Skip to main content

Pro TV a notificat Paginademedia.ro pentru un titlu: „Procedaţi imediat la modificare” şi „să vă abţineţi pe viitor”

 
Pro TV a notificat Paginademedia.ro pentru un titlu: „Procedaţi imediat la modificare” şi „să vă abţineţi pe viitor”

Pro TV a notificat Paginademedia.ro pentru titlul unei ştiri. Compania care deţine licenţa de televiziune solicită schimbarea titlului şi ameninţă că în caz contrar va acţiona Paginademedia.ro în judecată.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Titlul pe care Pro TV vrea ca Paginademedia să îl modifice este acesta: FOTO. P&G s-a „jucat” de-a Visuri la cheie cu o şcoală din Ialomiţa

În notificarea Pro TV, postul de televiziune susţine că numele emisiunii „Visuri la cheie”, pe care Paginademedia.ro l-a folosit ca o comparaţie pentru acţiunea P&G, a fost folosit fără acordul companiei.

Ce solicită Pro TV, în notificarea primita astăzi:

- „procedaţi imediat la modificarea titlului „P&G s-a „jucat” de-a Visuri la cheie cu o şcoală din Ialomiţa”, publicat la adresa: https://www.paginademedia.ro/2018/09/p-g-a-oferit-visuri-la-cheie-unor-elevi-din-ialomita, în data de 06.09.2018, precum şi

- „să vă abţineţi pe viitor de la utilizarea fără acordul Pro TV a mărcilor, elementelor de identificare, însemnelor şi/sau denumirii formatului internaţional de televiziune Extreme Makeover: Home Edition” şi a programului audiovizual de televiziune „Visuri la cheie”.

În cazul în care nu vă veţi conforma solicitărilor adresate prin prezenta notificare, ne rezervăm dreptul de a solicita instanţelor de judecată obligarea dvs. la repararea întregului prejudiciu cauzat ca urmare a utilizării fără drept a mărcii şi/sau elementelor de identificare a mărcii „Visuri la Cheie”.

Notificarea integrală a Pro TV AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Milosu' Milosu'
    Totul are o legatura cu prezentul si trecutul persoanei care a semnat notificarea: Cornelia Sofronie Pitigoi.
  • Doru Doru
    Asta mai degraba pare o "razbunare personala". "Tipa" care si-a dat semnatura pe "Notificarea integrală a Pro TV AICI" e Cornelia Sofronie Pițigoi. Ea a lucrat ceva ani la P&G:
    https://www.paginademedia.ro/2016/10/de-la-procter-la-pro-tv-nou-sef-pe-comunicarea-postului-tv
  • Doru Doru
    "Da-ne si pe noi in judecata draga ProTV ."
    Ai revenit "mile" ? De audiente nu ne zici nimic ? Ce a facut "Antena 1" aseara ?
  • Adrian Adrian
    Mi se pare inteneiata cererea Pro-ului. Nu cred ca e vorba de utilizarea numelui “Visuri la Cheie” cat despre faptul ca titlul induce o falsa asociere a celor doua branduri. Poate reesi foarte usor ca Visuri la cheie si P&G “s-au jucat” (prostit/pacalit/excrocat) o scoala din...
  • marian marian
    Sau rasculat cei de la antenuta cu limbajul lor de stadion va rog frumos maderati poate se uita si copii pe aici poate au dreptate sa va fie rusine
  • Heracles Heracles
    P.S. Iar voi i-ati "intepat", ilustrand articolul de fata cu vechiul logo ProTV :) Subtil...
  • Heracles Heracles
    Pai au dreptate cei de la Pro. Ei nu reclama folosirea denumirii emisiunii, ci faptul ca formularea din acel titlul da de inteles ca ar exista o legatura intre P&G si emisiunea Visuri la Cheie.
  • BogdanP BogdanP
    Păi, cam au dreptate cei de la Pro.
  • alex alex
    Ba,astia sunt normali la cap?Eu va zic sa nu modificati nimic.Daca va dau in judecata,eu zic ca pierd 100%.Sunt mii de articole care au visuri la cheie in titlu.O sa trebuiasca sa explice de ce nu ii da in judecata pe autorii respectivi.Apoi ei detin un format al unei emisuni cu denumirea visuri la cheie,nu cuvintele respective.
  • Mircea Mircea
    Adevarul e ca, cam au dreptate. Titlul induce ideea ca protv ar fi vorba de emisiunea respectiva, dar probabil nu au nici o legatura.
  • AntiProTV AntiProTV
    Sper sa nu mai dați audienta pro tv ului. Nu mai băgați în seamă acest trust.
  • F F
    Nu știu ce sa zic. Ala este un articol publicitar care promovează o companie care cred ca nu are legătură cu visuri la cheie. Daca e așa, voi ați greșit. :))
  • mile mile
    Visuri la cheie
    Visuri la cheie
    Visuri la cheie
    Visuri la cheie
    Visuri la cheie
    Visuri la cheie
    Visuri la cheie
    Visuri la cheie
    Da-ne si pe noi in judecata draga ProTV .
  • Brutus Brutus
    Ha ha ha, vă trag de urechi și vă amenință preferații voștri :))))
  • Adi Adi
    Ce porcărie! Adică oamenii fac un bine, ajută niste copii si tie, Protv, iti arde de măgării! Te doare că s-a folosit un nume, o marcă.Paginademedia, ar trebui să nu mai folositi niciodată numele protv! Ce oameni mici!

Trimite un comentariu

sus