Skip to main content

VIDEO. “Ce penibili sunteţi!” Momentul incidentului de la TVR, când se discuta despre Referendum

 
VIDEO. “Ce penibili sunteţi!” Momentul incidentului de la TVR, când se discuta despre Referendum

VIDEO. “Ce penibili sunteţi!” a exclamat un operator TVR în direct, pe post, când vorbea preşedintele Coaliţiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu.

Publicitate

Izbucnirea operatorului TVR s-a auzit slab pe post (după cum veţi vedea în captura Paginademedia.ro), îndeajuns însă pentru a genera scuze publice din partea Televiziunii publice.

Paginademedia.ro vă prezintă momentul izbucnirii, dar şi întreaga secvenţă care a urmat.

Când operatorul a exclamat “Ce penibili sunteţi”, Mihai Gheorghiu tocmai spunea că "La Referendum votăm protecţia constituţională a definiţiei căsătoriei, în termeni stricţi juridici".

VIDEO 1. Momentul “Ce penibil sunteţi”

După izbucnirea operatorului, moderatorul Radu Andrei Tudor şi-a cerut scuze, pe post. Mihai Gheorghiu şi-a continuat discursul.

VIDEO 2. Secvenţa din emisiunea Pulsul zilei, cu incidentul, dar şi cu momentul care a urmat

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • johhny bravo johhny bravo
    Constitutia Romaniei:
    ARTICOLUL 30
    (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
    (2) Cenzura de orice fel este interzisă.
  • freddy mercuristu freddy mercuristu
    ***
  • Justin Case Justin Case
    I-auzi ma baiatule "tolerant", adica daca intr-o institutie media se exprima o alta opinie decat a ta personala si a unei minoritati care crede in cai verzi pe pereti si linge moaste in patru labe, atunci trebuie dat afara, pentru ca PSD si pentru ca Daddy e la butoane?
  • catalin catalin
    ...spre deosebire de unii indoctrinati de pe pagina, eu NU VOI merge la vot si voi convinge si pe altii sa procedeze la fel pentru a nu legitima INDIRECT o ciuma rosie drept "PAVAZA TRADITIONALISMULUI" !! in timp cei ei se "OCUPA" de aproape de "BUNASTAREA ***(R)ULUI ROMAN" !!
  • mihai mihai
    daca nenea operatorul il injura pe reprezentantul MozaiQ nu se termina emisiunea si avea un proces pe rol! Asa, din toleranta! Penali suntem vreo 3 milioane ce, brusc, nu dorim sa mai platim leafa acestui slujbas! Ce zici TVR! Se poate? E liber sa se duca in privat!
  • Adeziv Tradiționalistul Adeziv Tradiționalistul
    Operatorul probabil că este un ghei ***:)))))
  • Bogdanel Bogdanel
    Chiar e penibil, bv operatorului
  • marian zavlog marian zavlog
    Cita ura se poate citi pe fata d-lui Gheorghiu, Inspira teama un astfel de individ. Izaolati-L! E o primejdie pentru democratie. Am auzit si ca ar avea o functie pe la MTR: Doamne, ce rusine pentru România ca a zamislit astfel de fiinte retrograde!
  • Sebastian Sebastian
    Încercare de intimidare fara succes a pionierilor neomarxisti din structurile media!Creștini autentici si daca iasă Da la referendum si daca iasă nu sunt câștigați!Noi știm care este Dumnezeul nostru însa ei nu stiu ca nu pot viețuii în anarhie!Noi traditionalii,creștinii avem o istorie străbătută de exemple cum se poate supraviețuii în dictatura!Tot ce facem este mila fata de lume,fața de semenii nostri însa o minte iluminata de o energie creata nu poate pricepere un luminata de Harul Dumnezeiesc!
  • dan petrea dan petrea
    Plin de bun simt operatorul TVR. Proviti figura incrincenata a insului pe nume Mihai Gheorghiu! Parcă e un personaj din Vrăjitoarele din Salem
  • Dan Dan
    Iată intoleranța toleranței! Cei care pretind toleranță nici măcar nu au respect față de cei cu opinii diferite! Încă o dovadă în plus că referendumul acesta trebuie ținut. Eu voi merge la vot și îi voi îndemna și pe alții!
  • Mircea Mircea
    Nu surprinde gestul operatorului, dimpotriva, orice om de bun simt resimte o senzatie de *** in apropierea reprezentantilor Coalitiei lui Peste.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    :)) probabil operatorul are emotii ca nu isi va mai gasi partener...
  • Livia Pila Livia Pila
    Gheorghiu e de un penibil congenital.
  • iana iana
    bravo lui, dar o sa-l concedieze urgent sefii rosii

Trimite un comentariu

sus