Skip to main content

COMENTATE. Liviu Dragnea a dat cea mai comentată postare: „Salut decizia Parlamentului referitoare la revizuirea Constituţiei"

 
COMENTATE. Liviu Dragnea a dat cea mai comentată postare: „Salut decizia Parlamentului referitoare la revizuirea Constituţiei"

COMMENTED POSTS. Liviu Dragnea a dat cea mai comentată postare, de pe Facebook, în ultimele zile. Liderul PSD s-a clasat pe primul loc în topul celor mai comentaţi politicieni. Imediat în spatele său, pe locul doi, a fost Gabriela Firea, primarul general al Bucureştiului.

Publicitate

Postarea lui Dragnea este legată Referendumul pentru revizuirea Constituţiei privind definirea familiei. Prin postarea sa, preşedintele Camerei Deputaţilor a afirmat că "salută" decizia Parlamentului:

„Este cea mai democratică formă posibilă de exprimare a voinţei poporului român într-o chestiune de o profunzime spirituală deosebită."

Comentariile nu au întârziat să apără, cei mai mulţi dintre utilizatori fiind contra opiniei lui Liviu Dragnea. Comentariul care a stâns cele mai multe reacţii, aproximativ 1.000, spune că:

"Cea mai democratică formă posibilă de exprimare a voinţei poporului roman ar fi FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE."

Altcineva îi transmite şefului PSD următoarele:

"Zau tataie? "Este cea mai democratică formă posibilă de exprimare a voinţei poporului român..." Cum ramane atunci cu cel din 2009?

Ala la care au participat peste 80% dintre romanii cu drept de vot, si care au cerut Parlament unicameral si maximum 300 de parlamentari? Taci dracului, ipocritule! Familie "traditionala" ai tu cu Irinuca, ai?"

Postarea a strâns aproximativ 1.000 de comentarii, arată o monitorizare Facebrands pentru Paginademedia.ro.

A doua cea mai comentată vine de pe contul de Facebook al Gabrielei Firea. Este legată de un moment din viaţa personală, aniversarea căsătoriei cu Florentin Pandele.

Postarea a avut aproximativ 650 de comentarii. Cele mai multe erau urări de "Felicitări!" sau "La mulţi ani!".

Cele mai comentate postări au fost, după cele ale lui Liviu Dragnea şi Gabriela Firea sunt cele ale Victor Ponta, Raluca Turcan şi Nicuşor Dan.

Cele mai comentate postări de pe paginile politice, potrivit unei monitorizări Facebrands Pro:

1. Pagina oficială a lui Liviu Dragnea

2. Pagina oficială a Gabrielei Firea

3. Pagina oficială a lui Victor Ponta

4. Pagina oficială a Ralucăi Turcan

5. Pagina oficială a lui Nicuşor Dan

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus