Skip to main content

FOTO. Diva aduce sezonul patru al serialului Castle

 
FOTO. Diva aduce sezonul patru al serialului Castle

Postul de televiziune Diva va difuza sezonul patru al serialul Castle. Acesta se vede de luni, 24 septembrie, de la ora 19:00. Producţia este programată în episoade duble, de luni până vineri, anunţă reprezentanţii postului.

Publicitate

Serialul spune povestea scriitorului Richard Castle (interpretat de Nathan Fillion, Neveste disperate), un bărbat divorţat ce îşi creşte singur fiica adolescentă.

El se aliază cu Kate Beckett (interpretată de Stana Katic, The Spirit), un detectiv inteligent şi agresiv care ţine ancheta sub atentă supraveghere.

În primul episod al sezonului patru, Beckett luptă pentru viaţa ei după un schimb de focuri iar căpitanul Victoria Gates, cunoscută pentru respectarea strictă a regulamentului, preia conducerea circumscripţiei 12.

Chiar dacă, din principiu, nu este de acord în privinţa colaborării detectivilor cu Castle, găseşte metode să îl tolereze.

GALERIE FOTO

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dieter Schultz Dieter Schultz
    Cenzura...pai nu publicati mesajele?! Am folosit limbaj licentios? Am afirmat ca "amaratii de la Diva dau sezonul 4 in 218 desi e gata serialul din 2016" si ca e " pe torrente" pe net. Halal. Pacat domnule Raul, nu o sa va mai citesc postarile. Toate bune.

Trimite un comentariu

sus