Skip to main content

AMC HD intră în reţeaua UPC

 
AMC HD intră în reţeaua UPC

Televiziunea AMC HD va intra, din 30 octombrie, în grila UPC România, pe poziţia 117 în grilă, şi va fi disponibil în toate pachetele, anunţă televiziunea.

Publicitate

AMC a intrat în România pe 5 noiembrie 2014. Un an mai târziu (6 decembrie 2015), programul postului AMC era disponibil HD în toată România. Din august 2016, postul de televiziune are feed dedicat pentru ţara noastră, cu subtitrare în limba română.

Printre serialele disponibile anul acesta pe AMC se numără „Fear the Walking Dead”, „The Terror”, „Into the Badlands”, „Humans”, „Better Call Saul” şi „Stan Against Evil” (care va fi difuzat într-un maraton de Halloween, pe 30 şi 31 octombrie).

Pentru 2019, AMC pregăteşte sezonul 2 din serialul „The Terror”. În plus, AMC a prelungit şi serialele producţie proprie „Fear the Walking Dead” şi „Better Call Saul” cu un nou sezon, al cincilea.

În plus, UPC va adăuga în grilă din aceeaşi dată şi postul TV Paprika HU (în pachetul Panonia, pe poziţia 763), care difuzează aceleaşi emisiuni ca feed-ul românesc.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Costan Mihai Costan Mihai
    E bine sper să între la upc noul post de filme TDC
  • Cristi Cristi
    la Digi pe cablu Digital cand va fi ?
  • Doru Doru
    Foarte bine.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Pe langa el va intra si Discovery HD. Posibil sa mai fie ceva HD-uri. Cred ca ar fi timpul ca si noi sa avem o grila completa HD. In toate tarile unde unity media are tv sunt mult mai multe canale HD.

Trimite un comentariu

sus