Skip to main content

NO COMMENT. Astăzi, iar, într-un ziar printat, am văzut un...

 
NO COMMENT. Astăzi, iar, într-un ziar printat, am văzut un...

FĂRĂ COMENTARII. Ce poate ilustra mai bine, cu impactul de rigoare, textul "Cum dezgustul ne parazitează deciziile morale şi politice"?

Publicitate

O ilustraţie care nu are nevoie de niciun comentariu în ziarul Libertatea de astăzi. O ilustraţie pentru un articol "Despre referendum şi emoţii", un material de opinie semnat de Radu Umbreş, doctor în antropologie socială la University College London

Şi o explicaţie pentru noua rubrică:

"Libertatea inaugurează astăzi ceea ce promitem că va deveni un obicei de durată, în slujba dumneavoastră, a cititorilor", anunţă ziarul. Adică: "periodic, vom invita personalităţi ale domeniilor lor, uneori mai puţin cunoscuţi, să comenteze evenimente în derulare."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Dragnea Liviu Dragnea
    @Serial - corect si bine punctat, asa se intampla cand "citesti" doar carti de colorat. Cum poti comenta un articol pe care nu l-ai citit?
  • ion ion
    deci la pagina de media nu place ciocolata? ca aia e in poza, o ciocolata in forma de ***.
  • Iepurașul care zburdă pe câmpii Iepurașul care zburdă pe câmpii
    Dacă publicam articolul pe internet aș fi pus poză cu ambalajul, nu cu conținutul, astfel ilustrat articolul nu va fi citit.
    Prefer să îl citez pe Pleșu, din memorie:
    „numărul de *** dintr-o comunitate este procentual constant, chiar și în comunitatea laureaților Nobel acel c% există”
    La fel și la University of London...
  • serial serial
    Petrisor, ai citit articolul? Citeste, ca nu e atat de greu, omul explica faptul ca e ciocolata belgiana si vei intelege de ce un antropolog cu master la Oxford l-a folosit ca ilustratie a argumentatiei sale. Iar tu, prin reactia ta, ii oferi exact validarea argumentului: dupa ce ne oripilam, si e normal sa ne oripilam, ce facem, ne apucam sa judecam moral sau ne gandim la realitate?! :-) Citeste ca, totusi, nu ai ajuns in faza in care sa scrii mai mult decat sa citesti.

Trimite un comentariu

sus