Skip to main content

Campanie inedită. Postul Nickelodeon întrerupe emisia pentru a încuraja copiii să iasă la joacă. Ce evenimente va organiza

 
Campanie inedită. Postul Nickelodeon întrerupe emisia pentru a încuraja copiii să iasă la joacă. Ce evenimente va organiza

Televiziunea Nickelodeon România îşi va opri emisia, sâmbătă, pentru două ore, ca parte a unei campanii de încurajare a copiilor să iasă la joacă.

Publicitate

Totul se va întâmpla sâmbătă, 8 septembrie, în intervalul 10.00 - 12.00. Totodată, ca parte a evenimentului Ziua de joacă, televiziunea pentru copii va organiza în Capitală şi o serie de evenimente dedicate celor mici.

„Nickelodeon România invită copiii şi familiile lor să lase televizorul sau orice alt fel de ecran şi să se alăture Zilei de Joacă. Astfel, în intervalul 10:00 şi 12:00, canalul TV îşi întrerupe emisia pentru a face loc jocurilor şi distracţiei în aer liber, într-un eveniment organizat special în Grădina Botanică. Accesul este gratuit”, anunţă postul de televiziune.

Postul va organiza tot sîmbătă şi o serie de evenimente pentru copii, la Grădina Botanică din Capitală, de la 10.00, la 16.00, unde vor fi prezente personajele SpongeBob şi Dora, the Explorer, în mărime naturală.

Printre evenimentele organizate:

•Curse de alergare pentru copii:

-3-5 ani – 50 de metri;
-6-9 ani – 100 metri;
-10-14 ani – 200 metri;

•Concurs - colecţie de timbre cu premii constând în diverse obiecte promoţionale Nickelodeon;

•Sărituri în castelele gonflabile, Paw Patrol (pentru copii mici) şi Nickelodeon (cu obstacole, pentru copiii măricei);

•Sesiuni de Yoga pentru întreaga familie, din oră în oră

•Concert trupa PAM PAM

Ziua de Joacă se organizează anual în ţări din întreaga lume; în Europa, evenimentul s-a desfăşurat până acum de două ori în Ungaria şi de şase ori în Polonia, iar în România este prima dată.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Bravo, Nick.!
    Dar degeaba o sa opriti emisia daca in continuare difuzati desene jalnice. Valabil si pentru Disney.

Trimite un comentariu

sus