajiții ãia din "Las prajiți"
  • Mile Mile
    Postacii la stirea despre pro tv nu comentează nimic , românia te iubesc chiar nu e interesanta deloc, mor de grija altuia , penibil ca intotdeuna
  • Doru Doru
    "Oricum Acces Direct este cea mai buna emisiune! A ajutat sute de romani saraci si a facut dreptate celor neîndreptațiți..! Tot respectu!"
    Dreptate cu ce ? Ai niste dovezi ? Sau doar "vorbe-n vant" ?
    Dar nu prea te-am vazut sa comentezi pe aici, "Razvan". Esti cumva noul "mile" ? Lauzi doar "Antena 1" si critici celelalte posturi TV ?

    "Antena este tv vedetelor"
    Multi, dar degeaba... Tot pe 2 pe comercial. Nu "Mile" ?
  • Doru Doru
    "Asa vedeta mare să fie aici și nu la exatlon e un lucru extraordinar"
    "Mile", nu te-am vazut sa scrii cuvintele astea "frumoase" cand era Velea la "Bravo, ai stil" pe "Kanal D". Dar acum, ca a venit la postul tau favorit "Antena 1", imediat ai inceput cu lauda. Penibil...

Trimite un comentariu

sus