Skip to main content

Nationala de fotbal a României se vede la Pro TV. Primele meciuri din Nations League debutează săptămâna aceasta

 
Nationala de fotbal a României se vede la Pro TV. Primele meciuri din Nations League debutează săptămâna aceasta

NATIONS LEAGUE. Meciurile echipei naţionale de fotbal a României, din Nations League, debutează în această săptămână la Pro TV. Postul de televiziune a achiziţionat, în următorii cinci ani, drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei naţionale.

Publicitate

Primele meciuri ale României din competiţia preliminară Campionatului European din 2020, Nations League, se văd vineri şi luni, la Pro TV, astfel:

  • Vineri, 7 septembrie

România - Muntenegru, de la ora 21:45

  • Luni, 10 septembrie

Serbia - România, de la ora 21:45

Amintim că, Pro TV a rupt în două prima ediţie din noul sezon Vocea României. Talent show-ul muzical se vede vineri, 7 septembrie, de la ora 20:30 şi sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20:00.

UEFA Nations League este o competiţie internaţională de fotbal nou lansată, la care participă echipele naţionale de fotbal afiliate UEFA şi care înlocuieşte, în mare parte, meciurile amicale disputate de echipele naţionale.

Primul sezon debutează săptămâna aceasta, iar echipa câştigătoare va fi desemnată în iunie 2019. Echipele câştigătoare de grupă vor primi premii substanţiale în bani şi, mai important, şansa unui baraj pentru Europeanul din 2020. Pro TV va transmite toate meciurile din Euro 2020, prima ediţie în care patru meciuri au loc la Bucureşti, anunţă reprezentanţii postului.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • hahaha hahaha
    Meciurile celelalte sunt la ei. Voua nu vi se da.
  • LM LM
    Bună întrebare, @jk. Probabil că nu. Ceea ce este păcat. Dacă trustul PRO are drepturile pentru toată competiția Nations League, atunci ar putea băga câteva meciuri tari pe PRO X. Poate ar face și ceva audiență. Altfel se poate să nu avem nici măcar un rezumat al meciurilor. Mai bine lua DIGI drepturile, putea da cel puțin 4 meciuri pe zi + rezumate. Oricum, la PRO TV mai mult încurcă grila, a trebuit să rupă Vocea României în două părți din cauza meciului.
  • jk jk
    Celelalte meciuri(adică cele care nu-s ale naționalei) se vor difuza?Si daca da,unde?
  • LM LM
    Meciul cu Serbia se joacă în deplasare... adică va fi Serbia-România, nu România-Serbia...

Trimite un comentariu

sus