Skip to main content

Ultimul Trib, de pe Antena 1, pus la bătaie cu Las Fierbinţi şi Vocea României. Când începe show-ul

 
Ultimul Trib, de pe Antena 1, pus la bătaie cu Las Fierbinţi şi Vocea României. Când începe show-ul

Show-ul Ultimul Trib, „Exatlonul” Antenei 1, va debuta în prima săptămână din septembrie la Antena 1. Show-ul de aventură filmat în Madagascar, cu Octavian Strunilă prez va avea premiera pe 6 şi 7 septembrie, de la ora 20.00.

Publicitate

Show-ul va „concura” cu Las Fierbinţi şi Vocea României, de pe Pro TV. Kanal D nu a anunţat încă zilele de difuzare ale Exatlon, însă premiera va fi miercuri, 29 august.

„Ultimul Trib” este un reality-show adaptat după formatul „Nomads”, în care trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând - sunt supuse unor probe de forţă.

Cele trei triburi se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiţi să trăiască în acelaşi mod în care o fac şi aceştia. Cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.

  • Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi.
  • Tribul oamenilor de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.
  • Cel de-al treilea trib, al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.

VEZI AICI lista integrală şi FOTO a concurenţilor din Ultimul trib

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • messi messi
    Nu stiu exact cum este "Ultimul Trib" si "Ninja Warrior", dar eu zic ca nu va misca nimic toamna aceasta in fata Exatlonului. Mai ales ca au invatat din greselile primului sezon si au schimbat unele reguli de care multi erau nemultumiti.
  • Doru Doru
    "De unde stii tu ca o sa ia bataie "ultimul trib"
    "Razvan", si tu de unde stii ca "Ultimul Trib" "O sa rupa audientele.." ? Sau ca "lumea s-a saturat de vocea pro si exatlonul kanal d!" ?

    "lumea s-a saturat de las fierbinti"
    Esti sigur ? Reluarea e de peste doua ori mai mare in audiente pe comercial decat locul 2. Chiar si de trei ori in unele zile.
  • Mile Mile
    Disperare mare printre protevisti , ei sunt primii care comentează la antena dar nu le place sa comenteze cineva la ei, ce ipocrizie fara margini
  • Razvan Razvan
    *** ' marian! De unde stii tu ca o sa ia bataie "ultimul trib" Pupi în fund Pro tv -ul..lumea s-a saturat de las fierbinti..ce sa vezi,promoveaza prostia..! Prostule!
  • Mile Mile
    La o stire despre antena doar obsedati
  • Doru Doru
    "De astăzi se întorc access direct cu un coprezentator surpriza și capatos cu un nou dj"
    Neinteresant. Tot dupa "Pro TV" pe comercial. Nu "Mile" ?

    "nu te mai lauzi ca vocea va crește ca nu mai e x factor vineri, ba acum va fi și tribul exatlon in aceași zi"
    Nu conteaza "Mile". La sfarsitul lunii, tot "Pro TV" e lider pe comercial. Iar "Antena 1" sigur pica pe 3. Si oricum, duminica "X Factor" scade si mai mult fata de cand era difuzata emisiunea vinerea.
  • Doru Doru
    Deci nici o sansa. Pe celalalt site "de media":
    "Exatlon incepe miercuri, 29 august, la ora 19:30, si urmeaza sa fie difuzat 5 zile pe saptamana, de miercuri pana duminica."
  • Razvan Razvan
    Marian ...esti prost rau..cauti orice motiv sa ataci antena 1 ! ESTI PENIBIL !!!!
  • Mile Mile
    Mareane , treci la mizeriile tale
  • Doru Doru
    "e foarte bine ca x factor este duminica , tribul este mai puternic"
    Deci recunosti ca "X Factor" e o porcarie. Si tu laudai zilnic emisiunea...
    Si nici nu a inceput "Ultimul Trib" si deja zici ca "este mai puternic" ? Penibil...
  • marian marian
    Audiente ceva de aseara se poate sa vedem ce a facut chix factor si Curierul3 , am dat de curiozitate dar mi se pare o cacealma , mai ales cu un asemenea prezentator , nu am vrut sa jignesc prea tare mai ales prajitul ala de mascat , care iti face greata cand il auzi
  • Expertul Expertul
    Cei din departamentul programming ProTV fac inca o prostie mare: Prima editie Vocea a fost impartita in doua parti, ce vor fi difuzate Vineri 7 septembrie, de la 20.30, 1h si sambata8 septembrie, de la 20.00 2h. Pe 7 septembrie, de la 21.45, ProTV difuzeaza meciul echipei nationale, iar o miscare corecta era lansarea noului sezon Vocea vinerea viitoare.
  • marian marian
    Mile va lua bataie la fundul gol cel putin pe 7 cand e Vocea si meciul , dar si joia cu Las Fierbinti . Razvan poate te spulbera pe tine nu concurenta , pro si kanalul si apoi ultimul antenist
  • Mile Mile
    De astăzi se întorc access direct cu un coprezentator surpriza și capatos cu un nou dj
  • Razvan Razvan
    O sa vedem noi cand o sa înceapa! O sa rupa audientele..lumea s-a saturat de vocea pro si exatlonul kanal d!

Trimite un comentariu

sus