Skip to main content

Fostul redactor-şef Libertatea pleacă din Ringier

 
Fostul redactor-şef Libertatea pleacă din Ringier

Robert Tătăruş, fostul redactor-şef al cotidianului Libertatea, pleacă din grupul Ringier, care editează ziarul.

Publicitate

Plecarea lui Tătăruş vine după ce, în urmă cu o lună, compania a decis să reorganizeze structura de conducere a ziarului. În noua formulă, echipa a rămas fără redactor-şef, redacţia fiind condusă de un prim redactor-şef adjunc, Oana Costea.

Fostul redactor-şef, Robert Tătăruş, "a primit din partea trustului oferta de a conduce editorial întreaga divizie de TV a Ringier România", anunţa atunci Ringier.

Tătăruş a declinat oferta şi a ales să plece din Ringier.

Contactat de Paginademedia.ro, Robert Tătăruş nu a comentat informaţia.

Robert Tătăruş a venit la Libertatea, ca redactor-şef, în iulie 2017. Înainte de Libertatea, a fost, aproape un an, coordonator al ştirilor TVR. Până să lucreze la postul public, a avut mai multe poziţii în conducerea editorială a postului de ştiri Realitatea TV.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuty Iuty
    E greu sa gasesti un management mai infect si mai incompetent ca la Ringier. Chiar si dupa standardele din presa romaneasca...
  • Tranton Tranton
    cu alte cuvinte, au desfiintat postul de redactor sef doar ca sa-l poata da afara. manevre tipice pentru vasiliu si tolontan. sa-i dea in judecata si castiga lejer, daca poate sa demonstreze ca exista alta pozitie care-i preia sarcinile. cum sa faci asa ceva? :)) ce oameni toxici

Trimite un comentariu

sus