Skip to main content

Ziarist Hotnews, lovit cu pumnii şi picioarele de jandarmi. I-au spart şi telefonul. "Le-am spus că sunt ziarist"

 
Robert Mihăilescu: "Un bărbat în alb care le dădea ordine jandarmilor a zis Luaţi-l!"
Robert Mihăilescu: "Un bărbat în alb care le dădea ordine jandarmilor a zis Luaţi-l!"

"LUAŢI-L ŞI PE ĂSTA". Ziaristul Hotnews Robert Mihăilescu a fost lovit de jandarmi cu pumnii şi picioarele, aseară, în Piaţa Victoriei. Un altul i-a zdrobit telefonul de asfalt. Deşi a arătat legitimaţia şi le-a spus jandarmilor "Sunt ziarist!".

Publicitate

Un bărbat în alb, în civil, "care le dădea ordine jandarmilor", a strigat "Luaţi-l şi pe ăsta!", scrie Hotnews.

Ziaristul Robert Mihăilescu povesteşte:

„Transmiteam LIVE intervenţia jandarmilor. Bărbatul în alb m-a prins de mână şi mi-a smuls telefonul.

I-am strigat că sunt ziarist şi am ridicat mâinile deasupra capului, cu legitimaţia care se afla la gât ridicată în aer.

Bărbatul m-a tras în mijlocul jandarmilor cărora le-a spus: 'Luaţi-l şi pe ăsta'.

Unul dintre jandarmi m-a lovit cu pumnul şi m-a împins în spatele cordonului în timp ce un alt jandarm mi-a mai dat un picior în spate.

I-am cerut să îmi dea telefonul înapoi, spunându-le din nou că sunt ziarist. Un jandarm m-a înjurat şi m-a lovit cu piciorul. În acest timp, un alt jandarm zdrobea de asfalt telefonul meu”.

Ziaristul a depus plângere la Poliţie.

VIDEO. Bărbatul în alb a fost surprins de Robert Mihăilescu. Filmul LIVE, până în momentul în care a fost lovit de jandarmi

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • INSOMNIACUL INSOMNIACUL
    Jandarmeria îi bat pe cei de la Hotnews, dar la ăia de la Antena 3 nu îi bat! RUȘINE!
  • goodfero goodfero
    Am văzut bărbatul în alb în trei scene diferite din timpul protestelor, inclusiv cea cu Mihăilescu. De fiecare dată dirijând ferm soldații și agresând demonstranți pașnici. Se pare că este unul dintre cei care au contribuit la escaladarea violențelor.
  • Colmar Colmar
    Urâtaa ***
  • Biz Biz
    Nu e in regula sa spui că ăla de la HotNews e jurnalist atâta vreme cât HotNews face propagandă politică, nu jurnalism. Dacă e sa luăm la mișto jurnalismul, sa zicem că HotNews face presă în oglindă cu antena3 sau Romania tv, adică instiga la diverse acțiuni cu scop politic. Aici nu contează cu cine votăm sau simpatizăm, ci dacă ăla prestează o muncă de jurnalist acolo sau e activist, protestant sau ce face el acolo. La ce scrie HotNews, la cum scrie și ce propagandă face, mi-e greu sa cred că respectivul se ducea sa practice jurnalismul, mai degrabă să provoace o reacție din partea jandarmeriei pentru a discredita pe orice cale autoritățile.
  • mihai mihai
    Avem un agitator pesedist printre noi, asa cum au fost si la proteste huligani infiltrati printre multi oameni pasnici.
  • Com Com
    1.Cine zice "foarte bine" când vede un om bătut cu bestialitate este un sociopat.

    2. Pentru instigare la violență se fac arestări, NU bătaie!

    3. Jandarmii au tras cu gaze în femei, copii și chiar în proprii colegi, pe care i-au sacrificat ca să se poată victimiza.

    4. Jurnalistul își făcea datoria. Oamenii au dreptul să afle ce abuzuri se fac din ordinele PSD.
  • F F
    Sorry, dar când ai legitimație de jurnalist și jandarmeria se comporta așa stiind asta, nu este în regula. Cine apară astfel de derapaje trebuie sa fie bine spălat pe creier sau vreun membru de partid.
  • Petrica P. Petrica P.
    @Liviu Sora *** . Tu vezi ce aberatii ai scris ? Care instigare si manipulare la violenta ? Asa cum spune @Antal Gabriel jurnalistul avea ce cauta acolo , aceasta fiind meseria lui.*** ...***....
  • unul cu drept de vot. unul cu drept de vot.
    De cand cei de la HOTNEWS sunt ziaristi,poate #rezist ?
  • Liviu Sora Liviu Sora
    @Antal Gabriel Cand jandarmeria avertizeaza multimea sonor si luminos, jurnalistul daca era de buna credinta trebuia sa se retraga. Astazi l-am vazut pe alt "jurnalist" (Malin Bot) cum se batea cu jandarmi. Nu inseamna ca daca te dai "jurnalist" ai voie sa te bati cu jandarmii. Luni la prima ora voi depune plangere penala impotriva PNL, USR si realitatea tv ca au instigat la violente. Am fost azi sa le fac plangere si procurorul pe care l-am cautat nu era de tura.
  • Brutus Brutus
    Vrem audiențele de la proteste
  • Antal Gabriel Antal Gabriel
    Jurnalistul avea ce cauta acolo. Asta e meseria lor.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Foarte bine! Jurnalistul nu avea ce cauta in multime. Lasati manipularea si instigarea la violenta. Cine seamana vant culege furtuna. Grija mare.

Trimite un comentariu

sus