Skip to main content

Trei oameni din conducerea ziarului Bursa au lansat o nouă platformă cu ştiri economice şi analize financiare

 
Trei oameni din conducerea ziarului Bursa au lansat o nouă platformă cu ştiri economice şi analize financiare

S-a lansat o nouă platformă de ştiri economice şi analize financiare financialintelligence.ro. Publicaţia online este fondată de trei foşti angajaţi ai ziarului Bursa: Ancuţa Stanciu, fost redactor-şef al ziarului Bursa, Adina Ardeleanu, fost redactor-şef adjunct al ziarului Bursa, şi Geanina Vodă, fost director de calitate al ziarului Bursa.

Publicitate

financialintelligence.ro reuneşte ştiri, interviuri şi analize economice, financiare şi politice, naţionale şi internaţionale.

Noua platformă se adresează antreprenorilor, top şi middle managerilor, oficialilor autorităţilor de stat, politicienilor sau diplomaţilor, dar şi publicului larg, educat, atras de mediul de afaceri şi de temele economice majore, spun reprezentanţii publicaţiei.

financialintelligence.ro va organiza şi evenimente de business, care vor trata subiecte de actualitate ale mediului economico-financiar din România şi vor pune la aceeaşi masă legiuitorii, decidenţii şi beneficiarii legislaţiei.

Ancuţa Stanciu, redactorul şef financialintelligence.ro:

„Vrem să oferim cititorilor noştri instrumente pentru înţelegerea proceselor şi fenomenelor în desfăşurare, care permit oamenilor de business să prevadă evenimentele, nu doar să suporte consecinţele. Cititorii noştri trebuie să înţeleagă ce se întâmplă cu adevărat în România, dincolo de falsele teme, de perdele de fum, de luptele politice lansate pe piaţa media. Vrem să analizăm şi fenomenele, trendurile economice şi de business de pe pieţele internaţionale, care afectează direct sau indirect România. Vorbim despre lucrurile relevante, esenţiale, pe care le selectăm cu grijă din volumul mare de informaţii de pe piaţă, multe neimportante, direcţionate politic şi ridicate inutil la rang de «breaking news».

Suntem o publicaţie independentă şi considerăm că libertatea presei este un drept fundamental, care ar trebui să fie recunoscut şi protejat prin lege. O mare parte a presei din România se confruntă cu o politizare excesivă, cu politici editoriale subordonate intereselor patronilor. financialintelligence.ro va spune lucrurilor pe nume, va căuta înţelesuri şi va publica informaţiile nealterate, corecte şi nesupuse niciunei influenţe politice sau comerciale”.

Din echipa editorială financialintelligence.ro fac parte:

- Ancuţa Stanciu, membru fondator şi redactor şef al publicaţiei, are 20 de ani experienţă în jurnalism economic, în ultimii 8 ani a fost redactor şef al ziarului Bursa;
- Adina Ardeleanu, membru fondator al publicaţiei, cu peste 13 ani de experienţă în jurnalism economic, fost redactor şef adjunct al ziarului Bursa;
- Geanina Vodă, membru fondator, are 20 de ani experienţă în presă, în ultimii ani ocupând funcţia de director de calitate al ziarului Bursa.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    @NebulaEXE Absolut de acord cu ceea ce ai postat.Au stat pe munca și transpirația altora tot timpul,din cauza lor mulți profesioniști au plecat din Bursa.Erau interesate doar de merite,imagine și bani,munca o făceau ceilalți.Am peste 10 ani lucrați cu.......
  • Voda Voda
    ”Geanina Vodă, membru fondator, are 20 de ani experienţă în presă, în ultimii ani ocupând funcţia de director de calitate al ziarului Bursa.”

    Abia aștept sa o citesc pe doamna Voda (anchete editoriale, interviuri si tot ce scrie dansa).
  • NebulaEXE NebulaEXE
    Din ceea ce declara micutii, in loc sa-si faca fiecare cate un blog, au zis sa puna fiecare cate 25 de lei si sa cumepre un domeniu. Nu reusesc sa inteleg ce e in mintea oamenilor cand vin cu astfel de proiecte. In cazul asta - mai ales cand se pretind si experti in economie. Bine, e posibil sa fie finantati de cineva din umbra, iar atunci se poate explica. Si ca sa inteleg declaratiile lor in profunzime, ei, pe care nu i-a dus capul sa faca nimic in viata si clar n-au cine stie ce studii, pretind ca vor tine intreprinzatorii mici si medii foarte bine informati. Pe stiri copiate si/sau traduse sau pe proprii preziceri (analize)? :)) Suna ridicol, stiu, pentru ca este.

Trimite un comentariu

sus