Skip to main content

Posturile Look, ce deţin drepturi pentru Europa League şi Champions League, se văd încă trei ani în reţeaua UPC

 
Posturile Look, ce deţin drepturi pentru Europa League şi Champions League, se văd încă trei ani în reţeaua UPC

Posturile de televiziune LookSport şi LookPlus se vor vedea în continuare în reţeaua UPC, anunta compania.

Publicitate

Anuntul UPC vine în contextul în care, posturile Look deţin drepturile de televizare ale următoarelor trei sezoane din competiţiile de fotbal Champions League şi Europa League. Astfel, UPC ar avea în grilă televiziuni care să acopere cele două competiţii.

Reamintim că principalii competitori Telekom şi RCS&RDS deţin în grilă propriile televiziuni care acoperă întrecerile sportive, Telekom Sport, respectiv, Digi Sport.

Potrivit reprezentanţilor UPC, televiziunile Look se pot vedea şi pe aplicaţia online Horizon Go, dar utilizând şi funcţia Replay a mediabox-ului Horizon, conţinutul fiind disponibil cu până la şapte zile în urmă.

Aceştia au mai anunţat că LookPlus este disponibil în toate abonamentele TV UPC, iar canalele Look Plus HD, Look Sport, Look Sport HD vor fi contra cost. Aceştia au menţionat că abonaţii au acces gratuit la respectiva optiune, Sport, până pe 21 septembrie.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Look TV la UPC a fost și este în pachet Extra din 2014 deci nimic nou. Acel pachet conține însă și alte canale.
    @geo: Telekom și RDS nu are în HD toate canalele Look iar Orange va taxa Look cu 2.88 lei. Deci cam așa e cu companiile concurente.
  • PlayRichTech PlayRichTech
    RCS-RDS și Telekom nu depind de Look-uri, așa că.. In schimb UPC, Orange, da. Vrei competiții premium plătești separat. Nu-ți convine te multi la alt operator sau ramai la cele două și nu vezi la tv. E simplu!
  • gicu gicu
    UPC sa-si puna pofta in cui. Daca de la 21 septembrie scot Looksport din grila normala o sa o cumpere ***. Eu plec la Digi, fiindca si asa aplatesc 70 lei pe luna. Nu mai dau 10 lei in plus cand la Digi si la Telekom ai programele sport incluse in pachetul de baza. Au achizitionat Laliga si Seria A si o sa se uitea *** la UPC. La Telekom Look se afla in pachetul de baza.
  • Dieter Schultz Dieter Schultz
    @geo pentru ca asa vor! De la inceput au creat separat pachet ca pe vremea Telesport. Diferenta se numeste Digi sau Telekom. Toate bune.
  • geo geo
    Poate explica cei de la UPC , de ce abonatii lor sunt obligati sa plateasca pentru postul Look Sport iar cei de la companiile concurente nu.

Trimite un comentariu

sus