Skip to main content

Un nou serial animat începe astăzi la Cartoon Network. Postul pentru copii lansează şi un nou sezon din Uimitoarea lume a lui Gumball

 
Un nou serial animat începe astăzi la Cartoon Network. Postul pentru copii lansează şi un nou sezon din Uimitoarea lume a lui Gumball

Un nou serial animat de comedie începe astăzi la Cartoon Network. De asemenea, tot astăzi postul de televiziune pentru copii va lansa un nou sezon din Uimitoarea lume a lui Gumball.

Publicitate

Noul desen Măr şi Ceapă va începe luni, 10 septembrie, de la ora 18:40. Serialul de comedie îi prezintă pe Măr şi Ceapă, doi prieteni care au decis să-şi părăsească oraşele natale pentru a experimenta viaţa într-un oraş mare.

Cei doi prieteni se angajează în nenumărate aventuri comice, venind cu perspective noi şi neaşteptate asupra vieţii moderne. Animaţia Măr şi Ceapă este creată de George Gendi şi produsă în Studiourile Cartoon Network şi a fost dezvoltat în cadrul Programului Artiştilor Cartoon Network.

Cartoon Network va lansa astăzi cel de al şaselea sezon al animaţiei Uimitoarea lume a lui Gumball. Acesta este programat de luni până vineri, de la ora 17.55.

Gumball, o pisică albastră, alături de familia sa şi de prietenul său Darwin, un peştişor de aur, cutreieră şi explorează neobişnuitul oraş Elmore. Serialul este creat de către Ben Bocquelet, regizat de Mic Graves şi produs de Sarah Fell.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Audiente Ninja Warrior?

Trimite un comentariu

sus