Skip to main content

AUDIENŢE. Exatlon sau Ninja Warrior? Cine a câştigat în competiţia show-urilor de aventură

 
AUDIENŢE. Exatlon sau Ninja Warrior? Cine a câştigat în competiţia show-urilor de aventură

AUDIENŢE. Duminică seara s-a jucat prima confruntare dintre Exatlon, show-ul de aventură de pe Kanal D, şi Ninja Warrior, cel de pe Pro TV. Câştigător a ieşit Pro TV. Pe toate targeturile.

Publicitate

Show-ul Pro TV a „alergat” aseară alături de Exatlonul Kanal D şi de Insula iubirii de pe Antena 1. Reamintim că Antena 1 a înlocuit X Factor cu Insula Iubirii, săptămâna trecută.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele de debut ale Ninja Warrior:

NAŢIONAL. Ninja Warrior a fost urmărit de peste 1,3 milioane de persoane din întreaga ţară, în fiecare minut de difuzare. Locul secund i-a revenit postului Kanal D, cu peste 1,1 milioane de persoane, cu Exatlon pe interval.

Antena 1, care difuza Insula iubirii, a obţinut o medie de aproape 700.000 de persoane.

Locul cinci a fost al Prima TV, cu Schimb de mame (de la 20.30), ediţie redifuzată.

URBAN. Pro TV a condus detaşat şi pe publicul de la oraşe, unde a avut o medie de 710.000 de telespectatori, media. Locul secund a fost al Kanal D, cu Exatlon pe interval, urmărit în medie de aproape jumătate de milion de persoane.

Antena 1, cu Insula iubirii pe interval, avea o medie de aproape 360.000 de persoane.

COMERCIAL. Show-ul de aventură a pus Pro TV pe prima poziţie şi pe publicul comercial, al celor cu vârste între 18 şi 49 de ani. Pro TV a avut o medie de 377.000 de privitori şi o cotă de piaţă de 23,6%. Antena 1 a avut poziţia secundă, la distanţă în urma Pro-ului, cu o medie de 220.000 de privitori.

Kanal D a avut poziţia a treia cu aproape 180.000, media telespectatorilor tineri.

Audienţa posturilor TV duminică, 9 septembrie, pe intervalul Ninja Warrior (20.00-22.30), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.314.000 7.3 16.6
2 Kanal D 1.134.000 6.3 14.3
3 Antena 1 692.000 3.9 8.8
4 Romania TV 492.000 2.7 6.2
5 Prima TV 476.000 2.7 6.0

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV duminică, 9 septembrie, pe intervalul Ninja Warrior (20.00-22.30), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 711.000 7.4 16.8
2 Kanal D 498.000 5.2 11.8
3 Antena 1 358.000 3.7 8.5
4 Antena 3 296.000 3.1 7.0
5 Romania TV 251.000 2.6 5.9

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraşe.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV duminică, 9 septembrie, pe intervalul Ninja Warrior (20.00-22.30),pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 377.000 8.6 23.6
2 Antena 1 217.000 4.9 13.6
3 Kanal D 177.000 4.0 11.1
4 Prima TV 68.000 1.5 4.3
5 Antena 3 48.000 1.1 3.0

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alka alka
    Nu se mira nimeni ca TVR, platit din bugetul statului, nu prinde niciodata top 5? Desfiintati TVR
  • Doru Doru
    "mile", tu astepti sa inceapa "Ultimul Trib" sa lauzi iar "Antena 1".
    Apropo, nu mai scrii nimic pe aici de audiente ? Cum sta "Antena 1" ? La primul episod din "Fructul Oprit" (lider pe comercial), laudai postul tau favorit "Antena 1". Acum esti pe pauza...
  • mile mile
    Ce penibilitati de emisiuni si ce de comentarii pe masura. hahaha
  • danai danai
    @Cris, tare aia cu sacoul de la stiri:)) Asa, de port-bonheur... :)
  • danai danai
    NW cistiga pe moment doar pt ca e mai nou si mai rar ca Exatlonu, altfel te lasa nervii la cit de repetitive sint probele si cum seamana concurentii ntre ei Prezentatorii... cam "statut" Mocanu, vorbeste prea mult. Sacoul e oroare maxima... Se vrea vecinul tau de peste drum la tara cu care poti vorbi orice peste gard, atita vreme cit vorbeste numai el, ca le stie pe toate oricum
  • Doru Doru
    "Ultimul Trib va fi saptamâna aceasta,dar numai joi,vineri este programat un film în premiera!"
    Doar joi ? Parca era si vineri in grila TV... Probabil "Antena 1" s-a gandit ca nu are sanse la locul 1 vineri, si a ramas doar o singura zi de emisiune.
  • Razvan Razvan
    Ultimul Trib va fi saptamâna aceasta,dar numai joi,vineri este programat un film în premiera!
  • Ciprian Ciprian
    Mulțumim pentru audiențe. Săptămâna aceasta începe:"Las Fierbinți","Visuri la cheie","Ultimul Trib". Începând de astăzi vom vedea adevăratele audiențe.
  • Me Me
    Ninja Warrior este de ProX. Mai mereu aveau un format de genul acesta pe ProX. Prezentatorii si pe ProX si aseara nu par a fi din acelasi film.
  • F F
    Nu știu. Poate fiindca m-am uitat la câteva faze de afară, am găsit ca prezentatorii sunt un punct forte al emisiunii. Îi ajuta și montajul și postura asta de prezentator comentator reporter. Sincer, pot sa dau lejer 3 prezentatori mai slabi de la fiecare televiziune, inclusiv pro, așa ca zic ca e mai degrabă o problema de stil. Așa trebuie sa se vadă emisiunea, nu ca la Exatlon sau mai știu eu ce alta emisiune.
  • jk jk
    Ninja Warriors mi-a provocat o surpriza plăcută.M-am asteptat sa fie penibila ca Exatlonul dar uite ca nu.Emisiunea e ok,gen te poti uita,insa comentariile prezentatorilor trag in jos.
  • Doru Doru
    "Tot Kanal D va fi numai 1 cu Exatlon ROMÂNIA."
    "Răzvan ungureanu", se vede... Pana acum, "Exatlon" nu a prins locul 1 pe comercial; fata de inceputul anului cand "rupea" tot.
  • Razvan B. Razvan B.
    Cred ca Ninja va avea audiente bune in fiecare editie. E doar duminica, concurenti noi in fiecare editie si ceva unic pentru Romania. Exatlon pare a fi prea mult de 2 ori pe ani. Am avut aproape jumatate de an de Exatlon, acum dupa 2-3 luni de pauza iarasi vom avea pana la sfarsitul anului probabil. Lumea se pare ca vrea si altceva nou, concurentii la Exatlon vor fi aceeasi tot sezonul, cu unele mici modificari ca vor mai aduce la cei care abandoneaza dar in rest nu ratezi mare lucru daca nu te uiti o seara, sincer. Pe cand la Ninja doar odata pe saptamana cred ca e diferit si va prinde mai bine. Oricum pentru Kanal D sunt audiente bune, totusi avand in vedere ca are audientele alea aproape in fiecare zi constant pe cand Antena nu se mentine constanta.
  • Cris Cris
    Mocanu cred ca avea sacoul de cand prezenta stiri.Sa tot fie vreo 20 de ani.Acum are si 30 kg in plus.
    Poate realizează că s-au schimbat vremurile.Poate ne lasa.Mai ales de la fotbal.
  • Răzvan ungureanu Răzvan ungureanu
    Tot Kanal D va fi numai 1 cu Exatlon ROMÂNIA. Restul doar abureli de adormit copii. Pentru început de drum măcar un pic de poftă de laudă să aveți.

Trimite un comentariu

sus