Skip to main content

Anunţat ca "Monte Cristo" de Pro TV, inspirat, de fapt, de turci. Serialul Vlad, un remake după serialul turcesc Ezel

 
Anunţat ca "Monte Cristo" de Pro TV, inspirat, de fapt, de turci. Serialul Vlad, un remake după serialul turcesc Ezel

Pro TV preia modelul Antenei, după o reţetă Kanal D: Poveştile turceşti, sursă de inspiraţie pentru seriale româneşti. După Antena 1, care a creat Fructul Oprit, după o poveste turcească (care a inspirat şi Iubire ascunsă de pe Kanal D), acum vine rândul Pro TV.

Publicitate

Serialul dramatic „Vlad”, pe care Pro TV îl pregăteşte pentru anul viitor şi pe care l-a anunţat ca un "Monte Cristo modern", are la bază, de fapt, o poveste turcească. Una cunoscută românilor.

Vlad, producţie Pro TV este, de fapt, un remake al producţiei turceşti Ezel (care a rulat acum câţiva ani pe Kanal D). Informaţia, publicată pe site-ul Worldscreen.com, a fost confirmată pentru Paginademedia.ro şi de reprezentanţii Pro TV.

Potrivit presei internaţionale, Pro TV a achiziţionat drepturile pentru serial de la Eccho Rights. Producţia va avea 13 episoade.

Pro TV a prezentat producţia drept un „Contele de Monte Cristo” în variantă modernă. Din distribuţie fac parte actori precum Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Araditz, Emilian Oprea, Diana Sar şi Bebe Cotimanis. Lista completă a actorilor, AICI.

"Monte Cristo" este o temă "la modă". Noul sezon al serialului Fructul Oprit, produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, a fost anunţat, de asemenea, tot ca un fel de "Contele de Monte Cristo".

Toate detaliile despre serial şi ditribuţia Vlad, pe PaginadeSeriale.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Monte cristo reinterpretat modern a parut prima data ca serial argentinian in 2006 apoi remake mexican in 2007 s.a.m.d
  • Dragne Virgil Dragne Virgil
    Prietenului lui ii spunea "Cleste", mama lui era oarba, avea un frate mai mic, a fost tradat si a facut inchisoare pe nedrept, prietena lui s-a casatorit cu cel mai bun prieten al lui care l-a tradat... nu e doar copy/paste, practic au luat serialul Ezel si l-au tradus cu google, filmat cu actori romani la noi in tara. Iar comparatia cu contele de Monte Cristo o penibila
  • iulius iulius
    atita poate boncea, creatorii lui si iubita-i semi-nulitate Jesus del Cero, care face mai multe filme romanesti decit spaniole. povesti goale furate de la telenovele turcesti, in curind si pe bani publici.
  • Oblio Oblio
    Folosim mai mult "copy &paste"? Nu mai suntem buni nici macar de un serial TV mai acatarii?
  • Comcast Comcast
    Pt pupincuristii protvului,am o intrebare...diferenta dintre Contele de Monte Cristo și un scenariu turcesc,care e?poti sa compari pe Dumas,cu *** beg,,Ciubuc bey etc ?asta e nivelul vostru de cultura și ai antenistilor,ca de kanalkktv, nu mai vorbesc,cât despre "profesionistii",din toate latrinele1 tv,ce incearca fel si fel de seriale,de concursuri,numai pe chestia cu audiență,aducând numai idioți, prosti,si inculți , în rfgurile lor .(refugiu in fundul igradinii).Nu aveti,ce face,di sunteti toti,critici de film,emisiuni,măsurati audiență,după ureche,Hai,***,ca,de, va place *** turcesc.
  • Ionut Ionut
    Antena 1 a copiat kanal d așa ca nu pro-ul copiază...
  • Silvia Silvia
    Telenovelele latino-americane care se fac in prezent, multe dintre ele sunt tot inspirate de serialele turcesti. Ne place sau nu, turcii au revolutionat piata mondiala a acestor seriale difuzate in timpul zilei (day-time drama). Si merita, pentru ca turcii au venit cu originalitate (nu cliseul : fara buna, fata rea, soacra rea, baiatul care nu intelege nimic decat la final). Poate nu va plac turcii din cauza politicii din prezent, dar tocmai de aceea, ei trebuie sa faca in continuare serialele lor cu care lupta impotriva cenzurii. Nu este corect sa le expediem asa usor numindu-le "turcisme". Din pacate Venezuela.......
  • F F
    @ 1q s-am : dacă și primul sezon din Fructul oprit a fost succes, înseamnă ca pro scoate doar blockbustere. :))

    Ezel parcă a mai fost refăcut și în alte locuri și nu a mai fost serial-telenovela. Asta cred ca se va întâmpla cu Vlad, spre deosebire de Fructul oprit, care este pe genul serialelor Acasă. Sincer, chiar ar fi o prostie dacă ar face un serial telenovela și nu l-ar da pe Pro2.
  • 1q s-am 1q s-am
    nu, dom'le, se stie ca doar a1 copiaza modelele pro, este o manipulare ! pro nu s-a luat dupa antena cand a vazut ca serialul acestora, adaptat dupa o productie turceasca, a avut succes pe comercial ,ei au fost originali adaptand alt serial turcesc....dupa modelul a1 :))))
    in fine, important este ca se produc seriale....chiar daca protv s-a inspirat dupa antena.
  • Cristi Cristi
    acum este rândul ce lor de la Prima tv eu le recomand să continuie serialul Iubiri secrete !
  • Adri Adri
    Nici orice tabloid nu mai face atât de mult clickbait precum faceți voi. În curând o să omorâți și voi oameni doar din cuvinte?
  • dani dani
    hihi, dragut ar fi sa dati credit cititorului care v-a dat pontul acesta in comentariile altui articol :) cititorii au intuit ca e un remake dupa ezel inca de la primul anunt legat de serial.

    off topic, se observa ca dupa "amenintarea" din partea pro tv legata de titlul articolului vostru v-ati schimbat atitudinea fata de ei. se simt intepaturile si incercarile de a diminua meritele statiei :)) mi se pare funny. se vede ca sunteti pe modul "vendetta" impotriva pro tv, desi, sa fim seriosi, voi ati fost in eroare. pup

Trimite un comentariu

sus