Skip to main content

Trei posturi aveau drepturile, doar doua au dat meciul. De ce Supercupa Europei nu s-a vazut pe DigiSport

 
Foto: DigiSport.ro
Foto: DigiSport.ro

"Live Text Supercupa Europei Real Madrid - Atletico Madrid". Tiltul de pe site-ul Digisport a declansat, ieri, o ploaie de comentarii. Cum? Live Text? De la un post care are drepturile pentru UEFA Champions League si pentru Europa League.

Publicitate

Mii de comentarii au curs la articolul care anunta doar un "Live Text". Unele, mai mucalite: "Nema dobanda, kaput cartela!"

Ce s-a intamplat? De ce nu a dat Digisport meciul?

Real Madrid - Atletico Madrid (2-4), meciul de Supercupa Europei, s-a vazut aseara pe Look Plus si pe Telekom Sport.

Digisport nu a difuzat partida, desi toate cele trei canale au fost anuntate drept castigatoare ale drepturilor pentru UEFA Champions League si Europa League, acum cateva saptamani.

Potrivit informatiilor paginademedia.ro, decizia Digisport a fost luata ca urmare a faptului ca nu s-au definitivat toti pasii procedurali in achizitia drepturilor pentru cele doua competitii.

Mai exact, Digisport, ca si Telekom si Look TV, au fost desemnate si anuntate ca detinatori ai drepturilor de televizare pentru UEFA Champions League si Europa League. Ce nu s-a intamplat inca, din ratiuni de timp: nu s-au semnat, fizic, contractele, cu toate clauzele care decurg din el.

Telekom Sport si Look Plus au decis sa difuzeze meciul si fara acest ultim pas procedural incheiat.

Conform surselor Paginademedia.ro, Digisport va transmite partide din noul sezon al celor doua competitii dupa ce contractul va fi semnat.

Reamintim ca, la sfarsitul lunii iulie, Look TV, Digisport si Telekom Sport au anunta ca au achizitionat drepturile de difuzare ale meciurilor din UEFA Champions League si Europa League. Toate cele trei statii au precizat ca este vorba de urmatoarele trei sezoane competitionale, respectiv 2018-2021, dupa cum Paginademedia.ro a scris aici.

Digi Sport, Telekom şi Look TV au achiziţionat şi drepturile de a difuza partidele pe platformele online.

Citeste si:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    Si ca sa nu mai vorbiti aiurea asta de la rcs rds unde vazusera psg - real? La bulgari sau la sarbi?
  • Robert Robert
    Geo vezi ca telekom sport nu stiu daca are acoperire pt 300-400 de mii... daca era dupa rating digi24, sport sau telekom nu mai existau
  • Robert Robert
    Serie A si La Liga pe Telekom Sport.
  • geo geo
    Ce va spuneam...pe ultima suta de metri.
    Mile ce zici...
    Digi Sport a cumpărat drepturile de televizare pentru următoarele 3 sezoane din La Liga și din Serie A! Lionel Messi și Cristiano Ronaldo vor putea fi urmăriți în continuare pe programele Digi Sport.
  • Ne0 Ne0
    In sfarsit

    http://m.ziare.com/fotbal/drepturile-de-televizare-din-serie-a-si-la-liga-au-fost-vandute-iata-ce-posturi-din-romania-vor-transmite-meciurile-1525920
  • Doru Doru
    "dar sub antena 3 , clar ce bani au"
    "Mile", mai aberezi mult ? Ai citit stirea sau nu ? Ce posturi TV apar in stire ? Iti scriu eu, poate vezi mai bine: "Mai exact, Digisport, ca si Telekom si Look TV, au fost desemnate si anuntate ca..."
    Ce legatura are "antena 3" aici ? Cand te supara adevarul deviezi de la subiect. Penibil...
  • Iuli Iuli
    @Crispo, jocurile se fac la RCS-RDS, ei sunt sefii Look si Prima, doar ca in acte este altcineva. Televiziunile Look cu audienta 0,0% n-au cum sa cumpere drepturi in fotbal.
  • geo geo
    Neo, probabil ca preturile ptr tarile mentionate de tine au fost mai mici. Eu cred ca, totusi, incepand cu etapele 6 - 7 vom vedea oficial si in Romania campionatele din Italia si Spania...tin minte ca, in urma cu cativa, ani s-a mai produs un "scurtcircuit" similar pe care l-au "reparat" in toamna.
  • Neo Neo
    Of topic
    Singurele tari din Europa unde nu se vad meciurile din Spania si Italia sunt Romania si Bulgaria. Pana si in Moldova se vad. In Cehia si Slovacia, Digi a achizitionat drepturile!
  • Crispo Crispo
    Actualul patron al Look, Look Plus și Prima TV este apropiat al lui Teszari, prin urmare patronul Digi nu a dorit să lezeze interesul partenerului lui de afaceri și l-a lăsat pe acesta să aibă exclusivitate în transmiterea acestui meci.
  • Mile Mile
    Doru, dar sub antena 3 , clar ce bani au
  • geo geo
    Mile, daca te intereseaza, aseara abonatii RCS@RDS au putut vedea meciul pe canalul Look Plus, aflat in pachetul de baza al operatorului de cablu. Acum poti canta la alta masa.
  • Doru Doru
    "în afară de simona audienta e 0"
    Fata de principalul rival "Telekom" audienta e mare. Ai inteles ?
    "e treaba lor ce riscă"
    "Iti place "ilegal ?"
  • Mile Mile
    Claudiu, și tu aseara ai fost trist
  • claudiuu claudiuu
    Bai Mille si antenele nu traiesc si din banii abonatiilor pentru ca acum nu mai suntin lista must carry si cer bani de la cablisti asa ca ciocu mic si joc de glezne ***

Trimite un comentariu

sus