Skip to main content

AUDIENŢE. Când Fructul oprit şi Exatlon se bat, câştigă Pro TV. Cifrele serii.

 
AUDIENŢE. Când Fructul oprit şi Exatlon se bat, câştigă Pro TV. Cifrele serii.

AUDIENŢE. Telespectatorii s-au împărţit, aseară, între trei posturi de televiziune. Pro TV, Kanal D şi Antena 1 s-au bătut pentru primele locuri în topul audienţelor. Toate cele trei posturi de televiziune au reuşit să adune, fiecare, cifre de peste 1,1 milioane de telespectatori, la nivel naţional.

Publicitate

Pro TV a condus topul audienţelor, cu o medie la nivel naţional de aproximativ 1,4 milioane de telespectatori, în fiecare minut, pe toate categoriile de public. Postul de televiziune a difuzat două producţii care s-au intersectat cu Fructul oprit: Las Fierbinţi şi filmul de acţiune Escape Plan.

Într-o seară cu Gabriela Firea în studio, Antena 3 a fost a patra cea mai urmărită televiziune, însă nu a prins top cinci pe publicul comercial. Pe publicul cu vârsta între 18 şi 49 de ani, Realitatea TV a fost cea mai urmărită televiziune de ştiri.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele de miercuri, 5 septembrie, pe intervalul Fructul Oprit, de pe Antena 1, interval aproape identic cu al emisiunii Exatlon, de pe Kanal D:

NAŢIONAL. Pro TV şi Kanal D au avut primele poziţii în topul audienţelor, la nivelul întregii ţări. Antena 1 a completat podiumul, la nivel naţional, cu al doilea episod al serialului Fructul oprit. Serialul produs de Ruxandra Ion a avut cifre apropiate de cele ale Exatlonului, de pe Kanal D.

Mai exact, a strans o medie de aproximativ 1,1 miliaone de telespectatori, în timp ce show-ul postului Dogan a obţinut aproape 1,2 milioane de telespectatori.

URBAN. Pe publicul de la oraşe, Pro TV şi-a adjudecat prima poziţie, urmat fiind de Antena 1, în timp ce Kanal D a avut poziţia a treia. Poziţiile doi şi trei, ocupate de Antena 1 şi Kanal D, au avut cifre apropiate: 560.000, media Antenei 1, respectiv, 530.000 la Kanal D.

COMERCIAL. Scenariul s-a menţinut şi pe publicul tânăr. Pro TV a condus şi pe targetul 18 - 49 de ani, fiind urmat la mică distanţă de Fructul oprit, de pe Antena 1, care a obţinut o medie de aproximativ 300.000 de telespectatori (20,1%, cotă de piaţă).

Happy Channel a prins din nou un loc în topul comercial, cu serialul Femeie în înfruntarea destinului. Producţia a fost difuzată la Antena 1, dar a fost mutată după debutul sezonului doi din Fructul oprit.

Audienţa posturilor TV, miercuri, 5 septembrie, pe intervalul Fructul Oprit (20:00 - 22:55), la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. Persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.430.000 8.0 18.8
2 Kanal D 1.199.000 6.7 15.8
3 Antena 1 1.115.000 6.2 14.7
4 Antena 3 467.000 2.6 6.1
5 Romania TV 323.000 1.8 4.2

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, miercuri, 5 septembrie, pe intervalul Fructul Oprit (20:00 - 22:55), în mediul URBAN:

URBAN Nr. Persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 649.000 6.8 16.2
2 Antena 1 561.000 5.8 14.0
3 Kanal D 530.000 5.5 13.3
4 Antena 3 333.000 3.5 8.3
5 Romania TV 193.000 2.0 4.8

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, miercuri, 5 septembrie, pe intervalul Fructul Oprit (20:00 - 22:55), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. Persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 337.000 7.7 22.3
2 Antena 1 305.000 6.9 20.1
3 Kanal D 221.000 5.0 14.6
4 Happy Channel 61.000 1.4 4.0
5 Realitatea TV 44.000 1.0 2.9

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan Razvan
    Lasați vrajeala! M-am saturat de toti protevistii si kanal d-iştiii de pe aici! V-a *** în gura de rapeni!
  • mile mile
    fruct oprit e bun, dar pentru femeiii , nu e pentru barbatiii , mai frmos a fost baetti de oras, cu bendeacul, cel mai de valoare valoare actor de comede , film de pe protv a fost bun , dar eu nu mam putut uita ca sutritarea merge prea rapid , si nici limba imperaistilorr de americani nu o stapanesc
  • F F
    @ razvan : care atac? Ce anume din ce am spus eu este fals? Aberant este ca spun ca audientele sunt acceptabile, dar tot nu îți convine. Cam așa se întâmplă când trebuie sa pupați neapărat o televiziune. Nu mai vedeți ce faceți în rest. :))
  • marian marian
    Am spus ca pica pe 2 fructul in gat saptamana viitoare va avea mai putin pe comercial ,incepe Visuri la cheie si Pe Bune care este mai bun dacat acest serial madiocru
  • geo geo
    Parca vad ca deseara la stiri antenistii se vor lauda ca, miercuri seara, canalele postului Intact au ocupat detasat - la mare distanta de ocupantul pozitiei a doua - Pro TV - pozitia de lider pe publicul comercial...asta pentru a acoperi trista realitate. Noile productii ale A 1 nu reusesc sa se impuna pe publicul comercial. Asteptam si Utimul trib - probabil pe la iarna, cand se termina "montajul"...
  • mila mila
    antenuta totusi este nr. 1 cu Capatos
    mai bine sa si dea serialul de la ora 23
  • Doru Doru
    "Na ,asa sunt unii... mai fara minte!"; "Asa ca nu mai pupati atata !!"
    Si tu "Razvan", nu te vezi in oglinda ? Ca sa te citez in: https://www.paginademedia.ro/2018/08/audiente-debut-fructul-oprit-exatlon
    "Bravo Antena 1 ..protevistii mor! Nu mai comentati acum ca a1 e pe 3 pe publicul comercial?"
    "Iulian mori de ciuda! Actori de duzina zici! Da Las prajiti ai tai ce actori au ....vai de ***e ***! Vad ca crapi de ciuda! Va dau *** si tie si las prajitilor tai!"
  • Doru Doru
    "A fost la mica distanta pe comercial cu cateva mii!"
    "Razvan", noi vorbim aici de diferenta dintre primul si al doilea episod. Sa scazi cu 1.1 rating pe comercial acum o saptamana, e dezastru pentru "Antena 1"... Fata de "Pro TV" care a crescut cu 2 puncte rating.
  • AlexAl9875 AlexAl9875
    În ziua de azi decât să te uiti la tv mai bine faci cu totul alceva ..
  • Iuli Iuli
    Fructul oprit sezonul 2 este bun. M-am uitat aseara si m-a captivat, dar prefer sa-l vad online pentru ca reclame.
  • Razvan Razvan
    "Doru" si " F" au iesit la atac cum era de asteptat ! Na ,asa sunt unii... mai fara minte! A fost la mica distanta pe comercial cu cateva mii! Asa ca nu mai pupati atata !!
  • Doru Doru
    Un loc bun si pentru "Happy Channel". Se pare ca publicul feminin s-a saturat de "Fructul Oprit" si s-a mutat pe serialul turcesc.
  • ion ion
    As zice ca sunt cifre excelente pt toate trei. ziua de miercuri pare a fi cea mai echilibrata. Ce ma bucura este succesul pe comercial al serialelor. Poate asa incepem si noi sa producem seriale mai variate, in dauna unor showuri cu maruti, crudute etc.

    Dra Bunea, in pofida entuziasmului dvs, cum ca realitatea a prins locul cinci pe comercial , sa stiti ca in continuare respectivul post, idolatrizat de rezistenti, refuza sa isi plateasca taxele si impozitele. In timp ce postul A3 continua sa si le plateasca la timp. In plus, ia sa vedem cine iese invingator la alegerile viitoare. Nationalul sau comercialul ? La televiziunile "politice" miza e nationalul. Cei patruj de mii de pe realitatea nu vor schimba nimic. Nici nu au cum, sunt o biata turma fara obiective, manati de ura si atat.
  • Doru Doru
    Dezastru pentru "Antena 1"... Serialul a fost pe primul loc pe comercial la primul episod, pentru ca erau oamenii curiosi sa vada cine a murit, daca personajele principale sunt impreuna, daca aia a divortat de "mosul" ala.
    Si cum am zis pe alta stire; romanii nu prea gusta filmele de comedie. Saptamana trecuta filmul "Spioana" s-a plasat dupa serial cu 5.7 rating. Filmul de aseara de actiune 7.7 rating pe comercial.
  • F F
    Atâtea laude pentru serialul ăsta și nu a trebuit decât o săptămână ca sa ajungă pe 2. Audientele sunt acceptabile, dar este clar ca nu are niște calități extraordinare, ci depinde mai mult de ce da concurenta.

Trimite un comentariu

sus