Skip to main content

CNA a aprobat: Music FM îşi schimbă numele, Dance FM se extinde

 
Sursa foto: Hepta
Sursa foto: Hepta

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa publică de astăzi solciitările RCS ce vizează modificări ale licenţelor Music FM şi Dance FM.

Publicitate

Ce a aprobat CNA:

  1. Cesionarea celor patru frecvenţe de pe societatea Campus Radio, la compania RCS&RDS: Dance FM din Bucureşti şi Music FM din Bucureşti, Cluj Napoca şi Târgu Mureş.
  2. Modificarea denumirii Music FM din Bucureşti în Chill FM.
  3. Modificarea denumirii Music FM din Cluj Napoca şi Târgu Mureş în Dance FM şi retransmisia pe cele două frecvenţe a Dance FM Bucureşti.

Lucian Mihai, reprezentant RCS, în faţa CNA:

„La momentul la care am cesionat licenţele de la Pro TV, compania avea două staţii radio - Music FM şi Dance FM - pe o altă societate, pe Campus Radio. A fost mai simplu să intrăm în acţionariatul societăţii Campus, pentru că erau contracte în derulare, erau mai mulţi angajaţi şi între timp am reuşit să rezolvăm şi aceste probleme financiare. Acum putem trece licenţele pe RCS, aşa cum am vrut iniţial, cu anumite modificări.”

Marius Onuc, despre Dance FM:

„În ce priveşte licenţele din Cluj şi Târgu Mureş, am dori să retransmitem Dance FM pe el. Important de menţionat, puterea celor două licenţe este de 0,05 KW. De aceea se şi numeşte firma Campus RadiO SRL, pentru că iniţial acestea erau structurate ca radiouri doar pentru campusuri studenţeşti. Dance FM a ajuns până pe patru ca market share. Suntem pe şase pe publicul comercial.”

Dragoş Vulgaris, reprezentant Music FM:

„În ce priveşte Music FM, am luat decizia de a-i schimba numele, pentru că Music FM este un nume destul de general. Are, în acest moment, un playlist oarecum asemănător cu celelalte playlist-uri ale radiourilor care au deja mulţi ani în spate şi automat este foarte greu să ajungi la nivelul lor pe Bucureşti. În această idee, am luat hotărârea să încercăm să-l schimbăm în Chill FM, un post unde se va schimba playlistul, fiind în concordanţă cu numele: un post de radio de nişă neacoperită în Bucureşti.”

Paginademedia.ro a anunţat transformarea Music FM în Chill FM încă de la începutul lunii august. Detalii AICI

Citeşte şi:

RCS lansează oficial Chill FM pe frecvenţa Music FM din Bucureşti

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    50W fara restrictii fizice in fata antenei ajung pentru a acoperi un oras precum Cluj si ceva imprejurimi, daca se emite din centrul orasului sau de la periferie, si cam atat. Pentru acoperire ceva mai mare , ar avea nevoie de 150-200W. In Bucuresti ii ajuta frecventa, 89.5 e in spectrul jos, cu aceeasi putere distanta e un pic mai mare decat daca ai emite mai sus (cred ca neglijabil, but still)
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Cred că vor muta pe Feleac (la pachet cu Digi & Pro) și vor mări puterea.
  • mile matrioska mile matrioska
    Dance FM Cluj daca emite doar cu 50 de wati de pe cladirile de 8 etaje din Hasdeu cat acopera ?
    Cea mai buna idee ar fi sa emita de pe Spitalul de Recuperare din Zorilor sau Belvedere .

Trimite un comentariu

sus