Skip to main content

SHARED NEWS. Republica, mii de distribuiri. Despre dascălul care a refuzat florile în prima zi de şcoală: „M-am gândit să le tranform în vieţi salvate”

 
Foto | Republica
Foto | Republica

SHARED NEWS. Republica a dat ieri cel mai distribuit material de pe site-urile de ştiri. Postarea populară pe Facebook are în centru povestea unei educatoare din Craiova. Aceasta le-a cerut părinţilor elevilor săi ca, în loc de flori la început de an şcolar, să doneze bani pentru primul spital de oncologie şi radioterapie pediatrică din România.

Publicitate

„Anul acesta, m-am gândit să tranform florile, care îmi plac atât de mult, în vieţi salvate”, a spus educatoarea Elena Ocroteală citată de Republica.

Părinţii copiilor au acţionat în consecinţă, iar în schimbul gestului lor au primit acţiuni onorifice la Bursa de fericire. Din ştirea publicată de Republica, care a adunat aproximativ 7.500 de like-uri şi share-uri:

„Elena Ocroteală, de la grădiniţa „Nicolae Romanescu” din Craiova, primeşte la începerea şcolii braţe întregi de flori. Pe cele care rezistă, le scoate din ambalaje şi le aranjează în combinaţii noi care rezistă câteva zile. Apoi mor şi ele."

A doua ştire populară ieri, pe Facebook, a fost publicată de HotNews. Abordează subiectul anchetei cerute de Partidul Social Democrat, cu privire la informaţiile legate de "finanţarea externă" a protestului din 10 august.

"Partidul lui Dragnea invocă, din nou, indicii potrivit cărora ar fi existat ”acţiuni subversive” care vizau securitatea naţională.", notează HotNews.

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. republica.ro, “Educatoarea Elena Ocroteală din Craiova i-a rugat pe părinţi ca anul acesta să nu-i mai aducă flori la începutul de an şcolar şi să doneze banii pentru un spital”, de Raluca Ion

- 7.395 likes & shares;

2. hotnews.ro, “PSD cere anchetă privind finanţarea protestelor de stradă”

- 2.115 likes & shares;

3. hotnews.ro, “Dan Barna: USR votează împotriva redefinirii familiei. Este o temă falsă, folosită de Dragnea pentru a distrage atenţia de la problemele reale”

- 1.532 likes & shares;

4. ziare.com, “USR, Ciolos si societatea civila aduna semnaturi pentru innoirea clasei politice cu oameni cinstiti si competenti”, de Camelia Badea

- 869 likes & shares;

5. ziare.com, “Decizie dura a ICCJ impotriva Inspectiei Judiciare in cazul anchetei pe OUG 13”, de Ioana Ene Dogioiu

- 802 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • )epurașu( care zburdă pe câmpii )epurașu( care zburdă pe câmpii
    Unul din părinți a întrebat în glumă de ce trebuie să plătească încă de pe acum și buchetul din martie!

Trimite un comentariu

sus