Skip to main content

Ultimul trib începe săptămâna viitoare la Antena 1

 
Ultimul trib începe săptămâna viitoare la Antena 1

Antena 1 anunţă noua dată de debut a show-ului Ultimul Trib. Producţia ar fi trebuit să înceapă pe 6 septembrie, însă a fost amânată şi înlocuită cu filme.

Publicitate

Potrivit reprezentanţilor postului, show-ul Ultimul trib, filmat în Madagascar, va debuta pe 13 septembrie, de la 20.00. Producţia a fost programată de postul TV joia şi vinerea.

„Ultimul Trib” este un reality-show adaptat după formatul „Nomads”, în care trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând - sunt supuse unor probe de forţă. Cei 21 de concurenţi luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Cele trei triburi se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiţi să trăiască în acelaşi mod în care o fac şi aceştia. Cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.

  • Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi.
  • Tribul oamenilor de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.
  • Cel de-al treilea trib, al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "Da' comentatori e si aici multi si inculti. Si patimasi pe deasupra. Si grei de cap."
    Bine ca te recunosti, "mile"...
  • mile mile
    @Durule - e mizerii si alea de la antena. Mai ales de la antena. Da' comentatori e si aici multi si inculti. Si patimasi pe deasupra. Si grei de cap.
  • me me
    mile
    va fi asta primul si ultimul:))
  • Costi Costi
    @marian pe mine nu ma intereseaza ce prefera publicul, eu o sa urmaresc "Ultimul Trib" pentru ca imi place ideea de emisiune si are acea gașca de vedete care ma înveselește cu care o sa și țin.Nici pe tine nu ar trebui sa te intereseze adica sincer nu castigi nimic daca ii ridici in slavi pe aia de la pro, cum nici mile pe cei de la A1.Fiecare urmareste ce vrea la urma urmei fiecare post tv are emisiunile lui dominante si presimt ca astea care apar in toamna o sa inlocuiasca formate vechi care s-au dus pe rapa anul asta.
  • Razvan Razvan
    We *** , tu asta cu numele asta de *** "mile" esti cel mai penibil si cel mai prost om de pe pamant; ai vazut ca sunt mai multi fani pro si mai putini ai antenei , te-ai dat de partea lor! Esti jalnic!
  • Doru Doru
    "Publicul e prost si inghite toate mizeriile de la tv."
    "mile", dupa mintea ta, cand "Antena 1" e lider are programe de calitate. Iar cand "Pro TV" sau "Kanal D" sunt lideri au numai "mizerii"...
  • mile mile
    Publicul e prost si inghite toate mizeriile de la tv.
  • marian marian
    Costi cu tot respectul sa vedem ce prefera publicul pro sezon nou Las F, si seralul Triplusec , Exatlon , si Ultimul trib , vom vedea cine castiga pun pariu ca va fi 1 pro 2 antena 3 exatlon parerea mea
  • Costi Costi
    Ziceați ca Antena a anulat emisiunea ca sa fuga de Exatlon.Tot in zilele cu Exatlon se baga si nu non-stop ca aia de la Kanal D, doar 2 zile ceea ce este de ajuns.
  • F F
    Chiar sunt curios dacă reuseste sa salveze antena toamna asta. Nu îmi dau seama dacă faptul ca Exatlon nu strălucește va fi un avantaj sau dezavantaj pentru o emisiune în același gen.
  • mile mile
    Si primul trib cand a fost?

Trimite un comentariu

sus