Skip to main content

AUDIENTE. Pro TV a fost lider pe toate targeturile cu a doua ediţie România, te iubesc. Kanal D, locul doi în toată ţara şi la oraşe

 
AUDIENTE. Pro TV a fost lider pe toate targeturile cu a doua ediţie România, te iubesc. Kanal D, locul doi în toată ţara şi la oraşe

AUDIENŢE. România, te iubesc a scos cifre bune şi cu ediţia a doua din acest sezon. Emisiunea de anchete şi reportaje a poziţionat Pro TV pe locul întâi în topul audienţelor de duminică seara. Cifrele de audienţă au fost apropiate de cele pe care producţia le-a scos săptămâna trecută, la debutul noului sezon.

Publicitate

Pro TV a fost lider la nivel naţional, cu o audienţă medie de aproximativ 638.000 de telespectatori, în fiecare minut şi o cotă de piaţă de 13,6%, adică aproape dublu faţă de următorele două posturi clasate, Kanal D şi Antena 1.

În mediul urban, emisiunea de reportaje a fost urmărită, în medie, de aproximativ 350.000 de telespectatori, în fiecare minut.

Pe publicul cu vârsta între 18 şi 49 de ani, Pro TV a avut o audienţă medie de aproximativ 166.000 de telespectatori şi o cotă de piaţă de 18,9%. Antena 1 şi Kanal D, umătoarele posturi clasate au avu o cotă de piaţă de 9,4%, respectiv 6,2%.

În emisiunea de aseară, reportajul difuzat a tratat povestea româncelor plecate la muncă în străinătate pentru a avea grijă de bătrâni. Materialul Sindromul Italia a fost semnat de Rareş Năstase.

Producţiile care s-au intersectat cu România, te iubesc, pe interval, au fost Aventura cu 4 stele - prezentată de Cosmin Seleşi, în reluare pe Antena 1, şi ultima parte din emisiunea Asta-i România, de la Kanal D. Duminica trecută, Antena 1 a avut o ediţie, în reluare, a emisiunii Ultimul Trib.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele România, te iubesc din 23 septembrie 2018:

Audienţa posturilor TV duminică, 23 septembrie, pe intervalul România, te iubesc (18.00 - 19.00), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr. Persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 638.000 3.6 13.6
2 Kanal D 371.000 2.1 7.9
3 Antena 1 337.000 1.9 7.2
4 Romania TV 330.000 1.8 7.0
5 Antena 3 262.000 1.5 5.6

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV duminică, 23 septembrie, pe intervalul România, te iubesc (18.00 - 19.00),în mediul URBAN

URBAN Nr. Perosane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 346.000 3.6 13.3
2 Kanal D 189.000 2.0 7.3
3 Antena 3 180.000 1.9 6.9
4 Antena 1 156.000 1.6 6.0
5 Romania TV 133.000 1.4 5.1

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV duminică, 23 septembrie, pe intervalul România, te iubesc (18.00 - 19.00), pe publicul COMERCIAL

COMERCIAL Nr. Persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 166.000 3.7 18.9
2 Antena 1 83.000 1.9 9.4
3 Kanal D 55.000 1.2 6.2
4 Prima TV 39.000 0.9 4.4
5 Romania TV 30.000 0.7 3.4
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "Razvan Putina", aici e mai interesant, de pe site-ul "capital":
    "PRO TV nu a avut concurenţă aseară pe intervalul 19.00- 23.00. Canalul a înregistrat o cotă de 7,1% în mediul urban. Pe locul doi s-a clasat Antena 1 cu 4,4%, iar Kanal D a fost pe trei cu 4%.
    Pe segmentul comercial Pro TV a avut o cotă de 7,3%, Antena 1 a fost pe doi cu 5,8, iar Kanal D a înregistrat o cotă de doar 2,6%."
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Aseara pe comercial Pro tv a avut 6,8 puncte de rating cu "Gospodar fara pereche" si Antena 1 cu "Insula Iubirii " a avut 6,4 puncte de rating, sursa: "RADAR DE MEDIA"
  • Doru Doru
    "Antena 3 are zile cand este peste marile generaliste (Antena 1 şi Pro tv)"
    "Razvan", unde ? Vreau dovezi cu audientele de pe acest site. Stii ca emisiunea incepera duminica la ora 19:00 ? Deci automat se situeaza dupa stirile "Pro TV", "Antena 1", "Kanal D"...

    "Carmen Avram are cea mai tare emisiune de investigație , este cu mult peste "Romania ,te iubesc" si aici nu ma refer la rating ci la premii internationale !"
    Degeaba ai "premii internationale" daca nu se uita nimeni... Uite, si "Stirile Pro TV" a castigat un Emmy; si este cel mai urmarit program de stiri din Romania. Nu acelasi lucru pot spune de "cea mai tare emisiune de investigație". Uneori emisiunea nu prinde top 5...
    https://www.paginademedia.ro/2018/02/in-premiera-la-in-premiera-cna-obligat-sa-oblige-antena-3-sa-dea-un-drept-la-replica-pentru-o-editie-din-2014
  • Razvan Putina Razvan Putina
    "Doru" *** *** *** ***, Antena 3 are zile cand este peste marile generaliste (Antena 1 şi Pro tv) nu mai comenta pe aici, vrei sa te dai mare destept si iesi un PROST! Carmen Avram are cea mai tare emisiune de investigație , este cu mult peste "Romania ,te iubesc" si aici nu ma refer la rating ci la premii internationale !
  • Doru Doru
    "poti sa stii ca lumea se iuta"
    Daca se uita lumea, "Antena 3" aparea in top. Nu a aparut nici o stire pe site-urile cu audiente; deci nu prea se uita nimeni. Si cu emisiunea respectiva, postul TV trebuie sa fie lider, ca "Romania, te iubesc!"
    Si "an" a zis foarte bine: "la fel si Carmen Avram face subiecte tari pe Antena 3... daca vroiau sa o puna in valoare puteau sa o mute si ei pe Antena 1". Cat timp e emisunea pe "Antena 3", lumea nu se uita la postul respectiv.
    Si uite aici pareri despre "Conspiratii": https://www.paginademedia.ro/2018/09/antena-3-lanseaza-emisiunea-conspiratii#comments
  • Razvan Putina Razvan Putina
    "Doru" poti sa stii ca lumea se iuta, tu nu ,esti obsedat de Pro -tv!
  • Doru Doru
    "Puneți şi audiențele pe intervalul emisiunii "În Premieră" care a debutat cu un nou sezon duminica la Antena 3 si a emisiunii noi "Conspirații" tot pe Antena 3"
    Pentru ? Se uita cineva la emisiunile respective ?
  • Razvan Putina Razvan Putina
    "Marian" te-ai aprins baiatule, s-ar putea tu sa fii amendat pe cuvitele spuse fara probe doveditoare si injurii aduse unui om care a facut trustul intact din bani proprii,sa-ti fie rusine ***, vorbeşti despre dezinformare şi propaganda, *** cand habar na-i cei cu tine!
  • Doru Doru
    Pentru ora respectiva, audientele sunt destul de bune. Pe comercial, cat urmatoarele doua posturi TV la un loc. "Antena 1" mai bine difuza un film, nu o emisiune din 2017...
  • marian marian
    Daca pagina de media permite ca acest individ sa mai faca pe toata lumea cum ii vine la gura sar putea careva sa va dea in judecata , pentru injuri , sa va fie rusine , ca permiteti ca acestui individ sa mai comenteze mult , , baiatule , ai vrea tu sa ai mintea Andreiei Esca RUSINE RUSINE ,PAGINA DEMEDIA ,
  • Ciprian Ciprian
    "România,te iubesc"!
  • Iuli Iuli
    Mi se pare sau "Romania, te iubesc!" are audiente mai slabe?
  • Razvan Putina Razvan Putina
    "marian" pro tv-ul tau e manipulator nu Antena 3, antena 3 e un post care fac anchete si descopera hotiile celor care duc Romania în mocirla! Nu *** *** aiurea ...pro *** vostru e de dezinformare cu tot cu mare proasta A.Esca!
  • marian marian
    An si Carmen Avram , a facut parte din aceaste echipa formidabila , pacat ca sa dus la un post manipulator de fapt la acest trust ,,,,,,,,, pacat ca si-a pierdut din valoare si credibilitate
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Puneți şi audiențele pe intervalul emisiunii "În Premieră" care a debutat cu un nou sezon duminica la Antena 3 si a emisiunii noi "Conspirații" tot pe Antena 3

Trimite un comentariu

sus