Skip to main content

X Factor fuge de duminică, după două ediţii. În ce zi mută Antena 1 emisiunea

 
X Factor fuge de duminică, după două ediţii. În ce zi mută Antena 1 emisiunea

Nici n-a început bine sezonul şi X Factor îşi schimbă deja ziua de difuzare. Talent show-ul nu va mai fi în această duminică, fiind înlocuit deja în grilă cu Insula iubirii, episodul al treilea.

Publicitate

X Factorul se va vedea marţi, 11 septembrie, de la ora 20.00, într-o seară în care pe Pro TV va debuta Las Fierbinţi (sezonul 14), iar Kanal D are serialul turcesc Mireasa din Istanbul - una dintre cele două seri din săptămână fără Exatlon, de la Kanal D.

Este a doua mutare-fulger a Antenei din această grila de toamnă, după ce a amânat pe o perioadă nedeterminată Ultimul Trib, care ar fi trebuit să înceapă săptămâna aceasta, joi şi vineri.

Citeşte şi:

AUDIENŢE. X Factor, cifre modeste cu a doua ediţie din noul sezon. Pro TV a avut, pe publicul comercial, cât Antena şi Kanal D la un loc

AUDIENŢE. Bătăuşul Jason Statham. Premiera X Factor, depăşită de „răsdifuzatul” Curierul

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • florin florin
    oamenii astia de la antena 1 nu au si ei cap sa isi dea seama ca nu ziua e problema ci unii din juriu plus bendeac..??
  • Dan Dan
    Martea nu e o zi potrivita pentru genul asta de emisiune. O vor schimba din nou, probabil va reveni vinerea.
  • Razvan Razvan
    E bine ca a mutat marti X-factorul! Sa vedem ce audienta o sa obtina sambata cu noul sezon Te cunosc de undeva!
  • Doru Doru
    Jenant... Se pare ca "Antena 1" e lider pe comercial doar cu "Fructul Oprit"; sigur va fi cu inceperea noului sezon "Chefi la cutite".
    Si sa vedem ce face "Ultimul Trib". Problema e.... Cand incepe ?
  • akhab akhab
    Si au batut joc de format, l au bulibasit. Vineri era ziua lui, ca nu poti sa iti petreci tot timpul fugind de concurenta. Marti e sinucidere, e condamnare la moarte. Sa l mute pana il scot de tot.
  • F F
    Pana și Antena știe ca are dificultati. Doar laudatorii de pe aici nu vad realitatea. De obicei este pasiva peste măsură, dar acum au schimbat deja grila de doua ori. E bine ca încearcă sa se adapteze, dar momentan pare ca va conta mai mult dacă o va da în bara concurenta.
  • Dani Dani
    Parca intr-o seara cu episod nou din Las Fierbinti o sa aiba soarta mai usoara :)) Cred ca oriunde l-ar pune tot ia bataie...
    Or sa ajunga la concluzia ca difuzarea deodata cu Vocea Roamaniei nu le facea rau deloc... se mai uitau oamenii cand era pauza la vocea :))
  • mila mila
    o decizie buna.
    astfel, pe comercial, va fi pe locul 2 (nu pe locul 3 cum era duminica).
  • marian marian
    Aseara intre 19 -23 pe comercial pro 7,4 antenuta 5,4 . canalul 2, 5 , capital ,ro asa ca si aseara a luat bataie antenuta
  • bing bing
    fuge ca sobolanii, o mare rusine
    X factor a expirat de mult! Nu isi mai mavea rostul in grila la Antena 1
  • marian marian
    Fuge de exatlon si ninja si da peste las fierbinti si un film Criminalul marti productie 2016 , bataie la fundul gol prinde 2 sau 3

Trimite un comentariu

sus