Skip to main content

NO COMMENT. Astăzi, iar, într-un ziar printat, am văzut un...

 
NO COMMENT. Astăzi, iar, într-un ziar printat, am văzut un...

FĂRĂ COMENTARII. Ce poate ilustra mai bine, cu impactul de rigoare, textul "Cum dezgustul ne parazitează deciziile morale și politice"?

O ilustrație care nu are nevoie de niciun comentariu în ziarul Libertatea de astăzi. O ilustrație pentru un articol "Despre referendum și emoții", un material de opinie semnat de Radu Umbreș, doctor în antropologie socială la University College London

Publicitate

Și o explicație pentru noua rubrică:

"Libertatea inaugurează astăzi ceea ce promitem că va deveni un obicei de durată, în slujba dumneavoastră, a cititorilor", anunță ziarul. Adică: "periodic, vom invita personalități ale domeniilor lor, uneori mai puțin cunoscuți, să comenteze evenimente în derulare."

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Dacă publicam articolul pe internet aș fi pus poză cu ambalajul, nu cu conținutul, astfel ilustrat articolul nu va fi citit.
    Prefer să îl citez pe Pleșu, din memorie:
    „numărul de *** dintr-o comunitate este procentual constant, chiar și în comunitatea laureaților Nobel acel c% există”
    La fel și la University of London...
  • Petrisor, ai citit articolul? Citeste, ca nu e atat de greu, omul explica faptul ca e ciocolata belgiana si vei intelege de ce un antropolog cu master la Oxford l-a folosit ca ilustratie a argumentatiei sale. Iar tu, prin reactia ta, ii oferi exact validarea argumentului: dupa ce ne oripilam, si e normal sa ne oripilam, ce facem, ne apucam sa judecam moral sau ne gandim la realitate?! :-) Citeste ca, totusi, nu ai ajuns in faza in care sa scrii mai mult decat sa citesti.

Trimite un comentariu