Skip to main content

AUDIENŢE. Când Fructul oprit şi Exatlon se bat, câştigă Pro TV. Cifrele serii.

 
AUDIENŢE. Când Fructul oprit şi Exatlon se bat, câştigă Pro TV. Cifrele serii.

AUDIENŢE. Telespectatorii s-au împărţit, aseară, între trei posturi de televiziune. Pro TV, Kanal D şi Antena 1 s-au bătut pentru primele locuri în topul audienţelor. Toate cele trei posturi de televiziune au reuşit să adune, fiecare, cifre de peste 1,1 milioane de telespectatori, la nivel naţional.

Publicitate

Pro TV a condus topul audienţelor, cu o medie la nivel naţional de aproximativ 1,4 milioane de telespectatori, în fiecare minut, pe toate categoriile de public. Postul de televiziune a difuzat două producţii care s-au intersectat cu Fructul oprit: Las Fierbinţi şi filmul de acţiune Escape Plan.

Într-o seară cu Gabriela Firea în studio, Antena 3 a fost a patra cea mai urmărită televiziune, însă nu a prins top cinci pe publicul comercial. Pe publicul cu vârsta între 18 şi 49 de ani, Realitatea TV a fost cea mai urmărită televiziune de ştiri.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele de miercuri, 5 septembrie, pe intervalul Fructul Oprit, de pe Antena 1, interval aproape identic cu al emisiunii Exatlon, de pe Kanal D:

NAŢIONAL. Pro TV şi Kanal D au avut primele poziţii în topul audienţelor, la nivelul întregii ţări. Antena 1 a completat podiumul, la nivel naţional, cu al doilea episod al serialului Fructul oprit. Serialul produs de Ruxandra Ion a avut cifre apropiate de cele ale Exatlonului, de pe Kanal D.

Mai exact, a strans o medie de aproximativ 1,1 miliaone de telespectatori, în timp ce show-ul postului Dogan a obţinut aproape 1,2 milioane de telespectatori.

URBAN. Pe publicul de la oraşe, Pro TV şi-a adjudecat prima poziţie, urmat fiind de Antena 1, în timp ce Kanal D a avut poziţia a treia. Poziţiile doi şi trei, ocupate de Antena 1 şi Kanal D, au avut cifre apropiate: 560.000, media Antenei 1, respectiv, 530.000 la Kanal D.

COMERCIAL. Scenariul s-a menţinut şi pe publicul tânăr. Pro TV a condus şi pe targetul 18 - 49 de ani, fiind urmat la mică distanţă de Fructul oprit, de pe Antena 1, care a obţinut o medie de aproximativ 300.000 de telespectatori (20,1%, cotă de piaţă).

Happy Channel a prins din nou un loc în topul comercial, cu serialul Femeie în înfruntarea destinului. Producţia a fost difuzată la Antena 1, dar a fost mutată după debutul sezonului doi din Fructul oprit.

Audienţa posturilor TV, miercuri, 5 septembrie, pe intervalul Fructul Oprit (20:00 - 22:55), la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. Persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.430.000 8.0 18.8
2 Kanal D 1.199.000 6.7 15.8
3 Antena 1 1.115.000 6.2 14.7
4 Antena 3 467.000 2.6 6.1
5 Romania TV 323.000 1.8 4.2

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, miercuri, 5 septembrie, pe intervalul Fructul Oprit (20:00 - 22:55), în mediul URBAN:

URBAN Nr. Persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 649.000 6.8 16.2
2 Antena 1 561.000 5.8 14.0
3 Kanal D 530.000 5.5 13.3
4 Antena 3 333.000 3.5 8.3
5 Romania TV 193.000 2.0 4.8

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, miercuri, 5 septembrie, pe intervalul Fructul Oprit (20:00 - 22:55), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. Persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 337.000 7.7 22.3
2 Antena 1 305.000 6.9 20.1
3 Kanal D 221.000 5.0 14.6
4 Happy Channel 61.000 1.4 4.0
5 Realitatea TV 44.000 1.0 2.9

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    @marian: Păi de asta Happy Channel are rating și este pe locul patru. Succesul i se datorează postului Antena 1.Dar, în curând se termină și o să vedem atunci pe ce loc va m-ai fi Happy Channel.
  • mile mile
    @razvan cand nu mai are argumente o da pe limbajul din cartierul lui. "Cashai" in tenis! Razvane iti transmitem Multe Urari de Iubire Eterna!
    Poate ne lasi!
  • Razvan Razvan
    "Mila" nu mai comenta aiurea , veziti de treaba ta !
  • mila mila
    vai, nu mai sunt verificate mesajele.
    uite ce fain scrie antenistul dupa ce bea ceva.
    recunoasterea ca antenuta va fi doar pe locul 2 sau 3 este de salutat.
    totusi 20 % din cei care au tv se uita si la antenuta, nu-i de colo, reclamele la medicamente sunt specifice antenutei.
  • Doru Doru
    "Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor"
    Mda... Ma intreb ce moderatori sunt pe acest site, daca acel cuvant vulgar nu a fost blurat.
    Pana una alta, "Antena 1" a fost aseara pe locul 3 pe comercial, sub "Exatlon".
  • marian marian
    D-le Petrisor nu vedeti ce cuvinte se folosesc , chiar nu va e rusine sa-i lasati sa spuna asa ceva putina decenta sau barati cu totul
  • Doru Doru
    "Nu stiu ce sa mai cred despre individul "mile" Azi tine cu antena maine cu pro tv...azi îsi bate joc de noi ..maine ne pupa în cur!"
    Eu nu stiu ce sa cred despre tine "mile", sau "Razvan". Esti atat de penibil incat scrii cu doua nume diferite...
  • geo geo
    Am ei impresia sau Mile a fost inlocuit de A 1 cu Razvan. Mult mai agresiv in exprimare avand in vedere ca aproape fiecare comentariu i-a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
  • marian marian
    Razvan asa te invata seful tau sa vorbesti ce sa astepti de la un antenist inflacarat sau esti mile va schimfati ca la te cunosc din boscheti
  • Criss Criss
    Chiar dacă Antena 1nu a ieșit pe locul unu eu tot la fructul oprit ma voi uita
  • Razvan Razvan
    Esti un idiot Marian! Tot timpul iesi la atac cu cate ceva, cand e pro tv pe primul loc ataci imediat , si cand nu e pro tv pe primul loc tot iesi la atac de aceasta data cu kanal d. Esti un ***! *** *** ***
  • marian marian
    Cipriane cine sa uitat pe antenuta acum au trecut pe Happy ,
  • F F
    @ razvan : mda, razvan. Lasă tu vrajeala. Comentează audientele dacă ai ceva de spus, dacă nu rezolvați problemele singur cu protevistii și kanald-iștii din capul tău. :))

    Eu am mai zis-o. Au început audientele. Cifrele sunt clare și este simplu de văzut cine bate pe cine. Antena momentan si-a început grila mai devreme doar ca sa ia bataie de la reluari. Singura excepție a fost primul episod. Sa speram pentru antena ca nu va fi singura.
  • Razvan Razvan
    Nu stiu ce sa mai cred despre individul "mile" Azi tine cu antena maine cu pro tv...azi îsi bate joc de noi ..maine ne pupa în cur!
  • Ciprian Ciprian
    Din nou Happy Channel este pe locul patru pe Comercial.Asta,da surpriză !

Trimite un comentariu

sus