Skip to main content

Serialul HBO, Hackerville, cu Andi Vasluianu, va avea premiera la Festivalul de film de la Zurich. Un fost concurent Vocea României Junior în distribuţie

 
Andi Vasluianu
Andi Vasluianu

Serialul original HBO Hackerville va fi lansat vineri, 28 septembrie, în cadrul Festivalului de film de la Zurich, anunţă reprezentanţii postului. Acesta se vede în luna noiembrie la HBO în Europa Centrală, Scandinavia şi Spania, iar la TNT va fi difuzat în Germania, Austria şi Elveţia.

Publicitate

Andi Vasluianu, în rolul unui poliţist român - Adam Sandor, se ocupă de ancheta legată de un atac cibernetic, care afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania. În spatele infracţiunii ar fi o reţea de hackeri din România.

Hacker-ul vânat în serial este jucat de Voicu Dumitraş, un fost concurent din echipa Innei la Vocea României Junior, în 2017.

Serialul este regizat de Igor Cobileanski, cel care a regizat printre altele producţii ca Umbre, La limita de jos a cerului, Afacerea Est şi de Anca Miruna Lăzărescu, cea care s-a ocupat de filmul La drum cu tata.

Hackerville este produs de Cristian Mungiu şi Tudor Reu prin Mobra Films. Producţia a fost creată de Ralph Martin şi Joerg Winger.

În serial apare şi Anna Schumacher, cea care o interpretează pe Lisa Metz, o expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timişoara, oraşul în care s-a născut. Aceasta se intersectează cu Adam Sandor, dându-i ancheta peste cap. Lisa ajunge să se confrunte inclusiv cu secrete incomode din trecutul familiei sale.

Producătorii executivi sunt Joerg Winger (Deutschland 83/86) pentru UFA Fiction şi Johnathan Young (Wataha) pentru HBO Europe. Alina David şi Silvia Popescu sunt producătorii HBO Europe.

GALERIE FOTO

  • Andi Vasluianu
  • Anna Schumacher
  • Voicu Dumitras
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus