Skip to main content

10 ani în 10 săptămâni. Vremea când Regina făcea audienţe cât Las Fierbinţi acum, Divertis era rege, iar Mircea Radu umbla cu caravana

 
10 ani în 10 săptămâni. Vremea când Regina făcea audienţe cât Las Fierbinţi acum, Divertis era rege, iar Mircea Radu umbla cu caravana

10 ani de Paginademedia.ro. 10 ani în 10 săptămâni. Cum arăta peisajul media în urmă cu zece ani, când se lansa Paginademedia.ro? Cine erau vedetele industriei? La ce se uitau românii?

Publicitate

În zece ani, am văzut lansări de televiziuni, dar şi “lacăte” pe uşa unor redacţii care păreau de nezdruncinat. Mutări şi demisii în masă. Transferuri spectaculoase. Derapaje (şi nu puţine!)

Le vom trece în revistă în poiectul editorial 10 ani de Paginademedia. 10 ani în zece săptămâni. În fiecare săptămână, în fiecare zi, (re)vedem piaţa media, aşa cum a fost reflectată de Paginademedia.ro. Cu bune şi cu rele.

În această primă săptămână, anul 2008:

Divertis, regele audienţei. "Regina" de Acasă. Mircea

La ce se uitau românii în urmă cu fix 10 ani, în octombrie 2008?

Grupul Divertis era pe val. Realiza emisiunea la Antena 1. Acum zece ani, ţineau în faţa televizoarelor peste 1,1 milioane de telespectatori de la oraşe. Cam cât are astăzi Vocea României. Ca şi Vocea României astăzi, Divertis Mall era cel mai urmărit program al lunii.

Grupul Pro TV avea, acum zece ani o (mică) problemă: două programe de pe două posturi TV ale aceluiaşi grup se luptau pentru audienţă. La aceeaşi oră, Ştirile Pro TV erau cot la cot cu serialul Regina, de pe Acasă TV, pe care îl realiza echipa Ruxandrei Ion (acum la Fructul oprit de la Antena 1).

Regina avea audienţe care se duceau la o medie de aproape un milion de telespectatori pe minut, la oraşe (cam cât Las Fierbinţi acum). Vârfurile se duceau spre un milion şi jumătate.

Veţi regăsi în top şi alte programe dispărute, între timp, din peisajul TV: Dansez pentru tine sau Din Dragoste, programul în care Mircea Radu umbla cu caravana prin ţară şi în care Bianca Brăguşanu a bifat prima apariţie pe TV.

Făceau cifre bune şi Cârcotaşii Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, dar şi Cabral (cu Mircea Solcanu partener de emisiune la PoveŞtirile de la Acasă).

VEZI tabelele cu cele mai urmărite emisiuni din octombrie 2008, AICI

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin Alin
    Dar si iubire -si o¡noare
  • dana dana
    regina a fost un serial bun

Trimite un comentariu

sus