Skip to main content

Mobilizare la PSD Hunedoara: strângeţi semnături ca să reclamăm televiziunile care „atacă” şi „jignesc” PSD şi pe Liviu Dragnea. Realitatea TV, printre posturile vizate

 
Laurenţiu Nistor (stânga). FOTO: Adevărul
Laurenţiu Nistor (stânga). FOTO: Adevărul

Preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a trimis vineri o circulară către toate organizaţiile locale din judeţ cu dispoziţia clară de a strânge fiecare minimum 100 de semnături în vederea sesizării la CNA a televiziunilor care critică partidul şi pe ”preşedintele Liviu Dragnea”. Circulara a fost publicată de ziarul Ancheta de Hunedoara şi preluată de G4Media.ro.

Publicitate

Mai mult, în mesaj, erau date spre exemplificare că plângerile se vor face prentru sancţionarea unor posturi precum Realitatea TV şi a realizatorilor „ca de exemplu Rareş Bogdan”.

Contactat de Ancheta De Hunedoara, Laurenţiu Nistor a explicat:

„S-a considerat că, la soclicitarea mai multor oameni – membri şi nemembri de partid -, să fie sesizat CNA cu privire la modul cum se exprimă unii jurnalişti.”

Ce spune mesajul:

”ÎN ATENŢIA PREŞEDINŢILOR ORGANIZAŢIILOR LOCALE ALE PSD. În conformitate cu pincipale activităţi aprobate de conducerea Partidului Social Democrat vă solicităm ca până în data de 18 Septembrie 2018 să ne transmiteţi pe e-mail: hunedoara @ psd.ro tabele completate conform anexei nr. 1 cu cel puţin 100 de semnături. Datele şi semnăturile din tabele trebuie să fie reale, oamenii trebuie să ştie ce au semnat. Tabelele sunt necesare pentru sesizarea CNA cu privire la atacurile şi jignirile aduse la adresa PSD şi a Preşedintelui Liviu Dragnea şi pentru sancţionarea unor posturi de televiziune, cum ar fi REALITATEA TV, şi a realizatorilor, ca de exemplu RAREŞ BOGDAN”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • heinz heinz
    Un singur lucru am de zis, ***!
  • Silvia Silvia
    Oricine se simte ofensat este liber sa ceara orice, dar nu inseamna ca i se va si da. Important este ca CNA-ul sa judece drept, nu sa fie in buzunarul PSD-ului.
  • DODO DODO
    oare este legal cind este clar ca cei care cer asta sint cei criticati ? Ne indreptam spre dictatura de tip turcia ? sau slugile pupacioase din teritoriu isi fac numarul

Trimite un comentariu

sus