Skip to main content

Finalele Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică, la TVR. Programul competiţiilor

 
Sursă foto | Kirsty Anderson
Sursă foto | Kirsty Anderson

Televiziunea Română va difuza etapele finale ale Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică, de la Glasgow, care încep săptămâna aceasta.

Publicitate

TVR 1 şi TVR HD vor difuza, în direct, finalele pe echipe şi pe aparate la feminin, în acest sfârşit de săptămână, iar cele la masculin la finalul săptămânii viitoare. Transmisiuniile vor fi comentate de Alina Alexoi, jurnalistă TVR.

Programul de la Campionatele Europene de Gimnastică, Glasgow, 2 - 12 august 2018, la TVR 1 şi TVR HD astfel:

  • Sâmbăta, 4 august, de la ora 14:50 – 17:25 - Feminin, finala pe echipe şi festivitatea de premiere
  • Duminică, 5 august, de la ora 16:20 - 19:35 - Feminin, finala pe aparate şi festivitatea de premiere
  • Sâmbătă, 11 august, de la ora 14:50 - 17:50 - Masculin, finala pe echipe şi festivitatea de premiere
  • Duminică, 12 august, de la ora 16:20 - 20:10 - Masculin, finala pe aparate şi festivitatea de premiere

Echipa din departamentului de sport al TVR, care va face deplasarea la Glasgow, este formată din Alina Alexoi, comentator, Monica Bucur, reporter şi Vasile Bută, cameraman.

Ei vor realiza reportaje şi interviuri cu sportivii români care ne reprezintă în competiţie.

TVR va transmite întrecerile de gimnastică, unde România trimite o delegaţie formată din 10 sportivi seniori şi 10 juniori. Delegaţia României pentru Campionatele Europene de Gimnastică Artistică:

  • Gimnaste senioare: Denisa Golgotă, Anamaria Ocolişan, Carmen Ghiciuc, Laura Iacob, Nica Ivănuş
  • Gimnastele junioare: Silviana Sfiringu, Ana-Maria Puiu, Antonia Duţă, Ioana Stănciulescu, Daniela Trică
  • Gimnaşti seniori: Andrei Muntean, Vlad Cotuna, Adelin Kotrong, Ovidiu Prichindel, Robert Ghiuzan
  • Gimnaştii juniori: Răzvan Marc, Gabriel Burtănete, Robert Burtănete, Rafael Szabo, Eduard Gavrilă

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tornado Tornado
    @Paco
    Stirea zilei e ca Dragos Bocanaciu, sindicalist de carton si binganitor la toate conducerile politizate ale TVR, a ajuns de azi SEF la Sport. Mihnea Ionescu, un mediocru cumsecade si baiat de crainic comunist, a deraiat pe o linie moarta.
    Don Dragos va inghiti cam 100 de milioane pe luna. Cam cat "facea" pe la Chisinau din comentarii stupide pe la privati, desi avea misiune sa resusciteze TVR-ul moldovenesc. N-a reusit, cu toate ca i-a avut consilieri pe genialii Jim Beam si Johnny Walker.
  • marian marian
    Scuze cele de atletism sunt , la Berlin
  • Paco Paco
    Gurnalismul Alexoaiei Alina este penibil de vreo 20 de ani: juma' de lună vine *** (adică "pe la muncă"), jumătate o arde acasă pe la Călan, evident fără să ia concediu. Cât e în București livrează bete și reportăjele de bine, fără sens. Adică laude, declarații neutre, antrenamente banale, conferințe de presă la care sunt 2-3 inși în sală etc. Alexisme, nenicule, așa se numesc! Niciodată nu a dat vreo știre adevărată, nu s-a legitimat cu vreo anchetuță măcar, tot timpul a băgat scandalurile sub preș. Răspunde (adică face PR) de COSR, Scrimă, Gimnastică, Natație, Patinaj, domenii care nu-s grele și de unde ies deplasari moca an de an dacă ești pe bune cu oficialii pitindu-te de câte ori duhnește ceva. În felul ăsta, Alina bate la deplasări orice sclav din presă care trage ca un câine și pe toți colegii ei din TVR la un loc. Buun așa, plus că la pachet vine și respectul absolut al ștabilor din federațiile unde e nevoie de liniște. Cât timp e la Călan, ca să nu i se simtă lipsa Alinoaia trăiește din acumulări. Nu fizice, precum sportivii, ci din filmările trase de păr pe care le fragmentează inteligent și le aruncă minim redundant prin Telejurnale, astfel încât să pară de actualitate. Apoi, evident, compensează cu comentariile live, unde chipurile este singura specialistă, în primul rând pt că nu a lăsat pe nimeni să se afirme!
    Nu-i așa că e o supraviețuitoare mai ceva ca Bear Gryllis? Merită o medalie!
  • marian marian
    Prefer Eurosport , pe celalalt site scrie ca in exclusivitate , minciuni este si pe Eurosport , si campionatele europene de atletism si de canotaj cat si cele de gimnastica toate la GLASGOW
  • qwerty qwerty
    Și la Eurosport !
  • Mile Mile
    Titus, la fotbal ce medalii ai castigat zero
  • Titus Steel Titus Steel
    Încă o șușanea care nu interesează pe nimeni, întrucât nu avem șanse la medalii. Bani aruncați pe fereastră. Două săptămâni de plimbare pentru Alina Alexoi și Monica Bucur, plus doi operatori, pentru "exclusivități" fără sens. Este genul de vacanță pe banul statului motivată de un pseudo-interes jurnalistic.
  • Mile Mile
    Bravo tvr , sport de calitate , campioni
  • geo geo
    Audientele vor fi zero si ceva.
    Pentru ca gimnastica romaneasca nu mai este ce era in urma cu doar cativa ani. Si nu mai atrage privitori. Ca alta data.

Trimite un comentariu

sus