Skip to main content

Umor involuntar la RTV: Dragnea, tentativă de asasinat. Ignat în august. Ce au ajuns să facă cu porcii

 
Umor involuntar la RTV: Dragnea, tentativă de asasinat. Ignat în august. Ce au ajuns să facă cu porcii

BURTIERĂ LA MINUT. Umor involuntar la România TV, din asocierea burtierelor care rulează pe staţia de ştiri.

Publicitate

Dragnea: Am fost ţinta unei tentative de asasinat, titrează una dintre burtiere. În acelaşi timp, dedesubt, mare, postul anunţă: Ignat în plin august! Urmează o a doua burtieră, în acceaşi notă: Ce au ajuns românii să facă cu porcii!

Ce burtiere au staţiile de ştiri pe subiectul zilei, declaraţiile lui Liviu Dragnea cum că ar fi fost ţinta uei tentative de asasinat?

Nicio instituţie nu ştie nimic de asasinat, titrează B1, alături de Dragnea, acuzaţii halucinante

Realitatea TV notează că spusele liderului PSD sunt "Fumigene peste abuzurile jandarmilor". Ce spune şeful PSD este "Ultimul delir al lui Dragnea", mai scrie Realitatea TV.

Digi 24 dezbate subiectul în studio, cu burtiere din declaraţiile făcute aseară de Liviu Dragnea la Antena 3. Şi Digi 24 menţionează că nu există o anchetă a insituţilor statului legată de ce a spus Dragnea.

Şi România TV a verificat dacă există o astfel de anchetă. Postul a deschis jurnalul de la ora 11.00 cu acest subiect, dezbătut pe larg. Subiectul a fost reluat şi în jurul prânzului, dar nu în deschiderea jurnalului (pensiile au avut ponderea cea mai mare, ca subiect).

Cum a prezentat Antena 3 subiectul?

La ora 11.00, Antena 3 a deschis cu ştirea legată de protestatatul care a furat arma jandarmeriţei. La 11.05, au început fragmente din declaraţiile lui Dragnea - făcute la emisiunea Sandrei Stoicescu, aseară.

Nu s-a început cu "tentativa de asasinat", ci cu suspendarea preşedintelui Iohannis (un alt subiect pus pe tapet de Liviu Dragnea). A urmat declaraţiile legate de convocarea unui CSAT, iar la 11.15 s-a ajuns la presupusa tentativă de "asasinat".

De notat că, din monitorizările Paginademedia.ro, Antena 3 - postul pe care Dragnea a aruncat afirmaţiile - a fost singura staţie de ştiri care nu a precizat dacă a existat sau nu o anchetă a vreunei instituţii pe acest caz.

La ora 12.00, s-a urmat aproape acelaşi "tipar". S-a deschis cu o ştire de fapt divers, apoi ştirea cu protestatarul, urmată de afirmaţiile lui Dragnea. Cu accent, din nou, pe "tentativa de lovitura de stat" şi pe "suspendarea lui Iohannis". De data această, nimic despre "tentativa eşuată".

VEZI audienţele interviului cu Liviu Dragnea, aici

GALERIE FOTO. Posturile de ştiri şi declaraţiile lui Dragnea:

VEZI audienţele interviului cu Liviu Dragnea, aici

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus