Skip to main content

VIDEO. Emisiunea lui Virgil Ianţu, sezon nou la TVR 2. Desfăşurare de forţe pentru noul promo al producţiei, ce are tema Centenarului

 
Sursa foto: TVR - Mihail Macri
Sursa foto: TVR - Mihail Macri

Quizz-show-ul Câştigă România, un format original românesc, cu Virgil Ianţu în rol de prezentator, revine cu al patrulea sezon la TVR 2, din 17 septembrie. Emisiunea este anunţată de un promo inedit, pe tema Centenarului.

Publicitate

Noul sezon, desfăşurat sub semnul Centenarului, va fi de luni până joi de la ora 20.00, şi va număra 61 de ediţii.

Virgil Ianţu: „Începem al patrulea sezon «Câştigă România!» în forţă, aşa cum ne-am obişnuit telespectatorii. Avem un promo extraordinar, la care am lucrat cu o echipa minunată, cărora le mulţumesc pentru pasiune, dăruire şi interes. Ştim cu toţii că 1918 este un an plin de semnificaţii, iar noi am ales să ne cinstim istoria astfel, aşa că îmi permit să pun o întrebare. «Ce se întamplă dacă învăţăm să ne apreciem istoria?» Ştiţi răspunsul? Câştigi tu, Câştigă România! Ne vedem din 17 septembrie, de luni până joi, la ora 20:00, pe TVR 2.”

NOUTĂŢI. Noul sezon al concursului de cultură generală aduce o întrebare suplimentară, pe teme legate de Centenar, cu răspuns unic. După prima rundă a concursului, concurentul care urmează să părăsească competiţia mai are şansa la o întrebare suplimentară, formulată de Virgil Ianţu. Tema va fi legată de Centenar, iar răspunsul corect îi va aduce concurentului 100 de euro.

Promo-ul Câştigă România, inspirat de Centenar

Tudor Dumitraşcu, regizor: „Clipul este despre drumul greu, foarte greu, spre Unire, despre sacrificiu, frică, disperare, mândrie şi durere. Despre toate sentimentele acestea fireşti, care au însoţit oamenii care au făcut posibilă Unirea. Ei merita recunoştinţa noastră astăzi, au plătit mult pentru ceea ce suntem, sau, mai bine zis, pentru ceea ce ar trebui să fim. Le datorăm o ţară mai bună şi lor, nu doar copiilor noştri.”

Filmările care au avut loc în Pădurea Snagov au avut printre „actori” „Legiunea a XIII-a Gemina”, voluntarii de la Garda Apulum, „Legiunea a IV-a Flavia Felix”, grupul „Geto-Dacii Sudcarpatici”, dar şi cascadori. Ei au îmbrăcat echipamente de zeci de kilograme, reproduse după cele purtate în războaiele daco-romane.

La realizarea PROMO-ului au colaborat şi membrii „Clubului de Istorie Militară”, care au purtat ţinutele soldaţilor români din Primul Război Mondial.

Alături de soldaţi, în videoclip se remarcă o fată, care ne reaminteşte de Ecaterina Teodoroiu, „eroina de Jiu”, nume dominant în elita feminină românească.

Promo-ul, în continuare:

DESPRE „CÂŞTIGĂ ROMÂNIA!”

În fiecare ediţie, în platoul emisiunii se află trei concurenţi care trebuie să răspundă corect mai multor întrebări de cultură generală şi să străbată, virtual, mai multe judeţe de pe harta României.

Fiecare concurent trebuie să-şi aleagă de pe harta României un judeţ de graniţă ca punct de plecare.

Misiunea concurentului este să ajungă într-un judeţ tot de graniţă, ales de calculator. Concurenţii trebuie să răspundă la întrebări de cultură generală ce au legătură cu judeţele „prin care trec”. În ultima etapă rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns la cele mai multe întrebări.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nicolae nicolae
    Cei care - l comentati pe Virgil Iantu mai mult decat emisiunea in sine , nici nu cred ca va pierdeti timpul pretios uitandu-va la aceasta televiziune.Vizionare placuta a programelor inteligente, prezentate de inteigenti megastaruri adevarate, produse cu bugete mici la televiziuni private.Postati doar ca sa va aflati in treaba....ca altfel sunt sigura, nu exista interes pentru parerea voastra.
  • Miriam Racord Miriam Racord
    @Turnaldo
    Eu știu mai multe decât tine despre Virgil Ianțu, știu în primul rând că este un om care merge la biserică, că a fost cântăreț bisericesc și apoi cântăreț pop și compozitor al unor melodii pentru copii și membru al bandului lui Ștefan Ștefănel Bănică, și a avut mai multe emisiuni TV, unele cu copii trăsniți, altele emisiuni concurs de cultură generală, dar și alte formate, inclusiv emisiuni electorale.
    Chiar este un om cu o cultură generală bogată, deși cu siguranță nu știe răspunsurile la toate întrebările pe care le pune în concursuri.
    Mai nou susține și conferințe, tot despre copii! Are și el o fată!
    Și înafară de fată mai are și un blog cu articole, interviuri, povești de viață: virgiliantu.ro
  • Valentin Valentin
    Trebuie să judecăm tot ce prindem, nu?
    Mie îmi place promo-ul. Și emisiunea îmi place, de asemenea.
  • Tornado Tornado
    Virgil Iantu e un baiat despre care se vorbeste mult mai mult decat ar merita. Marea lui cariera de megastar este construita pe niste intrebari citite de pe foi. Isi ia o mina grava de parca ar sti toate raspunsurile, se crede un fel de intelectual suprem al natiei. Audientele?: Vai de ele, peste tot pe unde s-a infoiat! E drept ca are un punct forte: tinuta, cu care atrage fetele batrane.
  • mark mark
    cine a decis că „alături de soldați, în videoclip se remarcă o fată, care ne reamintește de Ecaterina Teodoroiu...”? poți zări o siluetă feminină în uniformă de soldat din WWI, dar să spui că se remarcă e cam exagerat. Deci ăsta e centenarul? Dacii și romanii și câțiva soldați din WWI? e o serie de promo-uri și va căpăta sens sau asta e tot?
  • Rex Rex
    Mizeria asta realizata cu un buget obscen din bani publici, are o clauza de audienta, cum ar fi normal? Onorariul pseudovedetei nu ar trebui sa fie public?
  • bing bing
    boring

Trimite un comentariu

sus