Skip to main content

Umor involuntar la RTV: Dragnea, tentativă de asasinat. Ignat în august. Ce au ajuns să facă cu porcii

 
Umor involuntar la RTV: Dragnea, tentativă de asasinat. Ignat în august. Ce au ajuns să facă cu porcii

BURTIERĂ LA MINUT. Umor involuntar la România TV, din asocierea burtierelor care rulează pe stația de știri. 

Publicitate

Dragnea: Am fost ținta unei tentative de asasinat, titrează una dintre burtiere. În același timp, dedesubt, mare, postul anunță: Ignat în plin august! Urmează o a doua burtieră, în acceași notă: Ce au ajuns românii să facă cu porcii!

Ce burtiere au stațiile de știri pe subiectul zilei, declarațiile lui Liviu Dragnea cum că ar fi fost ținta uei tentative de asasinat?

Nicio instituție nu știe nimic de asasinat, titrează B1, alături de Dragnea, acuzații halucinante

Realitatea TV notează că spusele liderului PSD sunt "Fumigene peste abuzurile jandarmilor". Ce spune șeful PSD este "Ultimul delir al lui Dragnea", mai scrie Realitatea TV.

Digi 24 dezbate subiectul în studio, cu burtiere din declarațiile făcute aseară de Liviu Dragnea la Antena 3. Și Digi 24 menționează că nu există o anchetă a insituților statului legată de ce a spus Dragnea.

Și România TV a verificat dacă există o astfel de anchetă. Postul a deschis jurnalul de la ora 11.00 cu acest subiect, dezbătut pe larg. Subiectul a fost reluat și în jurul prânzului, dar nu în deschiderea jurnalului (pensiile au avut ponderea cea mai mare, ca subiect).

Cum a prezentat Antena 3 subiectul? 

La ora 11.00, Antena 3 a deschis cu știrea legată de protestatatul care a furat arma jandarmeriței. La 11.05, au început fragmente din declarațiile lui Dragnea - făcute la emisiunea Sandrei Stoicescu, aseară.

Nu s-a început cu "tentativa de asasinat", ci cu suspendarea președintelui Iohannis (un alt subiect pus pe tapet de Liviu Dragnea). A urmat declarațiile legate de convocarea unui CSAT, iar la 11.15 s-a ajuns la presupusa tentativă de "asasinat". 

De notat că, din monitorizările Paginademedia.ro, Antena 3 - postul pe care Dragnea a aruncat afirmațiile - a fost singura stație de știri care nu a precizat dacă a existat sau nu o anchetă a vreunei instituții pe acest caz.

La ora 12.00, s-a urmat aproape același "tipar". S-a deschis cu o știre de fapt divers, apoi știrea cu protestatarul, urmată de afirmațiile lui Dragnea. Cu accent, din nou, pe "tentativa de lovitura de stat" și pe "suspendarea lui Iohannis". De data această, nimic despre "tentativa eșuată".

VEZI audiențele interviului cu Liviu Dragnea, aici

GALERIE FOTO. Posturile de știri și declarațiile lui Dragnea:

VEZI audiențele interviului cu Liviu Dragnea, aici

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu