Skip to main content

Treizecizero.ro a lansat „Simona. Povestea Primului Slam”, o publicaţie cu interviuri şi analize despre premiul de la Roland Garros

 
Sursa foto: Treizecizero.ro
Sursa foto: Treizecizero.ro

Publicaţia online dedicată fanilor sportului alb, Treizecizero.ro, a lansat în print o ediţie specială dedicată Simonei Halep, un produs editorial ce documentează performanţa sportivei noastre din perioada câştigării marelui premiu de la Roland Garros.

Publicitate

Este vorba despre „Simona. Povestea Primului Slam”, o publicaţie care conţine, în cele peste 100 de pagini, analize despre jocul Simonei, dar şi interviuri cu jurnalişti din presa străină.

„Simona. Povestea Primului Slam” prezintă şi un interviu cu Darren Cahill, antrenorul Simonei, care dă detalii despre atmosfera din echipă în timpul turneului, stările prin care a trecut Simona şi discuţiile avute de cei doi.

Louisa Thomas, cunoscută pentru textele publicate în New Yorker, Grantland sau Racquet, semnează un text despre vulnerabilităţile asumate de Simona. Steve Tignor, editor la Tennis Magazine, scrie despre cum a evoluat jocul Simonei.

Mert Ertunga, fost jucător, antrenor, căpitan de Cupa Davis şi căutător de talente, acum jurnalist, face o analiză a tenisului Simonei.

Alături de ei vin Mihnea Măruţă, fondatorul PressOne, sau Luminiţa Paul, comentatoare de tenis şi jurnalistă cu o experienţă vastă.

Publicaţia poate fi comandată pe site-ul treizecizero.ro, la preţul de 55 de lei. De asemenea, va fi disponibilă şi în librăriile Cărtureşti.

Este a patra apariţie în print lansată de publisherul independent Treizecizero, după două publicaţii din seria „Pe Curat” şi un album foto lansat pentru a sărbători momentul în care Simona Halep a devenit prima româncă ajunsă pe locul 1 în lume.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus