Skip to main content

NO COMMENT. Astăzi, iar, într-un ziar printat, am văzut un...

 
NO COMMENT. Astăzi, iar, într-un ziar printat, am văzut un...

FĂRĂ COMENTARII. Ce poate ilustra mai bine, cu impactul de rigoare, textul "Cum dezgustul ne parazitează deciziile morale şi politice"?

Publicitate

O ilustraţie care nu are nevoie de niciun comentariu în ziarul Libertatea de astăzi. O ilustraţie pentru un articol "Despre referendum şi emoţii", un material de opinie semnat de Radu Umbreş, doctor în antropologie socială la University College London

Şi o explicaţie pentru noua rubrică:

"Libertatea inaugurează astăzi ceea ce promitem că va deveni un obicei de durată, în slujba dumneavoastră, a cititorilor", anunţă ziarul. Adică: "periodic, vom invita personalităţi ale domeniilor lor, uneori mai puţin cunoscuţi, să comenteze evenimente în derulare."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • @Serial - corect si bine punctat, asa se intampla cand "citesti" doar carti de colorat. Cum poti comenta un articol pe care nu l-ai citit?
  • deci la pagina de media nu place ciocolata? ca aia e in poza, o ciocolata in forma de ***.
  • Dacă publicam articolul pe internet aș fi pus poză cu ambalajul, nu cu conținutul, astfel ilustrat articolul nu va fi citit.
    Prefer să îl citez pe Pleșu, din memorie:
    „numărul de *** dintr-o comunitate este procentual constant, chiar și în comunitatea laureaților Nobel acel c% există”
    La fel și la University of London...
  • Petrisor, ai citit articolul? Citeste, ca nu e atat de greu, omul explica faptul ca e ciocolata belgiana si vei intelege de ce un antropolog cu master la Oxford l-a folosit ca ilustratie a argumentatiei sale. Iar tu, prin reactia ta, ii oferi exact validarea argumentului: dupa ce ne oripilam, si e normal sa ne oripilam, ce facem, ne apucam sa judecam moral sau ne gandim la realitate?! :-) Citeste ca, totusi, nu ai ajuns in faza in care sa scrii mai mult decat sa citesti.

Trimite un comentariu

sus