Skip to main content

VIDEO. Digi anunţă "prima campanie de imagine din istoria grupului". Spotul a fost filmat în mai multe locaţii din Bucureşti şi Prahova

 
VIDEO. Digi anunţă "prima campanie de imagine din istoria grupului". Spotul a fost filmat în mai multe locaţii din Bucureşti şi Prahova

Digi a lansat astăzi ceea ce anunţă a fi "prima campanie de imagine din istoria grupului" fondat de Zoltan Teszari, grup care până anul trecut s-a numit RCS&RDS. Campania vine la pachet cu un spot video şi este pusă sub sloganul - De 25 de ani, conectaţi #Nelimitat.

Publicitate

Este prima campanie de imagine pe tot grupul Digi. Până acum, grupul fondat de Zoltan Teszari - care funcţioneacă sub numele Digi de doar un an, a mai avut campanii, dar pentru diverse produse şi servicii. De exemplu, pentru serviciile de televiziune prin satelit, acum 14-15 ani, cu cârcotaşii Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă sau seria Belgravistan, pentru Digi Mobile, pentru care s-a lucrat cu agenţia Papaya Advertising.

Potrivit reprezentanţilor companiei, noul spot spune poveste companiei şi evoluţia acesteia, în paralel cu transformarea societăţii româneşti. De asemenea, videoclipul pune accent pe câteva momente din viaţa unui român născut în perioada Revoluţiei din 1989.

Producţia spotului TV a fost realizată cu oameni obişnuiţi, menţionează aceeaşi sursă. Printre aceştia se numără:

"Asistenta medicală în rolul mamei, pensionarul pasionat de electronică în rolul bunicului mecanic de motociclete, modelul în rolul mamei tinere sunt doar trei dintre ei. Alţi 80 de figuranţi şi 17 protagonişti completează reprezentarea."

Scenele au fost filmate în diverse locaţii din Prahova şi Bucureşti. Mai exact, platorurile de filmare au fost un garaj din cartierul Militari, Şcoala generală nr. 8 Câmpina, o terasă din zona Ateneului Român, Barajul Paltinu (Prahova), un bar, o stradă veche din Bucureşti şi câteva cadre pe platourile Castel Film.

Campania a început astăzi, 27 august, şi va rula timp de o luna la TV, radio, online şi social media. De asemenea, în perioada octombrie - noiembrie, spotul va rula şi în cinematografe.

Echipa de producţie:

Echipa:

Tudor Dumitraşcu (creaţie şi regie)

Tony Pisaroglu (producător)

Claudiu Boboc (Production Unit Manager)

Liviu Pojoni şi Adrian Rugină (Directori de imagine)

George Popa (coloană sonoră originală)

Petru Mărgineanu (voce)

Safe-Frame.com (grafică)

O-Video (colorizare)

Casa de producţie: H5

Serghei Bulgac, CEO al Grupului Digi | RCS & RDS:

”Campania arată cum Digi | RCS & RDS a contribuit la îmbunătăţirea vieţii românilor, introducând treptat tehnologii tot mai performante şi conţinuturi tot mai diverse. Azi, graţie unei viziuni de business curajoase, suntem lideri în România pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi a serviciilor de internet.

Ca să ajungem aici, am muncit, am inovat, am experimentat, am făcut pionierat în domeniul telecomunicaţiilor. Aşa am reuşit să le oferim milioanelor de abonaţi servicii de comunicaţii electronice de cea mai bună calitate la preţuri competitive şi să ducem brand-ul Digi dincolo de graniţe, în Ungaria, Spania, Italia.

Suntem mândri de aceste reuşite ale echipelor noastre, obţinute cu ajutorul unei reţete unice: am fost şi suntem conectaţi nelimitat la aspiraţiile românilor”

Spotul video - Digi: Conectaţi #Nelimitat

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • decat decat
    foarte slab.
    inghesuiala de cadre cliseistice, copy chinuit sa tina pasul cu imaginile, nu creste, nu transmite, nu livreaza. o incrucisare ratata intre un spot de telefonie si unul de asigurari. productie multa, inima zero.
  • Silvia Silvia
    "Asistenta medicala in rolul mamei, pensionarul pasionat de electronica in rolul bunicului, modelul in rolul mamei tinere".

    Ma intreb cate mame tinere au meseria de model, aceasta ocupatie este prezentata atat de des in reclame, de zici ca vreo statistica le-a spus ca este ceva reprezentativ la nivel national. Nu mai gasesc romancele si alte meserii...cum ar fi...meseria de "influencerita"...glumesc, am vrut doar sa va sperii.
    Iar cetateanul care saruta steagul UE...vai de mine...ce miorlaiala!
  • Razvan Razvan
    Va rog sa publicati audientele de aseara sa vedem ce-a facut Nea Marin si Femei în înfruntarea destinului de pe Happy Chanel! Va rog !
  • corina corina
    vai de mine ce explicit/invechit/propagandistic e clipu asta... Au tacut atitia ani si acu cind vorbesc, te sperii!
  • Mile Mile
    Au început și la antena reclame din plin
  • Mihai Mihai
    Un spot fără emoție, cu supralicitarea rolului Digi in viața românilor.
  • Alina112 Alina112
    Antena 1 a făcut reclama la Digi.Azi,pentru prima data dupa 10 ani

Trimite un comentariu

sus