Skip to main content

Jurnalist Rise Project, reţinut de poliţia din Bulgaria, unde investiga un caz de fraudă

 
Attila Biro, jurnalistul Rise Project reţinut în Bulgaria
Attila Biro, jurnalistul Rise Project reţinut în Bulgaria

Jurnalistul de investigaţii de la Rise Project Attila Biro a fost reţinut de poliţia din Bulgaria, anunţă publicaţia într-o postare pe Facebook. Acesta, alături de al ziarist bulgar urmăreau un caz de fraudă cu fonduri europene. În momentul în care au fost săltaţi de poliţie, se aflau pe un camp, unde cei pe care îi urmăreau încercau să ardă documentele legate de respectiva fraudă.

Publicitate

"Înţelegem că Attila şi Dimitar au fost reţinuţi chiar lângă groapa unde erau arse documentele din cazul de corupţie pe care îl investigau", informează postarea pe Facebook.

Ulterior, potrivit informaţiilor publicate Rise Project, cei doi jurnalişti i-au ajutat pe poliţişti să care documentele aproape arse la secţia de poliţie. De asemenea, aceştia au anunţat că un diplomat român în Bulgaria, Florian-Daniel Mazilu, a mers să îl ajute pe Attilo Biro.

În cursul nopţii, jurnaliştii Rise Project au cerut ajutorul şi vorbitorilor de limbă bulgară şi le-au solicitat să sune la respectiva secţie de poliţie: "În astfel de situaţii, presiunea publică poate face diferenţa."

În acest moment jurnaliştii sunt bine, anunţă Rise Project.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nea Alecu Nea Alecu
    @marian: Un pic de coerență, ceva?
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Inca un Buhnici?
  • marian marian
    Razvan a sters pe jos pe comercial pro cu tribul llui codruta , sursa capital ,ro , citeste si te convige , doar ti-am spus de ieri sa nu te agiti prea tare dar trebuia sa astepti ca pagina de media sa comunice subiectul aici este vorba de altceva
  • Razvan Razvan
    Audientele de aseara ????

Trimite un comentariu

sus