Skip to main content

S-a stins din viaţă Ivonne Ghiţă, una dintre cele mai vechi comentatoare Eurosport

 
S-a stins din viaţă Ivonne Ghiţă, una dintre cele mai vechi comentatoare Eurosport

A încetat din viaţă Ivonne Ghiţă, una dintre cele mai vechi comentatoare Eurosport. Ivonne Ghiţă s-a stins din viaţă răpusă de o boală necruţătoare. Anunţul a fost făcut de Arnold Cobilanschi, director editorial Eurosport România.

Publicitate

"Am pierdut un comentator de bază, dar mai ales una dintre cele mai plăcute personalităţi din redacţia noastră. Ivonne, să-ţi găseşti liniştea eternă!"

Ivonne Ghiţă a intrat în echipa de comentatori ai postului Eurosport în anul 2004. Ea se ocupa de comentariul pentru sporturile artistice, a programelor olimpice şi a altor competiţii difuzate de postul de televiziune.

A fost absolventă a Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport şi a comentat competiţii sportive şi la microfonul Televiziunii Române.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sim12345 sim12345
    Dumnezeu s-o odihneasca.
    Condoleante familiei.
  • Hambal Hambal
    sa inteleg ca eurosport angajeaza acum doi oameni? e cu concurs sau tot pe prieteniile lui terzian?
  • MG MG
    Formata de un profesionist al televiziunii, Ilie Ciurescu, Ivonne era o pasionata a sportului. Vocea ei de catifea se imbina cu un suflet sensibil si multa munca.
    Ochii mari, zambetul inconfundabil si nu in ultimul rand decenta si altruismul ei vor ramane vesnic in inimile celor ce au cunoscut-o.
    Ivonne nu esti singura, acolo mai sunt George, Dragos, Coco, Emil,... si intr-o zi vom fi cu totii.
    Sincere Condoleante familiei!

Trimite un comentariu

sus