Skip to main content

FOTO. Cine sunt cuplurile care îşi testează realaţia în show-ul Insula iubirii

 
FOTO. Cine sunt cuplurile care îşi testează realaţia în show-ul Insula iubirii

GALERIE FOTO. Antena 1 a anunţat cele patru cupluri care îşi vor testa relaţia în reality show-ul Insula iubirii. Sezonul patru al emisiunii debutează astăzi, 3 septembrie, de la ora 20:00.

Publicitate

Potrivit reprezentanţilor postului, cele patru cupluri care au fost selectate pentru a merge în Thailanda sunt:

  • Hannelore Ulrich (26 de ani) şi Bogdan Ionescu (28 de ani), din Timişoara, au o relaţie de mai bine de şase ani şi jumătate şi au adus cu ei în Thailanda o miză foarte mare pentru testul cu cel mai sincer răspuns: cei doi au ajuns pe Insulă cu nunta deja programată. Aceştia au propriile afaceri în oraşul lor natal, mai exact Bogdan Ionescu se ocupă de firma sa de tractări de maşini, iar Hannelore Ulrich este coregrafă şi are un club de dans pentru copii.
  • Mirela Baniaş (35 de ani) şi Ionuţ Gojman (32 de ani) s-au cunoscut pe o reţea de socializare şi după ce au vorbit o scurtă perioadă, şi-au dat întâlnire. Relaţia lor este însă una la distanţă deocamdată, deoarece fiecare este legat de locul de muncă. Mirela Baniaş administrează o afacere de familie alături de tatăl său în Dej, în timp ce Ionuţ lucrează în Târgu Mureş.
  • Marinela Mavrodin (19 ani) şi Iulian Chiru (24 de ani), cel mai tânăr cuplu din cel de-al patrulea sezon, sunt împreună de aproape doi ani. Cel mai mare obstacol din relaţia lor a venit la scurt timp după ce Iulian a cerut-o în căsătorie. Aceasta a acceptat, însă la scurt timp i-a spus iubitului ei că s-a îndrăgostit de un alt bărbat şi s-a mutat cu acesta. Tânăra povesteşte că Iulian nu a încetat nici o clipă să lupte pentru ea, iar după o vreme cei doi s-au împăcat, iar acum îşi fac din nou planuri de viitor împreună.
  • Cătălina Dimache (32 de ani) şi Răzvan Manea (26 de ani) formează un alt cuplu care s-a „născut” datorită reţelelor de socializare. Cati Dimache a fost căsătorită şi are un copil alături de fostul său soţ, povesteşte că s-a îndrăgostit de Răzvan la prima vedere pentru că este îndrăzneţ şi sincer.

DESPRE FORMAT. Cupluri care vor să-şi „testeze” relaţia locuiesc timp de mai multe zile, pe insule separate, fete cu fete, băieţi cu băieţi. Ispitele aduse în concurs vor încerca să „strice” relaţiile concurenţilor.

GALERIE FOTO

  • Cătălina Dimache (32 de ani) şi Răzvan Manea (26 de ani
  • Hannelore Ulrich (26 de ani) şi Bogdan Ionescu (28 de ani)
  • Marinela Mavrodin (19 ani) şi Iulian Chiru (24 de ani)
  • Mirela Baniaş (35 de ani) şi Ionuţ Gojman (32 de ani)

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Mile aseara pe comercial , pro 8 la suta ANTENUTA 3,8 iar canalul 3,2 dezastru pentru canal dar si pentru antenuta daca nu crezi cauta pe capital ,ro iar deseara antenuta pe trei la ce cupluri are aceasta emisiune va disparea la 12 noaptea in curand
  • Razvan Razvan
    O sa debuteze în poziție de lider de audiența noul sezon!
  • mile mile
    sunt mai tineri in comparatie cu anul trecut , speram sa fie mai multa actiune

Trimite un comentariu

sus