Skip to main content

Cătălin Botezatu şi Raluca Bădulescu vor avea rubrică de modă la Teo Show

 
Catalin Botezatu şi Raluca Bădulescu
Catalin Botezatu şi Raluca Bădulescu

Catalin Botezatu şi Raluca Bădulescu, din nou la TV. Cei doi vor prezenta împreună „Aşa DA, aşa NU!”, rubrica săptămânală de styling, în cadrul emisiunii „Teo Show”. Prima ediţie „Aşa DA, aşa NU” va fi pe TV din 4 octombrie de la ora 15.00.

Publicitate

Catalin Botezatu si Raluca Badulescu vor face echipa si vor oferi titlul de “bine sau prost imbracat”, comentand pe marginea tinutelor vestimentate adoptate de vedete, si oferind sfaturi utile in ceea ce priveste stylingul.

Cătălin Botezatu:

„Acest proiect este o noua provocare pentru noi, dat fiind faptul ca este o rubrica de fashion in cadrul unei emisiuni de succes. Rolul nostru nu este de a critica acid oamenii in diverse ipostaze, ci de a-i ajuta sa se imbrace corect, de a fi echilibrati din punct de vedere vestimentar. Este o rubrica constructiva, plina de surprize!”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    Raluca..poate iti amintesti de primul interviu facut la triumf.semineu,geaca ta rosie.intreab o pe alina ,daca tot te produce acum,care a fost parerea ei despre interviul ala in doua parti.sau despre zina,sau cu catalin.ca te pupa pana te arde.o aveam pe suflet si uite ca, intamplator,am dat de articolul asta si s a nimerit.Doamne iarta ma,sa fim sanatosi!
  • F F
    @ mile : Ești papagal mile? Ce legătură are cu articolul ăsta faptul ca protv face pe comercial cât antena și Kanal la un loc? De ce insiști sa faci de ras antena și la un articol despre Kanal D?
  • Gregor Gregor
    Seamana cu Adrian Enache.
  • Iuli Iuli
    Kanal D a dat startul castingului pentru noul sezon "Bravo, ai stil".
  • Mile Mile
    F, ti-e rusine cu publicul imbatranit pro
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Urmaresc site-ul asta de acum vreo 10 ani, fix de la lansare, sau cu un dupa. Daca nu am televizor, nu inseamna ca nu sunt conectat la ce se intampla pe TV. Da, nu petrec timp fizic in fata televizorului, dar asta nu ca nu stiu ce se da pe TV. Iar daca tu spui ca Teo face o emisiune de [...], atunci hai sa vedem si cum aratau Acces Direct si Capatos acum cativa ani. Nu mai departe de cazul Ioana Tufaru, prezentat pe larg aici pe site.

    Ca si content de pe YouTube ma uit la The 8 Bit Guy, 8 Bit Keys, VWestlife, AA Computers and Technology. Pe YouTube nu exista doar Selly, gasesti content pentru toate gusturile.
  • F F
    Ce tupeu pe mile. :)) comentează la articolul de audiente obsedatule. Se vede clar acolo cine e pe 1 pe comercial.

    Stați sa îi ia și pe ăștia antena sa vedeți ce buni vor deveni pentru antenisti. Dacă sunt la concurenta, chiar și la Kanal, nu sunt buni pentru obsedații cu un singur post. Antenistii ca mile se pricep perfect sa pupe unde scuipa. Botezatu va fi doar următorul daca ajunge la postul pentru care injura pe aici.
  • Costi Costi
    @Mihail nu te uiți la tv dar știi de Acces Direct și XNS cioflingare?Cum vine asta :)))))Aici ce cauți?Du te pe yt sa te uiti la Selly sau la alte gunoaie, ca ma indoiesc ca ai urmari content diferit de acesta
  • Doru Doru
    "paginademedia", ati mai sters din comentariile jignitoare si vulgare ale lui "Razvan Putina" ? Foarte bine.
    Poate il banati si cateva zile, sa se mai calmeze...
  • MIhail MIhail
    Mile, eu nu sunt "protevist". Cred ca ma confunzi, si ma confunzi rau de tot. Eu nu am televizor si nu ma uit la nicio televiziune, ci doar pe YouTube sau alte platforme video. Pur si simplu nu imi plac oamenii duplicitari si care arunca cu *** fara sa se uite in curtea lor.
  • mile mile
    f, ce esti agitat, te supara pensionarii pesedisti de la pro tv
  • F F
    Mile, aici e vorba de Kanal. :)) obsedații antenisti ( sau obsedatul) nici nu stiu la ce comentează.
  • Mile Mile
    La fel pt tine mihail , pro tv e tot bun
  • Mihail Mihail
    Am inteles Razvane... adica tot ce e nu e facut de Antena 1 e de *** nu?
  • bing bing
    baduleasca ar trebui mai bine sa dea explicatii cu privire la consumul de droguri. Este acuzata de consum de droguri.

Trimite un comentariu

sus